- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 38
Ayy bende bir sey çıkmıyor ama regl de olamiyor gibiyim. Bayilazaam12. gün de idrar testinde çıktı yani bata 2 gün kala hemde normal kaset testte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bende bir sey çıkmıyor ama regl de olamiyor gibiyim. Bayilazaam12. gün de idrar testinde çıktı yani bata 2 gün kala hemde normal kaset testte
Ayy inşallah canım yaaEvet canım ya hamdolsun inşallah bu ay kavuşcaz bebelerimize
Temmuzda ben yoğum artık. Biraz mola vericem öyle diyorum da belli olmaz tabiValla benim zaten bu ay nerdeyse imkansızdı zaten umudumda yoktu inşallah Temmuzda güzel haberler alırız
Ah şu testler valla ben bu ay 10 tane falan test yaptım. Varımı yoğumu harcadım.Aslında bekle gör dimi. Sonuçta adet olacaksam olucam. Merak kediyi öldürdüğü gibi beni de öldürüyor valla. Hayırlısı tabi canım. Biraz yıldım ama bu ay. Yorucu oluyor umut edip beklemesi.Off olsak ayrı dert olmasak ayrı dert be canım ne diyeyim Rabbi me yük olmasın.. Normal test yaptım çıkmadı Bi heyecan erken gebelik testide yapayım dedi koşa koşa çarşıya gittim aldım geldim ama sonu hüsran inşallah adet olmazsın da hamilesindir değilsende olursun inşallah dediğin gibi canım hayırlısı Rabbim en doğru zamanı bilir napalım
Bnde aşı olmaya karar vermiştim ama temmuza baya umutluyum ondan vazgeçtimTemmuzda ben yoğum artık. Biraz mola vericem öyle diyorum da belli olmaz tabi
Aa harika motivasyon ben şimdiden emin oldum ki senden temmuzda güzel haber alacağızBnde aşı olmaya karar vermiştim ama temmuza baya umutluyum ondan vazgeçtim
Bu ara herkezin ki geçikmede gibi yarın sabah test yapıcam bende bata 3 gün kalıyor varsa çıkar muhtemelen yoksada yapcak bişey yokAyy bende bir sey çıkmıyor ama regl de olamiyor gibiyim. Bayilazaam
Deme kız öyle. 3 günde ben bi 10 test daha yaparım. Bana da yazık gelecekse gelsin artık 3 gün çokKesinlikle catlama ile sayinca tam zamanında regl oluyon aka yumurtlama ile sayarsak 17 gün falan cikiyo
Amin canım inşallah hepimiz vercez o güzel haberi bu aya ruh halimiz bu bakalımAa harika motivasyon ben şimdiden emin oldum ki senden temmuzda güzel haber alacağız
Ah hadi hayırlı olsun canım.geldi geçti. Rahat olmasına sevindim. İnşallah güzel haberler alacaksın 15 gün sonraSelam minnoslar , 1 saat once yaptirdim asilamami gayet kolay oldu. Sadece suan bir adet sancim var okadar o da olur yani 10 dakika suruyo bildiginiz. Cok sukur bir aksilik de olmadi . Benden onceki bir iki hastada rahim agzi kapaliymis cok zorlandim dedi doktor ama benimki cok sukur Allahima kolay oldu. Insallah yaptiracak herkesin de kolay olur15 gun sonra test yapicaz bakalim kan vericem insallah.
Azcik da sohbet edelim. Sen nereliydin canım? Çalişiyor musun?Amin canım inşallah hepimiz vercez o güzel haberi bu aya ruh halimiz bu bakalım
Maşallah sana canım. İki çocuğuna sizlerle birlikte mutlu bir ömür dilerim. 3. Çocuğun da mutlu bir hayat yaşayacaksa umarım bir an önce gelir. Ben gündemden çok etkileniyorum. Ekonomi, çevre durumu, kaynakların azalması vs derken düşüncelere dalıyorum. Ben 35 yaşındayım. İlk çocuğum olacak eğer olursa ama diyorum bazen acaba bencilce bir istek mi bu? Doğanın kanunu ama... Ben hiç çocuk sahibi olmak istemiyorum diye düşünürken aniden bir sahip olma güdüsü oluştu. Dilediğimiz her şey hayırlısı ise olsun.Ben 36 yaşındayım canim son kurtajdan sonra 2 yıl istemedim.Bos gebelikte heralde hayırlısı buymuş demistim. Şimdi yine coştum. Seni de bekletmesin insallah. Ilk bekleyiş bambaska
Bende 7 test yaptım canım bu ne acele dimi işte Dayanamıyoruz millet yanlışlıkla hamile kalıyor dünyadan haberi yokAh şu testler valla ben bu ay 10 tane falan test yaptım. Varımı yoğumu harcadım.Aslında bekle gör dimi. Sonuçta adet olacaksam olucam. Merak kediyi öldürdüğü gibi beni de öldürüyor valla. Hayırlısı tabi canım. Biraz yıldım ama bu ay. Yorucu oluyor umut edip beklemesi.
Amin kuzum insallahAh hadi hayırlı olsun canım.geldi geçti. Rahat olmasına sevindim. İnşallah güzel haberler alacaksın 15 gün sonra
Senin de ilk gebelik mi olacak kısmetse? Kaç yaşındasın?Bende 7 test yaptım canım bu ne acele dimi işte Dayanamıyoruz millet yanlışlıkla hamile kalıyor dünyadan haberi yok
Benimki 7 yi de geçmiştir ovulasyon testi gebelik testi kaynıyor heryerBende 7 test yaptım canım bu ne acele dimi işte Dayanamıyoruz millet yanlışlıkla hamile kalıyor dünyadan haberi yok
Buralardayız ama bi an önce genişlerimiz olsa dağılsakAynen öyle hamiş olana kadar terk etmek yok öyle ya da böyle nasip olsun inşallah hepimize canım benim
Kocan gebelik testi fabrikası sahibi heralde hahaha şuan tam 11 tane var bende siparis verdim regl yeni bitti baslim mi yapmayaDeme kız öyle. 3 günde ben bi 10 test daha yaparım. Bana da yazık gelecekse gelsin artık 3 gün çok
İlk canım 28 yaşındayım senSenin de ilk gebelik mi olacak kısmetse? Kaç yaşındasın?
Kira gibi para ödüyoruz her ay canımBenimki 7 yi de geçmiştir ovulasyon testi gebelik testi kaynıyor heryer