- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
Ewet ama bide şöyle bişi var herkes planlayarak gebe kalmıyo aşı olup plansız gebe kalanlar napıyo acabaBurda olanları okumak lazım ne yapmışlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewet ama bide şöyle bişi var herkes planlayarak gebe kalmıyo aşı olup plansız gebe kalanlar napıyo acabaBurda olanları okumak lazım ne yapmışlar.
Eşimin ciğerlerine inmişti ve kötüydü. Benim boğazdaydı ama bünyem zayıf diye ikimizi aynı odaya yatırdılarGeçmiş olsun kovidi ağır geçirmiştim, Allah bir daha yaşatmasın. Nefes almada zorluk mu oldu hastanede yatırdılar?
Rabb'im muhafaza eylesin hepimizi. Bol vitaminli gıdalar fermente gıdalar tüketmeyi tavsiye ediyorlar.Eşimin ciğerlerine inmişti ve kötüydü. Benim boğazdaydı ama bünyem zayıf diye ikimizi aynı odaya yatırdılar
İnş sıkıntı olmaz.Biri asi olmuş ama hamile kalmis diye biseyler görmüştüm ben yeni daha
Canım ben aşı oldum regl günü sonra hamile kaldım. Bir arkadaşımda aynı şekilde oldu onun bebeği şu an 24 haftalık falan Dr lar aşı vurulup gebe kalındığında sorun olmadığını söylüyor ama hamile iken vurulmaya önermiyorlar 12 hafta bitene kadar sonrasını sana bırakıyorlar. Yurtdışında 12 haftayı geçenlerin vurulduğunu söylediler banaYok ben eşimin işyerinde sigortalıyım ondan çıktı galiba bak nette ne yazıyo
Evet izmirdeyim tavmergene gidiyordumİzmirdemisin sende peki Özel neresi canim? bende kontrol amaclı egeye gidicem muayene olmaya amh bakarlarsa test vericem bakmazlarsa baska hastaneye daniscam
8 günKaç gün gecikmen var Gizemsuuu
İnşallah devlette yaparlar bari canım sıkma canınıEn yakın özel 1 tane oraya sordum oda yapmıyoruz dedi istanbulda olsam çok kolay ama burda hiç biyer bilmiyorum sorduklarimda yapmıyoruz dedi başka semtleri pek bilmiyorum araştırıcam işte
Bugün doktorumla bi görüşeyim bende bakalım ne dicek Ama böyleyse ne güzel olur hemen aşımızı oluruzCanım ben aşı oldum regl günü sonra hamile kaldım. Bir arkadaşımda aynı şekilde oldu onun bebeği şu an 24 haftalık falan Dr lar aşı vurulup gebe kalındığında sorun olmadığını söylüyor ama hamile iken vurulmaya önermiyorlar 12 hafta bitene kadar sonrasını sana bırakıyorlar. Yurtdışında 12 haftayı geçenlerin vurulduğunu söylediler bana
Galiba bu ay gecikenlere ben de katiliyorum. Adetimin hiç gelesi yok gibi duruyor.
Arkamdan gel bekliyorum kuzuGüzel şeyler düşünelim güzel şeyler olsun inşlh en az kendim kadar mutlu olurum olursa varya Sonra sen geri sayarken ben adet olurum sen olmayasın dilerim
Canım hadi hayırlı olsun hayırlı haberler ver bizeSelam minnoslar , 1 saat once yaptirdim asilamami gayet kolay oldu. Sadece suan bir adet sancim var okadar o da olur yani 10 dakika suruyo bildiginiz. Cok sukur bir aksilik de olmadi . Benden onceki bir iki hastada rahim agzi kapaliymis cok zorlandim dedi doktor ama benimki cok sukur Allahima kolay oldu. Insallah yaptiracak herkesin de kolay olur15 gun sonra test yapicaz bakalim kan vericem insallah.
Adet oldun mu? Hala yok mu?Sen benden sonra regl olacaksın o zaman canım. Bekle bakalım sende umut var
Yok ovu kalmadı elimde. İnt sipariş vericem bugün
Valla öteleye öteleye temmuz ağustos gidecek herlade böyle of be ya
Sana buz gibi negatifimi göndereyim canımŞükür bugüm de kuruma çizgisinden nasibimi aldım
Bu nasil bir test? Sen mi açtın yoksa böyle miydi? Senin de adetin mi geciktiSana buz gibi negatifimi göndereyim canım
Ben açtım canım içini gecikti malesef gelmeye de niyeti yok sanıyorumBu nasil bir test? Sen mi açtın yoksa böyle miydi? Senin de adetin mi gecikti
Insallah kuzum vericemCanım hadi hayırlı olsun hayırlı haberler ver bize