- 25 Mayıs 2021
- 505
- 480
- 33
- 32
Insallah ikimizde de vardır canımInsallahh gebe vardir kiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah ikimizde de vardır canımInsallahh gebe vardir kiz
Yarın belli olcak bakalmInsallah ikimizde de vardır canım
Ben o toteme en başta siteye kayıt olurken inanıp yaptım. Silik de olsa gördüm gerisi nasip bakalım.Bu totem tutarsa direk isim değiştiriyorum
Benim adet düzensizliğim var cnm 3.günü çekildim ben17.20 ve adet döngüm 25 gün ben 22de çektirdim bata 3 gün kala
Aa hadi insallah canim ama dikkat et kist vs yapmasın çatlamayınca yumurta. Yok daha test yapmadımTest yaptın mı kuzum? Klomen gibi ama daha etkili dedi.
Ya arya mi çok hoş tatlı cadı olsaydı bari hahahah asi girl seni yeni adın uğurlu gelsin bebeğimAn itibari ile asicadi44 ismimi değiştirdim sevdiğim kk arkadaşlarıma duyurulur asi olduğum için belki bebiş gelmiyordur diyip radikal bir karar alarak daha sakin bir insan olmaya niyetlendim Ve ileride olacak kızımın ismiyle yola devam ediyorum
@Selizay Yusra-61 @Gizemsu07 Maviesra Y Yoncamirr M mavili_yeshll
Yaptim canim dün öglen yaptim ama yapmadan da idrara cikmistim sirf merak ettigimden bidaha yine yaptim cok koyu degil diCnm ovulasyon yaptn mi peki yakin zamanda.
Agrim sadece alt tarafa sanci girip duruyodu bide bi gece kasigim cok agridi kuzum ucuk cikti ovu.den sonra dudagimda ilk defa , bide gögügslerime sanci girip cikiyodu dünden beride midemde eksime ve agri var Azaleaa bak buda bu sabahtan koyulasma varmiNe zaman başladı o ağrılar dün falan mı yoksa yumurtlamadan beri mı? Bende senden 3 Gün sonra yumurtladım sıfır belirti
Evet canım koyulaşmış inşallah sağlıklıca tutunur bebişinG0naydin kizlar bu sabahki teste bakarmisiniz ? Koyulasma varmi en alttaki
Evet koyulasmis inşallah güzel ilerleyecekAgrim sadece alt tarafa sanci girip duruyodu bide bi gece kasigim cok agridi kuzum ucuk cikti ovu.den sonra dudagimda ilk defa , bide gögügslerime sanci girip cikiyodu dünden beride midemde eksime ve agri var Azaleaa bak buda bu sabahtan koyulasma varmi
Insallah insallahhh kuzumm günüm gecsin kan vericem bende simdilik testlerle takip edim diyorumEvet koyulasmis inşallah güzel ilerleyecek
Insallah canimm inanmasi hala güc benim icin adetim gectiginde emin olucam sanirimEvet canım koyulaşmış inşallah sağlıklıca tutunur bebişin
Agrim sadece alt tarafa sanci girip duruyodu bide bi gece kasigim cok agridi kuzum ucuk cikti ovu.den sonra dudagimda ilk defa , bide gögügslerime sanci girip cikiyodu dünden beride midemde eksime ve agri var Azaleaa bak buda bu sabahtan koyulasma varmi
Gayet iyi cnm degerlerin. Saglkla dogsun insallh canmKızlar beta hcg için kan vermiştim dün, bugün çıkmış. Adet döngüm 26-28 günde 1 . Sat 6 mayıstı . Sonucum sizce nasıl , betayı 2-3 gün sonra tekrarlamama gerek var mı sizce ?
Insallahhhh can7mmm insallahhhhh dediginiz gibi olur hepinizi cok iyi geldiniz banasen adetin kacinci günü kan vernis oldun ? PekiHamilesin bence canım , adete 4 gün kala benim de böyle silikti, dün kan verdim beta için, bugün çıktı sonuç , beta hcg 482
ben bayağı 2. çizgiyi görüuorum canım :)G0naydin kizlar bu sabahki teste bakarmisiniz ? Koyulasma varmi en alttaki
Sat 6 mayıstı ve bat günümü 3 haziran gibi düşünmüştüm, 30 mayısta ilk çok silik çizgiyi gördüm, bat günümde de net belli 2.çizgi vardı, 7 haziranda da kan vermiş oldum, bat 5.gün vermiş oldum bu durumda hayırlı olsun inşallah, sağlıkla kucağımıza alalım, Allah isteyen her kadına nasip etsinInsallahhhh can7mmm insallahhhhh dediginiz gibi olur hepinizi cok iyi geldiniz banasen adetin kacinci günü kan vernis oldun ? Peki