• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

bu bitkileri ilk olarak tüp tıkanıklığı ile ilgili topicte okumustum..sonra biraz arastırdım tıkanıklığa iyi geldiğini okudum bi kaç yerde sonra bi gün eşim bahsettiğim karışımı getirdi eve aktar özellikle tavsiye etmiş,ben de ertesi gün başka bir aktara gidip sahdere ve bodur mahmutun neye benzediğiyle ilgili biraz arastırma yaptım eve gelince tekrar eşimin getirdiği karışımı inceleyince yogunluğu bu iki bitkinin oluşturdugumu farkettim...bahsettiğin diğer şeyler üzerinde de etkili olabilir canım tam bilmiyorum ben bu niyetle kullandım,aktarda eşime bu niyetle tavsiye etmiş zaten..

mrb arkadaşım,ben karışımı netten araştırınca bu tür şeyler yazıyordu.umarım senin dediğin gibidir de faydasını görürsün,o mutlu haberini bizlerle paylaşırsın.hayırlı haberlerini bekliyoruz ki işe yarar:5::5:sa bizlerde faydalanalım...:5:

mrb arkadaşım,ben karışımı netten araştırınca bu tür şeyler yazıyordu.umarım senin dediğin gibidir de faydasını görürsün,o mutlu haberini bizlerle paylaşırsın.hayırlı haberlerini bekliyoruz ki işe yarar:5::5:sa bizlerde faydalanalım...:5:

canlarım ya ben soğan suyunu 1 hafta kullandıktan sonra biraktım.bagırsaklarda tembellik yapıyormuş.yani anlyacagınız 1 haftadan fazlası zararlı dediler.bilmiyorum iyimi yaptım?birde migdeme dokunuyordu,akıntıda olmayınca bıraktım.sizler neler yaptınız nerelerdesiniz:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

canlarım ya ben soğan suyunu 1 hafta kullandıktan sonra biraktım.bagırsaklarda tembellik yapıyormuş.yani anlyacagınız 1 haftadan fazlası zararlı dediler.bilmiyorum iyimi yaptım?birde migdeme dokunuyordu,akıntıda olmayınca bıraktım.sizler neler yaptınız nerelerdesiniz:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

merhaba kızlar ben yeni üye oldum . sizleri 1 haftadan beri takip ediyorum .ben 2 buçuk yıllık evliyim.hiç korunmamıza rağmen gebelik olmadı.bende bu ay maydanoz kürünü yaptım hayırlısı inşallah olur.10 günüm var reglime.sizlerle yazışmak istedim. tavsiyeleriz neler yardım ederseniz sevinirim

merhaba kızlar ben yeni üye oldum . sizleri 1 haftadan beri takip ediyorum .ben 2 buçuk yıllık evliyim.hiç korunmamıza rağmen gebelik olmadı.bende bu ay maydanoz kürünü yaptım hayırlısı inşallah olur.10 günüm var reglime.sizlerle yazışmak istedim. tavsiyeleriz neler yardım ederseniz sevinirim

canm öncelikle hoşgeldin:46:inşallah bu kürün faydasını görürsün.daha önce hiç dktra gittin mi?problem ne dediler.ayyy canım benmde hemn hemn 10 günüm var inşallah hayırlı güzel haberleri burda paylaşırız...:52::52:

canm öncelikle hoşgeldininşallah bu kürün faydasını görürsün.daha önce hiç dktra gittin mi?problem ne dediler.ayyy canım benmde hemn hemn 10 günüm var inşallah hayırlı güzel haberleri burda paylaşırız...

hoşbulduk canım da önce 3 farklı doktora gittim.tek tüp kapalı diğerinde geçiş olduğunu söylediler.histereskopi denilen amaliyatı oldum .açıldığını söyledi doktor 3 ay içinde hamile kalma olma olasılığının yüksek olduğunu söylemişti.fakat 5 ay oldu gebe kalamadım.birde doktor çatlatma iğnesi verdi yine tutmadı.bu ay 4 ocak ta hasta olma zamanım.inşallah RABBİM hayırlı evlatlar nasip eder isteyen herkese

canm öncelikle hoşgeldininşallah bu kürün faydasını görürsün.daha önce hiç dktra gittin mi?problem ne dediler.ayyy canım benmde hemn hemn 10 günüm var inşallah hayırlı güzel haberleri burda paylaşırız...

