- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
Klomen reçetesiz satılıyo mu canımYakacağız klomen aldım ben doktora gider baktırırım yumişlerim büyümüş mü etmiş mi şu zaman çatlar eder derse ona göre hareket edecem napalım sağlık olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomen reçetesiz satılıyo mu canımYakacağız klomen aldım ben doktora gider baktırırım yumişlerim büyümüş mü etmiş mi şu zaman çatlar eder derse ona göre hareket edecem napalım sağlık olsun
Kuzu senin yumurtan kendi büyümüyor mu da klomen aldın?Bende kendim klomen aldım başlıcam aslında tahlil verebilirdim ama hiç uğraşamadım sevmediğim doktor vardı bazısı vermiyor bu sevmediğim kadında hormon yapıyor yolluyor. Çıksın bakalım sonuçların
Kuzum hepsi normal değerler arasında görünüyor. Doktorun bi yorum yaptıysa onu baz almak en iyisiKızlar hormon test sonuçlarım çıktı bilen yardımcı olabilir mi? Yusra-61 MaviliGizem Eki Görüntüle 2864048
Pazartesi doktora göstericem canım sonuçlar 3 te çıkıcak dedikleri için eve döndüm 1 saat sonra çıktıKuzum hepsi normal değerler arasında görünüyor. Doktorun bi yorum yaptıysa onu baz almak en iyisi
Aaa tüh. Neyse o zaman yönlendirmeni güzelce yaparlar. İnşallah güzel sonuçlar elde edersin bu ayPazartesi doktora göstericem canım sonuçlar 3 te çıkıcak dedikleri için eve döndüm 1 saat sonra çıktı
İnşallah canım eşiminde sperm testini istedi Çarşamba günü eşimde test verecek onun inşallah onunda güzel çıkarAaa tüh. Neyse o zaman yönlendirmeni güzelce yaparlar. İnşallah güzel sonuçlar elde edersin bu ay
Estağfurullah kusura bakmayın bende gereksiz fazla alınmış olabilirim özüre gerek yok çok teşekkür ederim düşünüp yazdığınız içinÖzür dilerim kusura bakmayın yanlış anlaşılacak şekilde yazdım sanırım. Daha net bir fikriniz olur mantığı ile yazdım. En azından bir hekim kontrolünde olursa o daha iyi yönlendirir tekrar test yapalım yapmayalım. Biz kendimiz yaptırdığımız zaman yorumu da bize kalıyor sonra arada kalıyoruz. Devlete külfeti oluyor derken de kendim öyle düşündüğüm için sizle de fikrimi paylaştım sadece. Sizi üzmek ya da başka bir şey için demedim. Elbette kendiniz nasıl uygun görüyorsanız o şekilde yaptırın ben fikrimi söyledim. Yanlış cümleler kullandım sanırım özür dilerim.
Ben artık her şeyi psikolojik olarak düşünmeye başladım teşekkür ederim yardımlarınız içinHamilelik değeri yükselen gördüm ama düşeni de.
az bir değer hamilelik için. Doktorlar yükselişini takip ediyor kimisi iki gün sonra tekrar yaptır.kimisi bu gebelik değil diyor.
Tam ne olduğunuz kaç gün geçti fikrim yok birşey diyemiyorum. Psikolojik beta asla yükselmez
Bak 3 4 gün perhiz ha daha az da değil fazla da yoksa sonuçlar yanlış çıkarİnşallah canım eşiminde sperm testini istedi Çarşamba günü eşimde test verecek onun inşallah onunda güzel çıkar
Ne demek olur mu öyle şey, kimseyi kırmak üzmek istemem hele ki böyle bir hassasiyeti olan kişiyi. Bir noktada hepimiz fazla hassasız zaten bu konuda. Umarım tez vakitte güzel haberleriniz olsun.Estağfurullah kusura bakmayın bende gereksiz fazla alınmış olabilirim özüre gerek yok çok teşekkür ederim düşünüp yazdığınız için
Evet doktorumda 3 gün perhiz ile versin dedi bu gittiğim hastanede 250 tl dediler fiyat yüksek geldi bana başka yerlerdende fiyat almayı düşünüyorumBak 3 4 gün perhiz ha daha az da değil fazla da yoksa sonuçlar yanlış çıkar
Bence israf olarak goren yaptirmaz , goreceliyse yaniBu goreceli bir düşünce, kimin ne yaptığı değil bizim ne yaptığımız önemli bence. Insan kendi yaptığından mesuldur, ısraf olarak görüp sabrediyor olmanın nesi yanlış anlayamadım
Kiz kafana gore klomen alabiliyor musun? Aman dikkatli kullan valla hormon ya ben korkarimYakacağız klomen aldım ben doktora gider baktırırım yumişlerim büyümüş mü etmiş mi şu zaman çatlar eder derse ona göre hareket edecem napalım sağlık olsun
Kız klomen kafana göre aliyonmu doktor mu yaziyoYakacağız klomen aldım ben doktora gider baktırırım yumişlerim büyümüş mü etmiş mi şu zaman çatlar eder derse ona göre hareket edecem napalım sağlık olsun
Ahaha ayni seyi sormusuz valaKiz kafana gore klomen alabiliyor musun? Aman dikkatli kullan valla hormon ya ben korkarim
Normal degerler aralığında güzel gayet bi e2 den anlamıyorum benim 96 çıkmıştı normal demişti doktor tekrar test yaptırınca kiyaslicam bakalimKızlar hormon test sonuçlarım çıktı bilen yardımcı olabilir mi? Yusra-61 MaviliGizem Eki Görüntüle 2864048
Sen ben var gibi görüyorum demesen yok derdim ama Bnde bi hayalet çizgi gördümSelam kızlar bata 2 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi var mı sizce ? ben var gibi görüyorum bu durumu yaşayıp gebe olan var mıı ? Yorumlarınızı bekliyorum kızlaar
İnşallah bikaç güne koyulaşırSen ben var gibi görüyorum demesen yok derdim ama Bnde bi hayalet çizgi gördüm