Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa ben de aşı olacam diyordum ama böyle şeyler duyunca riske atmayayım dedim. Ama gebelikte covide yakalanırsak risk iki katına çıkıyormuş o da sıkıntı, of iki ucu... 😂
Benim görüştüğüm doktorlarda covid olmak daha tehlikeli hem gebelik öncesi covid olunursa yumurtalıklara spermlere zararı çok dediler . Zaten gebeyken covid olmak çok daha kötü

Canım sen henüz kaybının acısını atlamadığın İçin kendinle savaş halindesin bnce az çok birbirimizi tanıdık burada ama anlık sanki sinirin evet sonuna kadar haklısın Bnde yanımda olup yardımcı olsunlar isterdim senin gibi ama işte herkes bizler gibi ince düşünceli değil malesef üzme kendini kafaya taktıkça soğursun kayınvalidenden en güzeli sineye çekmek
Evet anlık öfkeleniyorum, konuşmaya gelince bıdı bıdı hiç susmazlar. İşe gelince kaçarlar 😂
Neyse ki eşim benim hakkımı hiç yemez, yedirtmez. Dün ben biraz söylenince eşim sinirlendi, tavır yaptım konuşmadım yarım saat içinde geldi özür diledi. Yumurtlama dönemindeyim moralimi hiç bozmıcam onlar için.

Evet anlık öfkeleniyorum, konuşmaya gelince bıdı bıdı hiç susmazlar. İşe gelince kaçarlar 😂
Neyse ki eşim benim hakkımı hiç yemez, yedirtmez. Dün ben biraz söylenince eşim sinirlendi, tavır yaptım konuşmadım yarım saat içinde geldi özür diledi. Yumurtlama dönemindeyim moralimi hiç bozmıcam onlar için.
Kesinlikle canım en güzeli

Adetin 2. Günü yaptım 268 çıkmış e2 değerim
Fsh 3.1
Lh 7.27
Tsh 1.64
Prolaktin 23.25 değerlerim nasıl peki e2 kafama takıldı
Hepsi çok iyi ama e2 çok yüksekmiş ona doktor müdehale eder diye düşünüyorum sanırım o yumurtayı çatlatan hormondu yanlış bilmiyorsam

X