- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
E yarın çatlarsan boş mu olcakKızlar bugun pik oldu bugunu degerlendırıcem yarın bos bıde pazar mı ılksmı oluyodu lutfen yazın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E yarın çatlarsan boş mu olcakKızlar bugun pik oldu bugunu degerlendırıcem yarın bos bıde pazar mı ılksmı oluyodu lutfen yazın
Ewet bugünü değerlendir eşinde sperm sorunu yoksa yarınıda değerlendir yarında test yap ama belki hemen çatlamaz bazen 2-3 gün sürebiliyo çatlamaKızlar bugun pik oldu bugunu degerlendırıcem yarın bos bıde pazar mı ılksmı oluyodu lutfen yazın
Tamam yarında yapıcam test ona gore tekrar haberlessek olurmu unuttmusum ustunden zaman gectı yaEwet bugünü değerlendir eşinde sperm sorunu yoksa yarınıda değerlendir yarında test yap ama belki hemen çatlamaz bazen 2-3 gün sürebiliyo çatlama
Olur tabii ki elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım ama ben hala tutturamadım gebeliği yani tecrübe konuşmuyoTamam yarında yapıcam test ona gore tekrar haberlessek olurmu unuttmusum ustunden zaman gectı ya
Yarın çatlarsa mutlaka degerlendir eğer yine yumurtlama olursa o sana kalmış ben degerlendirmistimKızlar bugun pik oldu bugunu degerlendırıcem yarın bos bıde pazar mı ılksmı oluyodu lutfen yazın
Geçmiş olsun canim halen buralar aynıKızlar annemin rahatsızlığından bakamıyorum buralara. Napiyosunuz var mı güzel haberler?
Sağol kuzucum. Benim de yarın adet günü artık beklemedeyim gelsin diye ama bi umut sabah test yapacağım belki ameliyata girerken anneme güzel bi haber veririm ne çok isterimGeçmiş olsun canim halen buralar aynı
Canım inşallah Pozitif çıkar etiketlemeyi unutma haber ver banada benimde bat 7-8 haziran gözüküyor adet olcakmisim gibi kasiklarim ağrıyor çok yürüdüm bugün belki ondan yumurtlama sonrasi 12. Günüm ama ben test yapmicam regli bekliycem illaki olacağımSağol kuzucum. Benim de yarın adet günü artık beklemedeyim gelsin diye ama bi umut sabah test yapacağım belki ameliyata girerken anneme güzel bi haber veririm ne çok isterim
Kuzum ne ameliyatı bu arada ciddi bise degildir inşallah tonbaliklisalataCanım inşallah Pozitif çıkar etiketlemeyi unutma haber ver banada benimde bat 7-8 haziran gözüküyor adet olcakmisim gibi kasiklarim ağrıyor çok yürüdüm bugün belki ondan yumurtlama sonrasi 12. Günüm ama ben test yapmicam regli bekliycem illaki olacağım
Canım inşallah güzel haberlerin belirtisidir kasık agrilarin belinde kırıklar var canım kemik erimesinden dolayı. Basit bı ameliyat ama omurga olunca işte insan bi korkuyor.Kuzum ne ameliyatı bu arada ciddi bise degildir inşallah tonbaliklisalata
Kuzum idrar yolu enfeksiyonu belirtisi var sendeKızlar karnım ağrıyor 4 gundur .
Testler negatif(dunki kan testi bugunki kaset test).
Yumurtlamadan sonraki 9.gunum bugün daha.
Gobek deliğimin alti ağrıyor yani ne diyonuz bu duruma
Pazartesi bi baktrayim bakalmKuzum idrar yolu enfeksiyonu belirtisi var sende
Çok geçmiş olsun canım, inşallah güzel bir ameliyat olur ve çabuk iyileşir annen ve sabahki testin umarım çıkarCanım inşallah güzel haberlerin belirtisidir kasık agrilarin belinde kırıklar var canım kemik erimesinden dolayı. Basit bı ameliyat ama omurga olunca işte insan bi korkuyor.
Doktorun bunun için ney dedi. Peki açıklamada bulundu mu?Cnm daha önceadetken kan testi hiç yaptırmadım ilk defa adetken yaptırdım böyle cıktı 3aydır gecikme yasıyorum bu sürede nasıl yükseldi anlamadım daha öncede bu değerime hiç bakılmadı ben 3aydır çoçuk düşünüyorum 3 aydır adetim böyle o yuzden gitmiştim böyle çıktı
Pazar yap bir kere o zaman kuzum sen 3 gün olur perşembe verir sağlıklı sonuç olur o zamanPerşembe günü inşallah canım sonuç 4 saatte çıkıyormuş Cuma günü sonuçları doktoruma göstericem benimkilerle birlikte
Senin adet gelmedi mi canım?Buda filtreli ilk 3.dakikasinda cektim cok erken yaptim aslinda