- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 38
Sen kaç yaşındasın canım? Ben adet bekliyorumOff hakikaten ne kadar sıkılıyorum. Haziran ayına mahsustur umarım. Hiç birseye isteğim yok. Aslında hepimiz aynı olunca sanırım rahatladım. Sanırım bu topiğe sıkıştık kaldık. Hamiş olup devam edene kadar da ayrılamayacağız
Ohh iki tane insallah birinden biri tutar kuzucum . Olamayalim litfen yaaa olmayalim artikİnşAllah tutar hayırlısıyla canım gönlünce olsun dilerim inşallahbende bugün gittim bana sağ da 15 mm dedi diğeri de 14 mm dedi iki gün sonra ilişki önereceğim dedi seninle adetimiz aynı anda olacak. Olmayız inşlh.
Ayın 3 ü gibiydi canımUmarım değişiyordurovulasyon ne zamandı?
Ben de yaptım çıkmadı. Adet de olamadım henüzAyın 3 ü gibiydi canımerken gebelik testi ya olsa çıkardı
Ben regl oldum canım bnce çatlamadan saymak lazımBen de yaptım çıkmadı. Adet de olamadım henüzinsallah test yaniliyordur da adet olmam. Yanilmiyorsa da insallah bir an önce adet olurum
Geçmiş olsunBen regl oldum canım bnce çatlamadan saymak lazım
Benim 2 gün önce ağrım vardı ama bugün aniden regl oldum ağrısız sancısızGeçmiş olsunben de 2 gün içinde olurum herhalde. Bazen bir ağrı oluyor oo geliyor diyorum sonra geçiyor
Ayy ne uğursuz olduk biz yaa. Burada konustuğum onca insandan bi tek kahvelaci hamile kaldi. Hepimiz döküldük yaBenim 2 gün önce ağrım vardı ama bugün aniden regl oldum ağrısız sancısız
Hamile olan gitti bizler kaldik ondan olabilirEskiden buralar cıvıl cıvıldı. Şimdi kimse kalmamış
Ben 36 yaşındayım canim son kurtajdan sonra 2 yıl istemedim.Bos gebelikte heralde hayırlısı buymuş demistim. Şimdi yine coştum. Seni de bekletmesin insallah. Ilk bekleyiş bambaskaSen kaç yaşındasın canım? Ben adet bekliyorumumarım gecikmez.
İnşAllah umudumuz o yönde de nasipten ötesi yokOhh iki tane insallah birinden biri tutar kuzucum . Olamayalim litfen yaaa olmayalim artik
Off olsak ayrı dert olmasak ayrı dert be canım ne diyeyim Rabbi me yük olmasın.. Normal test yaptım çıkmadı Bi heyecan erken gebelik testide yapayım dedi koşa koşa çarşıya gittim aldım geldim ama sonu hüsran inşallah adet olmazsın da hamilesindir değilsende olursun inşallah dediğin gibi canım hayırlısı Rabbim en doğru zamanı bilir napalımBen de yaptım çıkmadı. Adet de olamadım henüzinsallah test yaniliyordur da adet olmam. Yanilmiyorsa da insallah bir an önce adet olurum
Off hakikaten ne kadar sıkılıyorum. Haziran ayına mahsustur umarım. Hiç birseye isteğim yok. Aslında hepimiz aynı olunca sanırım rahatladım. Sanırım bu topiğe sıkıştık kaldık. Hamiş olup devam edene kadar da ayrılamayacağız
Kesinlikle catlama ile sayinca tam zamanında regl oluyon aka yumurtlama ile sayarsak 17 gün falan cikiyoBen regl oldum canım bnce çatlamadan saymak lazım
Valla benim zaten bu ay nerdeyse imkansızdı zaten umudumda yoktu inşallah Temmuzda güzel haberler alırızAyy ne uğursuz olduk biz yaa. Burada konustuğum onca insandan bi tek kahvelaci hamile kaldi. Hepimiz döküldük ya
Aynen öyle canım regl olmakta mutluluk napalımKesinlikle catlama ile sayinca tam zamanında regl oluyon aka yumurtlama ile sayarsak 17 gün falan cikiyo
12. gün de idrar testinde çıktı yani bata 2 gün kala hemde normal kaset testteO çift çizgiyi görebilsem ben de keşkee. Peki adetten ne kadar önce testte çıktı?
Hadi çok şükür oldun kuzumBen regl oldum canım bnce çatlamadan saymak lazım
Evet canım ya hamdolsun inşallah bu ay kavuşcaz bebelerimizeHadi çok şükür oldun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?