Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Anladım ki tek değilmişim, ah bu erkek anneleri yok mu onlar yüzünden valla :))) öküz kadar oğluna su getiren anneler
bendekilere bir şeyler öğreteyim bari, yavrucaklarım babaları gibi olmasın, karnımı okşayıp babanız gibi olursanız pipinizi keserim diyorum baba kuduruyor ha bir de azcık şikayet etsem karaları bağlıyor vay ben senin istediğin gibi olamıyorum falan, ağlıyor sinirinden bazen tuhafff, halbuki azcık yardımcı olsa bu kadar tantana yaşanmaz...

tarlusal bıtelı 11.gunum ve ben hala regl olamadım deli olcam
kahverengı bı akıntım var 4-5 gundur. tedavıye başlayamadım ya. Daha ne kadar beklerım

Merhaba kizlar
bugun doktora gittik..6 subatta pasamizi kucagimiza alacagiz insallah ... 1kg 300gr olmus pasamiz.artik kafasi asagidaymis...Rabbim insaallah hepimize kucaklarimiza aldigimiz gunleri de gosterir ....amiiiin
bu arada degerli meslektaslarim ogretmenler gunumuz gecikmeli de olsa kutlu olsuun

tarlusal bıtelı 11.gunum ve ben hala regl olamadım deli olcam
kahverengı bı akıntım var 4-5 gundur. tedavıye başlayamadım ya. Daha ne kadar beklerım

Canım benim doktorum o kahverengi akıntıyi regl olmak sayıp başlatmıştı tedaviye. Doktorunu bi ara istersen. Öptüm

:)) maşallah canım allah bagislasin. Hepimize sağlıklı ve zamanında doğum nasip etsin

Kızlar bugün ilk defa karnimda yırtık gördüm. Hem de upuzun üç tane yırtık moralim bozuldu. .. sizde de var mı. . Demek ki irsi değil çünkü ailemin kadınlarında yırtık yoktur. ..

Kızlar bugün ilk defa karnimda yırtık gördüm. Hem de upuzun üç tane yırtık moralim bozuldu. .. sizde de var mı. . Demek ki irsi değil çünkü ailemin kadınlarında yırtık yoktur. ..
bozma moralini canım. senin ikiz. ister istemez olur yani. bu vakte kadar olmamış. gayet iyiymiş. takma kafana.bırak paşalarından hatıra olur. inş artmaz. sen krem kullanıyormuydun? kaç kilo almıştın? benim de henüz yok. ama bu son haftada acaip gerginleşiyor ve kaşınıyor.engel olmak zor canım.

ben bebeyağı kullanıyordum canım, gebelik öncesi çok zayıftım ve derim sertti, 14 kilo aldım ama kilodan değil karnımın gerginliğinden oldu son bir haftadır tatlı tatlı kaşınıyordu çatlak olmasın diye hiç kaşımadım gel gör ki yine de yırtılmış, gebelik öncesi yırtığım olmadığı için üzüldüm biraz, ama sonra senin gibi düşündüm ben de

Çok sevindimmm, valla kendimi senin yerine koyabiliyorum çünkü ben de hele stresliysem zor adet olurdum, inşallah mutlu haberlere gebe bir başlangıç olur canım, hayırlı olsun tekrar
hazıranda olacagım adetı eylulun 2sinde ılaçla oldum, 2 eylulde olacagım adeti 26 kasımda ılaçla olabildim. Yılda 4 kez falan regl olunca sevinmemek elde degıl
hersey yolunda gıderse ocak ayının ılk haftası gıbı transfer olabılır
Keşke

Menaccım kocana sinir oldumm sakın bidaha torba falan taşıma lütfen bi de ikiz senin Allah korusun..benimki de aynı söylemezsem yapmıyor ben de arada sancı girmiş numarası yapıyorum:) napiim acındırıyoruz azcuk kendimi..herşeyi üstlenmeye o kadar alışmışızki ne onla uğraşcam kendimiz yaparız diyoruz ama şuan durumumuz farklı..ben de gitsem gidetim pazara ama bi zahmet onu da o yapsın diyorum..sen yaptırmazsan hiç yapmazlar..bırak söylensin ya takma..

Uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım Hamileliğim bulantı kusma derken biraz beni halsiz bıraktı Çok keyifsizdim ama artık azaldı sayılır bulantı tek devam ediyor o da ara ara çok şükür artık göbüşüm de çıktı Tam 19 haftalık olduk Bu arada cinsiyetlerde belli oldu biri kız biri erkek çok şükür Rabbim sağa sağlim kucağımıza almamızı onların kokusunu içimize çekmemizi nasip etsin inşallhh Rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallhh

canım ben de exipial lipo kullanıyorum. önce 2 adet lierac aldım. ama düzenli kullanamadım. ve çok pahallı geldi. banyodan sonra exipial lipo sürüyorum. bir de kaşınınca. benim ergenlikten kalma çatlaklarım var. daha artarsa kötü olur. ama olacağı varsa değişmez. kendine ve paşalarına iyi bak

hoşgeldin canım. maşaallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

nasılsınız değerli anneler(hamile olan ve olmak için gün sayan tüm değerli anneler) nerelerdesiniz

nasılsınız değerli anneler(hamile olan ve olmak için gün sayan tüm değerli anneler) nerelerdesiniz
merhaba canım! sen nasılsın? bebişlerinle günlerin nasıl geçiyor? izindeydin zaten. ben de uykusuzluktan öelecem ya:)) ama kızımla iyiyiz çok şükür. benim de haftaya doğum öncesi iznim başlayacak. çok kararsızım. daha doğrusu ben ve eşim ayrılmak istiyoruz. ancak aileler bi,raz daha idare t diyorlar. doğum sonu kullanman daha iyi olur diyorlar. bakalım ne yapacagım?

günaydıııııınnnn
günaydın canım. nasılsın? hamişlik nasıl gidiyor?

selam kızlar 31.haftaya girdim çok şükür. p.tesi günü doktor kontrolüm var bakalım bebelerim ne durumda.... sizler nasılsınız

selam kızlar 31.haftaya girdim çok şükür. p.tesi günü doktor kontrolüm var bakalım bebelerim ne durumda.... sizler nasılsınız

Selam cnmm oooohh maaşallah 31. haftaya girdiniz.
yarın görüceksin nasılmış bakalımm kuzularr..
büyümüşlerdir..
benimde pazartesiydi kontrol ama doktor izinliymiş salıya kaldı.
3 haftadır görmüyorum kızımı merak ediyorum ne kadar oldu acaba .
bizde 33+4 olduk

Selam canım 31hafta olmuşsun ne gzl:)bende 2 hafta daha hemen geçseydi:)doktor ne diyo doğum için?benim doktor 36 yı görürsen çok iyi olur demişti...2 gün önce kontrol vardı bizimde bebişlerim iyi allaha şükürler olsun.1580 ve 1400 kiloları.hedef 2,5 kilo olmaları:)bakımları daha kolay olur o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…