Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 haftada sadece 1 hafta oda zorla bıraktım valla insan 1-2 alttan alıyor sonrası sinir bozuyor artık
Ramazandan dolayı mı böyle canim kusura bakmazsan yoksa genelde mi eger ramazana özelse bencede gurur yapma derim

Ben benimkine diyorum çocuğuma anlatcam bunları diye 😂 yalvarıcaz ya neredeyse bende hamile kaldığımda yapıcam uykum var dicem 😂 yorgunum dicem 😂 o yalvarsın 🙅‍♀️
Keşke de ama o hormonlar varya hormonlar oyle bir istek oluyor ki sende kendini tanımıyorsun 😂

Bi şey sormak istiyorum kızlar. Ben yorucu bi işte çalışıyorum.her gün spor yaparım, mutfakta ve temizlikte kendimi fazla yoruyor olabilirim. Pek oturmam yani. Yumurtlama günlerinde tutunmayı engeller mi sizce?
Bilemiyorum ama ilk hamileliğimi ogrendigimde deli spor yaptığım bi dönemdi yerleşme kanaması görünce acaba mi diye bırakmıştım sporu sonrasında düşük riskim oldu ama onunla alakalı olduğunu çok sanmıyorum

yubucukp yubucukp Allah seni bildiği gibi yapsın emi :KK70:rüya gördüm senden sonra uyuya kalmışım bugün civcivler gördüm :KK70: Allahım ne güzellerdi pıt pıtt yaa ❤️ bakmadım anlamına 🙈
iftar saati takatim yok kahkaha attım iyi yaşa eğer gebelik olursa göbek adını civciv koyalım 😜😘

yubucukp yubucukp Allah seni bildiği gibi yapsın emi :KK70:rüya gördüm senden sonra uyuya kalmışım bugün civcivler gördüm :KK70: Allahım ne güzellerdi pıt pıtt yaa ❤️ bakmadım anlamına 🙈
banada göründü herhalde testim 2.5 saat sonra eşime göstermek için elime aldım silik çizgi vardı resmini çekmesem kafayı yedim sanacam

Eklentiler

• 20210424_172011.jpg
    20210424_172011.jpg
    132,3 KB · Görüntüleme: 16
Evet canım kasinti var ve akıntı cok yoğun kokulu oluyor bazen çok rahatsız edici kadın doğumdan randevu aldım pazartesi adet olmazsam gideceğim bakalım ben elimden geleni yapayim da olmazsa yapacak bisey yok birde hamile kalırsam gitmeyi düşündüğüm doktordan aldım tavrını görürüm hemde totem olur🙄😊
İnşşallah istediğin şekilde çıkar totemin valla kul bunalınca nerde çare bulacağı belli olmuyor işte güzel haberler edesin canım benim. 🙏🏼Valla üzüldüm ben öyle olmana..
Yusra-61 Yusra-61

bilemeyiz kimin ne derdi var bence hiç yargılamayalım yani nasip kısmet🙏🏻 Bir sürü aile örneği var çocuğuna zarar veren doğurup doğurup sokağa salan ne yapalım biz de bekleyeceğiz ha diyince olmuyormuş 🤷🏻‍♀️
Yargılamak demeyelim de kızgınlık oluyor ama yinede benim böylelerini konuşup tartışacak halim inanki yok Allah da onu o akılla sınıyor bizi de yokluğuyla. En iyisi yorumsuz olmak 🤗kendimiz için güzel şeyler isteyelim. 🙏🏼
iftar saati takatim yok kahkaha attım iyi yaşa eğer gebelik olursa göbek adını civciv koyalım 😜😘
Valla bir seviyorum onlarla oyun oynuyorum adet olmadım ben zaten diyorm gelin buraya diyorm civciv saymaya çalışıyorum çok güldüm bende uyanınca 😱😂

Yalnız bu folik asit benim bildiğim bebek oluşumuna etki etmiyor. Kandaki değerin belli bir seviyede olması bebeğin sağlıklı gelişimi için gerekli diye biliyorum ben. Yumurtlama döneminde kullanmak mantıklı mı onu bilemedim o yüzden. Acaba kan değerine mi bakmak gerekir yeniden? Bunun fazlası da zararlı çünkü. Doktor da bana kullan dedi ama şu kadar kullan demedi. Kafam karisti.
Folik asitin en güzel yanı fazlası vücuttan atılır. Ne kadar alırsan al vücudun ihtiyacından fazlası depolanmaz. Çocuğun gelişimine etki ettiği gibi yumurtanın kaliteli olmasına da etki eder. Yumurtlama döneminde kullanmasının esprisi bu sanırım ama yumurta bi süreç işi sadece o ara kullanılınca ne kadar etkili olur bilemiyorum elbette

