- 28 Haziran 2016
- 3.420
- 2.537
- 133
Aldm simdi cnm yiyecm de kiste donusmusse ise yaramaz herlde artik bakalmKuzum havuç ye cidden işe yarıyo akıntısı olmayan ben 4. Günüm hala akıntıyla uğraşıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldm simdi cnm yiyecm de kiste donusmusse ise yaramaz herlde artik bakalmKuzum havuç ye cidden işe yarıyo akıntısı olmayan ben 4. Günüm hala akıntıyla uğraşıyorum
Aminn inşallah 2. SeçenektirKızlar dün bat günümdü bugün hala gelen giden yok dua edin bana ya kistim geciktirdi ya da bebiş...İnşallah ikinci seçenek geciktirmiştir
Tmm cnm anladm yani biri catlamis biri kist olmus olabilir diyorsunBiri kiste döndüyse silinmez canım
Yaa inşallahAminn inşallah 2. Seçenektir
Kız nasıl duruyorsun, meraktan ölürdüm benBende sizinle aynı durumdayım şuan 1 haziran olmam lazımdı olmadım bende lekeleme filan da yok ama ben test yapmaya cesaret edemedim
Kan verdimde cikmadi bilmiyorum bakalimGebelik için erken canim inşallah başka bise yoktur kanda belki çıkar ama pazartesi gidip kan ver istersen
Negatif çıkmasından korkuyorum 4 senedir negatif göre göreKız nasıl duruyorsun, meraktan ölürdüm ben
Aynen canım tabi en iyisini doktor bilirTmm cnm anladm yani biri catlamis biri kist olmus olabilir diyorsun
Test yapcam diyodun yapmadın mi canimKızlar benim adet hala gelmedi. 20si pik gördüm. 21i sabah baktığımda catlamisti. Yanlış mı hesap yapıyorum ya
Test yaptım negatifti, lekelenmeden hemen sonra belli olurmu yoksa birkaç gün beklemek mi gerekiyor.Mayısın 21gecesi birliktelik olup 23de (adetin 16. Günü) öğlen piki görmüştüm 24 sabahıda çatlamıştı, ve yumurtanın çatlaması bugün 12 gün oldu ve işten geldiğimde lekelenme farkettim. Bat gününe 7 gün var. Yarın sabah test yapacağım bakalım durum ne
Walla 2 havuç beni bu hale getirdiyse 4-5 tane ye kist falanda kalmazAldm simdi cnm yiyecm de kiste donusmusse ise yaramaz herlde artik bakalm
3 tane havuc yedm. Test yaptm catlamis gorunuyor ama bakalm bir daha yapacm yarin sabahWalla 2 havuç beni bu hale getirdiyse 4-5 tane ye kist falanda kalmaz
Hadi inşallah işe yaramıştır3 tane havuc yedm. Test yaptm catlamis gorunuyor ama bakalm bir daha yapacm yarin sabah
İnsallh ya bakalm. Esim bir kadin dogumcuyu aramis iste durumu anlatio artk ne anlamiisa. İste kac gundr pik gosteri bir turlu catlamadi biz de degerlendiriyorz. Doktor demiş yeter daha yapmayin iliski abartmayin. Kalitesi de azalir zatenHadi inşallah işe yaramıştır
adam sevincinden havalara uçmuştur kesin yani hergün olan pikleri değerlendirdiyseniz maşallahİnsallh ya bakalm. Esim bir kadin dogumcuyu aramis iste durumu anlatio artk ne anlamiisa. İste kac gundr pik gosteri bir turlu catlamadi biz de degerlendiriyorz. Doktor demiş yeter daha yapmayin iliski abartmayin. Kalitesi de azalir zaten
Benimde 3 gündür pik gösteriyor eşim artık yeter dedi güç kuvvet kalmadı adamda ben saldım çatlamayı değerlendiremicem sizin testinizin markası nedirİnsallh ya bakalm. Esim bir kadin dogumcuyu aramis iste durumu anlatio artk ne anlamiisa. İste kac gundr pik gosteri bir turlu catlamadi biz de degerlendiriyorz. Doktor demiş yeter daha yapmayin iliski abartmayin. Kalitesi de azalir zaten
İnşAllah istediğin en yakın zamanda seni bulur dilerimYusra-61 canım kırmızı kartı yedim ben bu ay olmadı
Yok kiz bana yalvarip duran adam simdi de sklmis cok yaptm bak doktor yeter dio dediadam sevincinden havalara uçmuştur kesin yani hergün olan pikleri değerlendirdiyseniz maşallah
Bn 2 güne zor ikna ediyorum 2 gün yumurtlama olunca çatlamayı değerlendirmiyoruz diye gün aşırıyı tercih ediyoruz valla şu 1 hafta hergün yapanları ödüllendirmek lazımYok kiz bana yalvarip duran adam simdi de sklmis cok yaptm bak doktor yeter dio dedi