canım benim ya benim kocam da aynen öyle! ben tedavi boyunca ve sonrasında herşeyi kendim yaptım. ev işi, yemek , süpürge, ütü, market alışverişi vb. zaten çalışıyorum. o kadar çok kızıyorum ki beni deli ediyor ama elden bişey gelmiyor. 2 defa süpürge yaptı. beni daha çok yordu. aynen senin eşinin tepkileri. cidden kaldırmak çok zor, ama bebeğimi düşünüp teselli oluyorum. eşim şimdi bu yazdıklarımı okusa inan hiç anlam veremez. beni suçlar. bana söyle ben yaparım der ama 50 defa söylersin yapacağım der ama yapmaz. neyse hepsi aynı bunların bence. sağlık olsun. sen de canını sıkma.
tarlusal bıtelı 11.gunum ve ben hala regl olamadım deli olcam
kahverengı bı akıntım var 4-5 gundur. tedavıye başlayamadım ya. Daha ne kadar beklerım
Merhaba kizlar
bugun doktora gittik..6 subatta pasamizi kucagimiza alacagiz insallah ... 1kg 300gr olmus pasamiz.artik kafasi asagidaymis...Rabbim insaallah hepimize kucaklarimiza aldigimiz gunleri de gosterir ....amiiiin
bu arada degerli meslektaslarim ogretmenler gunumuz gecikmeli de olsa kutlu olsuun
bozma moralini canım. senin ikiz. ister istemez olur yani. bu vakte kadar olmamış. gayet iyiymiş. takma kafana.bırak paşalarından hatıra olur. inş artmaz. sen krem kullanıyormuydun? kaç kilo almıştın? benim de henüz yok. ama bu son haftada acaip gerginleşiyor ve kaşınıyor.engel olmak zor canım.Kızlar bugün ilk defa karnimda yırtık gördüm. Hem de upuzun üç tane yırtıkmoralim bozuldu. .. sizde de var mı. . Demek ki irsi değil çünkü ailemin kadınlarında yırtık yoktur. ..
bozma moralini canım. senin ikiz. ister istemez olur yani. bu vakte kadar olmamış. gayet iyiymiş. takma kafana.bırak paşalarından hatıra olur. inş artmaz. sen krem kullanıyormuydun? kaç kilo almıştın? benim de henüz yok. ama bu son haftada acaip gerginleşiyor ve kaşınıyor.engel olmak zor canım.
Geldi geldi, bugun teşrif ettıCanım benim doktorum o kahverengi akıntıyi regl olmak sayıp başlatmıştı tedaviye. Doktorunu bi ara istersen. Öptüm
Geldi geldi, bugun teşrif ettı
hazıranda olacagım adetı eylulun 2sinde ılaçla oldum, 2 eylulde olacagım adeti 26 kasımda ılaçla olabildim. Yılda 4 kez falan regl olunca sevinmemek elde degılÇok sevindimmm, valla kendimi senin yerine koyabiliyorum çünkü ben de hele stresliysem zor adet olurdum, inşallah mutlu haberlere gebe bir başlangıç olur canım, hayırlı olsun tekrar
Öküz kocam ya, çocuk gibi şımardı ben hamile kaldığımdan beri sedef, sürekli ilgi bekliyor, yapmasını isteyince canım yapmak istemiyor, sen beni hep çalıştırıyorsun, sonra yaparım vb. gibi şeyler söyleyerek yapıyor (espri yapıyor ama ben alınıyorum), ya da söyleniyor, o zamanda deli oluyorum yani yaparken de beni ruhsal olarak yoruyor, bunalıma girdim resmen ya...
valla kısıtlama olayına gelirsek en başından beri cinselliği kısıtladım, ilk üç ay yemek yiyemiyordum ve yapamıyordum zaten sürekli hasta gibiydim hiçbir şey yapmadım, son dört aydır işe de gittim, yemek de yaptım, bulaşık da yıkadım, çamaşırda yıkadım yani ütü ve süpürge dışında her şeyi yaptım, pazara gitmek eve kilolarca şeyi taşımak da dahil... şimdi raporluyum yine aynı şeyleri yapıyorum bir tek işe gitmiyorum...
canım ben de exipial lipo kullanıyorum. önce 2 adet lierac aldım. ama düzenli kullanamadım. ve çok pahallı geldi. banyodan sonra exipial lipo sürüyorum. bir de kaşınınca. benim ergenlikten kalma çatlaklarım var. daha artarsa kötü olur. ama olacağı varsa değişmez. kendine ve paşalarına iyi bakben bebeyağı kullanıyordum canım, gebelik öncesi çok zayıftım ve derim sertti, 14 kilo aldım ama kilodan değil karnımın gerginliğinden oldu son bir haftadır tatlı tatlı kaşınıyordu çatlak olmasın diye hiç kaşımadım gel gör ki yine de yırtılmış, gebelik öncesi yırtığım olmadığı için üzüldüm biraz, ama sonra senin gibi düşündüm ben de
hoşgeldin canım. maşaallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım Hamileliğim bulantı kusma derken biraz beni halsiz bıraktı Çok keyifsizdim ama artık azaldı sayılır bulantı tek devam ediyor o da ara ara çok şükür artık göbüşüm de çıktı Tam 19 haftalık olduk Bu arada cinsiyetlerde belli oldu biri kız biri erkek çok şükür Rabbim sağa sağlim kucağımıza almamızı onların kokusunu içimize çekmemizi nasip etsin inşallhh Rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallhh
merhaba canım! sen nasılsın? bebişlerinle günlerin nasıl geçiyor? izindeydin zaten. ben de uykusuzluktan öelecem ya:)) ama kızımla iyiyiz çok şükür. benim de haftaya doğum öncesi iznim başlayacak. çok kararsızım. daha doğrusu ben ve eşim ayrılmak istiyoruz. ancak aileler bi,raz daha idare t diyorlar. doğum sonu kullanman daha iyi olur diyorlar. bakalım ne yapacagım?nasılsınız değerli anneler(hamile olan ve olmak için gün sayan tüm değerli anneler) nerelerdesiniz
günaydın canım. nasılsın? hamişlik nasıl gidiyor?günaydıııııınnnn
selam kızlar 31.haftaya girdim çok şükür. p.tesi günü doktor kontrolüm var bakalım bebelerim ne durumda.... sizler nasılsınız
selam kızlar 31.haftaya girdim çok şükür. p.tesi günü doktor kontrolüm var bakalım bebelerim ne durumda.... sizler nasılsınız