- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle canımnasıl yapcaksın canım fetih suresini canım. allah kabul etsin inşallah
Ne zamandır başladı hassasiyet canım adete yakın mı oldu yoksa yumurtlamadan beri göğüslerin hassas mıSlm kızlarrrrr ev taşınması falan derken bir aydır giremedim gruba
Adette 4 gün kaldı ve göğüs uçlarıma dokunamıyorum bi yere değse dahi çok acıyor bakalım Rabbim ne gösterecek
Bende nasıl hamile kaldım diye post açıcam insaaaallaaahValla hamile kalırsam bigün tüm belirtileri yazcam buraya eğer belirti olmadıysa da belirtisiz de hamile kalınıyormuş yazcam çok belirsizlik var bu işte
Ben 2 gün gecikme ile test yaptım negatif bugun 4 gün hâlâ gelmedi mevsimsel galiba beklemedeyim halaInşallah en kısa zamanda gebe kalırsın canım bende ovulasyondan sonra salıyorum çoğu zaman bide adete 5 gün var hiç gebelik testi yapasım bile yok belirti yok ya insan salıyo artık
Şu şekilde canım..Nasıl yapılıyor fetih suresi tertibi biraz anlatabilir misin?
Amin inşallah canımBende nasıl hamile kaldım diye post açıcam insaaaallaaah
Kızlar anlayanlar bir bakabilir mi? ☺ Önceki gönderimde test sonuçlarım varKızlar sizce bir sorun görünüyor mu? Sanıyorum kistimden dolayı yarım gün anca regl oldum ama regl gibi değil kapkara çamur gibi ağrıdan da duramıyorum
Bende bu şekilde bu cumartesi başlayayım nasipse o zaman. Fetih suresi çok güçlü bi sure. Allah senin dualarını da bizim dualarımızı da kabul etsin inşallah.Cumartesi günü inşallah âdetim bitince başlayacağım
Cumartesi 1
Pazar 3
Pazartesi 5
Salı 7
Çarşamba 7
Perşembe 7
Cuma 11 şeklinde toplam 41 defa okunacak cuma günü okuduğun öğle selasindan önce bitmeli
Benim bu dua ile Rabbime şükür dileklerim hep gerçekleşti tabi anında değil zamanla oldu.. ama kızım bunu yaptığım ilk ay olduBende bu şekilde bu cumartesi başlayayım nasipse o zaman. Fetih suresi çok güçlü bi sure. Allah senin dualarını da bizim dualarımızı da kabul etsin inşallah.
Yumurtlamadan beri sızlıyor ama uçları çok hassas kıyafetimi çıkarırken bile korkuyorum deyip acıyacak diyeNe zamandır başladı hassasiyet canım adete yakın mı oldu yoksa yumurtlamadan beri göğüslerin hassas mı
Niçin okunuyo acaba fetih suresiBende bu şekilde bu cumartesi başlayayım nasipse o zaman. Fetih suresi çok güçlü bi sure. Allah senin dualarını da bizim dualarımızı da kabul etsin inşallah.
Yaaaa ben sana ne dedim ama
Sen gebe olacan ben hala catlama zamani kocamla denk gelecek miyim onu dusunecmYok ya niye gideceğim ben hamile kalınca daha çılgın olurum ahh olsak ben seni asla bırakmam bizde yarı yolda bırakmak yok minnoşum
canım dileklerin kabul olması için okunuyormuşNiçin okunuyo acaba fetih suresi
Benimde fetih suresiyle bir sürü dileklerim kabul oldu. Allah nasip etti hep çok şükür. ben 41 gün günde 1 defa okumuştum. tabi arada adet olunca başka birine okutuyordumBenim bu dua ile Rabbime şükür dileklerim hep gerçekleşti tabi anında değil zamanla oldu.. ama kızım bunu yaptığım ilk ay oldu
Hayırlı olsun gebelik var Galiba.. özel birşey yaptınız mı gebelik için? Birde gün aşırı mi oldu ilişki yoksa hergun mu?
Kan verdim acilden devlet hastanesine 2 saate düşer dediler e nabıza, 5 saat oldu düşmedi hala bi görseydim değeri
Kızlar ganocafe diye bisey duydunuz mu hiç.Sen gebe olacan ben hala catlama zamani kocamla denk gelecek miyim onu dusunecm
Valla şuan Bnde senden haber beklyrm canım inşallah çok güzel çıkar sonucun
Kan verdim acilden devlet hastanesine 2 saate düşer dediler e nabıza, 5 saat oldu düşmedi hala bi görseydim değeri