- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 38
Hehhe senin yaş kaç?Olabilir neyse 3 5 gün bekleyim belki olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hehhe senin yaş kaç?Olabilir neyse 3 5 gün bekleyim belki olur
23 cnm senin ?Hehhe senin yaş kaç?
Ayy 23 ve ikinci gebelik mi maşallah sana canım. Ben 35 yaşındayım ve olursa ilk gebelik olacak. 2015’de evlendim. 2 aydır deniyorum Daha önce bebek düşünmedim. Ne zaman istersen o zaman olur sanıyordum23 cnm senin ?
Çok istiyoruz eşimle oğlumuza bir tane kardeş olsun inşallah rabbim sana da en kısa zamanda hayırlısıyla bir evlat nasip etsinAyy 23 ve ikinci gebelik mi maşallah sana canım. Ben 35 yaşındayım ve olursa ilk gebelik olacak. 2015’de evlendim. 2 aydır deniyorum Daha önce bebek düşünmedim. Ne zaman istersen o zaman olur sanıyordum
Amin canım. Ben de dilerim ki oğluna en yakın zamanda kardeş gelir. Kardeş çok güzel şeyÇok istiyoruz eşimle oğlumuza bir tane kardeş olsun inşallah rabbim sana da en kısa zamanda hayırlısıyla bir evlat nasip etsin
Amin insallahAmin canım. Ben de dilerim ki oğluna en yakın zamanda kardeş gelir. Kardeş çok güzel şey
Ah canım, keşke böyle daha çok depreşti şu aralar isteğim.Kızlar hadiii şubat annelerine bekliyorum siziii... canım sıkılıyor orada, sizi özledim
Sizin için dua ediyorum...inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız... Allahım anne olmak isteyen her kadına bu duyguyu yaşatsın...Ah canım, keşke böyle daha çok depreşti şu aralar isteğim.
Amin canım bu ay 6.ayım.Sizin için dua ediyorum...inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız... Allahım anne olmak isteyen her kadına bu duyguyu yaşatsın...
Sana taktik veriyim kuzum baktın ilaç içmiyor artık korunmanı istiyorum madem ilaç içmiyosun demekki bebeğe hazır değiliz deAyy kızlar acayip sinir oldum eşime doktor takviye vermişti mayıs başında günde 2 defa bir tane olarak. 60 kapsul ve 3 haziranda bitmesi gerekiyordu. Hala kapsullerin bir kısmı duruyor. Kafasına göre içiyor demek ki. Bu kadar zor mu ya ilaç içmek? Umursamiyor resmen.
Ayy valla gıcık oldum. Lafa gelince nolur olsundu. Aksiyona gelinde bir vurdumduymazlık. Bu ay gerçekten takibi biracağım. Tek başına uğraşmanın bir anlamı yok.Sana taktik veriyim kuzum baktın ilaç içmiyor artık korunmanı istiyorum madem ilaç içmiyosun demekki bebeğe hazır değiliz de
İçmiyolar ama dediğin gibi lafa gelince en çok onlar istiyolarAyy valla gıcık oldum. Lafa gelince nolur olsundu. Aksiyona gelinde bir vurdumduymazlık. Bu ay gerçekten takibi biracağım. Tek başına uğraşmanın bir anlamı yok.
Tebrik ederim duymamıştım, öneri için teşekkür ederim. Bi araştırayım.Yazdıklarınızı okuyunca tüp bebek tedavisinden yeni olumlu sonuç almış biri olarak Adatıp Kurtköy hastanesini önermek isterim Çok başarılı bir ekiple tedaviye başlamak çok önemli İşini ehli olan Ender Yalçınkaya kaylanla tanışmanızı tavsiye ederim. Yakınlık çok önemli ulaşımı kolay ve merkezin samimiyeti ilgisini çok yakından hissedeceksiniz
Gözün aydın canım.. Çok şükürCanım 146 çıktı sonucum çok şükür güzel dileklerin için teşekkür ederim dualarımda olacaksın
Hangi marka ile yaptın canım, belki geç döllenme filandır. Regl gelmeden umutları tüketme benimde 2 gün kaldı bata. Bi erken gebelik testim garip bir hayalet çizgili idi,bir kaç gün önce yapmıştım. Sonra elimde kaset test vardı, yapmıştım negatifti. Bugün yapmadım testte yok bilerek de almadım zaten. Belki kimyasal bişiler oluyor ve tutunamıyor. Erkenden heveslenip regl gelince de hüsrana düşüyoruz pazartesi test yapıcam ben. Zaten belirtim yok. Ateşim filan var gibi sürekli öyle bir duygu hissediyorum. Bide bugün çok ağladım. Küçük şeylere alınıp aşırı hassas moddayım 2 gündür. Normalde Pms de böyle duygusal da olmamda. Haziran dan heraldeBen bu ayda negatif regl bekliyorum bu haziran sonuna randevu Alacm zaten inşallah hayirlisiyla hamile kalırım
Ayyy inşallah canım benim En kısa zamanda bebişlerimize kavuşalım inşallahErken yumurtlayacaksın kuzu demek ki inşallah bu ay döllenir bebikiniz olur o yumurta da
Yapıyor kuzum nisanda 8 gün geciktim, mayısta 3 gün erken oldum ve haziranda 4 gün geç oldum ve işin ilginç yanı 2 ay yarım gün bu ay sadece yarım saat falan kanama oldu kömür gibi siyah geldi
Yok kuzu yapmadım. Kesin negatif çıkacak diyip moralimi bozmak istemiyorum durduk yere. Test aldım geldim geçen gün sürekli erteliyorum.
Amin inşallah canımBende geçen ay HSG çekindim bu ay prowomen kullanıyorum bakalım faydası olacak mı ? İnşallah bizde nasip eder Rabbim
Çok çok teşekkür ederimTebrik ederim duymamıştım, öneri için teşekkür ederim. Bi araştırayım.
Gözün aydın canım.. Çok şükür
Hangi marka ile yaptın canım, belki geç döllenme filandır. Regl gelmeden umutları tüketme benimde 2 gün kaldı bata. Bi erken gebelik testim garip bir hayalet çizgili idi,bir kaç gün önce yapmıştım. Sonra elimde kaset test vardı, yapmıştım negatifti. Bugün yapmadım testte yok bilerek de almadım zaten. Belki kimyasal bişiler oluyor ve tutunamıyor. Erkenden heveslenip regl gelince de hüsrana düşüyoruz pazartesi test yapıcam ben. Zaten belirtim yok. Ateşim filan var gibi sürekli öyle bir duygu hissediyorum. Bide bugün çok ağladım. Küçük şeylere alınıp aşırı hassas moddayım 2 gündür. Normalde Pms de böyle duygusal da olmamda. Haziran dan heralde