Yanıt için teşekkür ederim. 34 yaşındayım ve 6 senedir evliyim. Daha önce çocuk düşünmemiştik. Hiç anaç biri de sayilmam ama bu sene sanirim hormonlarım beynimi ele geçirdi 🤣 Buraları okuyarak öğrenmeye çalisiyorum bir şeyler. Kendimi baya cahil hissettim. Bakalım bizde işler nasil gelişecek epey meraktayım. 😀
Tüm bebek isteyenlerin de en kısa zamanda mutlu haber almalarını gönülden diliyorum.
Aynı ben 😁 31 yaşındayım 5 sene olacak evleneli ve 3 ay öncesine kadar çocuk muhabbetine bile katlanamıyordum. Bütün arkadaşlarımın öocuğu vardı imrenmeyi geç yanlarında duramıyordum. Ama ne zaman şu fikir aklıma girdi sanki içime cin kaçmış gibiyim başka şey düşünemez oldum. 3 aydır da karavana valla psikolojim bozuldu bozulacak yakındır 😁😁

Aynı ben 😁 31 yaşındayım 5 sene olacak evleneli ve 3 ay öncesine kadar çocuk muhabbetine bile katlanamıyordum. Bütün arkadaşlarımın öocuğu vardı imrenmeyi geç yanlarında duramıyordum. Ama ne zaman şu fikir aklıma girdi sanki içime cin kaçmış gibiyim başka şey düşünemez oldum. 3 aydır da karavana valla psikolojim bozuldu bozulacak yakındır 😁😁

Ben çocuklu arkadaşlarımla görüşmeyi kestim 😀
Özgürlüğüne düşkün, biraz da tembel biriyim. İş güç zaten çok zamanımı alıyor. Akşamlari da birami alir keyfime bakarım normalde. Ne olduysa bu sene oldu. Ben diyorum bu hormonlar virüs gibi beynimi kontrol etmeye başladı. Kendi hayatını bir kenara birakip tamamen sana bağimli olan birinin hayatına yönelmeyi bilinçli bir şekilde istemek hiç normal değil, hiç mantiği yok 😀 Ahh bu isteğim tüm sorumlusu doğa ana olmalı!

Ben çocuklu arkadaşlarımla görüşmeyi kestim 😀
Özgürlüğüne düşkün, biraz da tembel biriyim. İş güç zaten çok zamanımı alıyor. Akşamlari da birami alir keyfime bakarım normalde. Ne olduysa bu sene oldu. Ben diyorum bu hormonlar virüs gibi beynimi kontrol etmeye başladı. Kendi hayatını bir kenara birakip tamamen sana bağimli olan birinin hayatına yönelmeyi bilinçli bir şekilde istemek hiç normal değil, hiç mantiği yok 😀 Ahh bu isteğim tüm sorumlusu doğa ana olmalı!
İnanılmaz aynıyız 🙋🏼‍♀️ Akşamları bira kısmı bile aynı 😁😁 zaten çok çalışıyorum sorumluluğum çok ama galiba artık hayatın o kısmının da sonuna gelmeye başladım. Gerçekten insanın içine de düştü mü bir kere çok tuhaf bir evreye giriyor hayatında.

Yok kız kendi işimiz ve masa başı yani yorulduğu falan yok isteksiz hiç dokunmasam 15-20 günde 1 ilişki olur düşün artık 🤦‍♀️🤦‍♀️
Valla bu işlere girişince görev gibi oluyor hele akşamları iftardan sonra birbirimize bakıp kafamızı deviriyoruz. Aşkla yapılmayan çocukların mutsuz bebek olduğunu okumuştum evet aşkımız var ama aşkla yaptığımızı söyleyemeyeceğim ahah 😂😂 acaba hangisi geçerli aşkla yapmak mı yoksa aşık olmak mı 🤣🤣

İnanılmaz aynıyız 🙋🏼‍♀️ Akşamları bira kısmı bile aynı 😁😁 zaten çok çalışıyorum sorumluluğum çok ama galiba artık hayatın o kısmının da sonuna gelmeye başladım. Gerçekten insanın içine de düştü mü bir kere çok tuhaf bir evreye giriyor hayatında.
3 aydir deniyorsunuz demek, öncesinde kontrol amaçlı doktora göründün mü? Ben şu an adetin 2. günündeyim. Uygulama indirdim oradaki uygun denilen tarihleri değerlendirmeye çalışacağım. Bana nedense en az 5 ay sürecek bu denemeler gibi geliyor. Seni de takibe alıyorum. Bu ay umarım güzel haberlerini okurum. 🤗

X