hoşbulduk canım da önce 3 farklı doktora gittim.tek tüp kapalı diğerinde geçiş olduğunu söylediler.histereskopi denilen amaliyatı oldum .açıldığını söyledi doktor 3 ay içinde hamile kalma olma olasılığının yüksek olduğunu söylemişti.fakat 5 ay oldu gebe kalamadım.birde doktor çatlatma iğnesi verdi yine tutmadı.bu ay 4 ocak ta hasta olma zamanım.inşallah RABBİM hayırlı evlatlar nasip eder isteyen herkese

canım birde bu arada folik asit ve colostrum denilen ilaçları kullanıyorum ancak 1 aydan beri colostrumu kullanmıyorum sıkıldım çünkü...))

ayy canım benm herşeyin hayırlısı,sıkma canını zamanını bekliyor...sakın vazgeçme devam et.allahım büyüktür bizede sıra gelir inşallah.bende seni çok merak ettim,yazmayınca acaba birseyler mi var acaba dedim.tm canım ben yazarım.özelden atabilirsem yazarım:5:

:14:canım ya özelden atamadım galiba.bu soğan suyuna ayın 10da başladım.8 de adt bitti. ama bende denildiği gibi akıntyı falan olmuyor.acaba ilerleyen günlerde mi artış olacak.canım bak beni sakın cvsız bırakma merak ediyorm.özelden yazabilseydim sana sorularım olacaktı.kib:16:

canım napıyosun varmı gelişmeler?soğansuyu içerken illa akıntı olcak diye bişey yok bendede olmamıştı demekki iltihap yokmuş sendede takma kafana...bilgisayarım bozuk yazamıyorum aklım burda ama gelişmeleri mutlaka yaz.ben şuan yumurtlama günlerimdeyim diye umuyorum:))))

canım napıyosun varmı gelişmeler?soğansuyu içerken illa akıntı olcak diye bişey yok bendede olmamıştı demekki iltihap yokmuş sendede takma kafana...bilgisayarım bozuk yazamıyorum aklım burda ama gelişmeleri mutlaka yaz.ben şuan yumurtlama günlerimdeyim diye umuyorum:))))

iyim canım.:9:nerelerdesin,bende seni merak ediyorum.bende boşboş günümü bekliyorum.olmayacagını bildiim için:50:,ama yinede küçük bir umut var işte,umut dünyası ya!!!!!!!!!!dktra gidecekmisin?ben adeten sonra gitmeyi düşünüyorum...bakalım hayırlısı...:5::5::5:

AMİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!:nazar::nazar:

AMİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!:nazar::nazar:

canım sende maydanoz buharını yapınca ya da yaptıktan sonraki günlerde akıntı falan oldu mu?birde sende sorun varmı?oğlun olmasına rağmen.bende akıntı olmadı.normalde olması gerekiyormuş.Kürü uyguladıktan sonra mı hemen ilişki oldu yoksa 3 gün kür yaptıktan sonra mı ilişki oldu.

Kadınlar kulubüne girerken direk nasıl bu sayfaya gireceğim anlatır mısın?yöntemi var mı ?sizler nasıl giriyorsunuz?yeni olduğum için tam bilmiyorum.:49:

kızlar nasılsınız?forma çok az giriyorsunuz canım.benim hasta olmama 4 gün kaldı.malesef adet olma belirtileri başladı.sivilcelerim çıktı,karnım ağrıyor. kesin olacağım ya off yine olmuyacak herhalde.bu arada nice mutlu yıllara.ALLAH(C.C.)hayırlı evlatları kucağımıza almayı nasip eylesin bu sene inşallah!!

Süt buğusu-maydonoz veya soğan kürüyle hamile kalan var mı acaba merak ettim? Ben soğan kürünü deneyeyim dedim ama çok kötü tadı yaaa, 3 gün zor içtim, midemi bulandırdı. Gerçekten faydası var mı ki, eğer öyleyse yumar gözümü içmeye çalışırım artık.

canım sende maydanoz buharını yapınca ya da yaptıktan sonraki günlerde akıntı falan oldu mu?birde sende sorun varmı?oğlun olmasına rağmen.bende akıntı olmadı.normalde olması gerekiyormuş.Kürü uyguladıktan sonra mı hemen ilişki oldu yoksa 3 gün kür yaptıktan sonra mı ilişki oldu.

Mrb canm bende akinti olmadi.suan hasta oluyorum..dktra gittigmde problem yok dedi.ben kurden hemn sonra uyguladim.

iyim canım.:9:nerelerdesin,bende seni merak ediyorum.bende boşboş günümü bekliyorum.olmayacagını bildiim için:50:,ama yinede küçük bir umut var işte,umut dünyası ya!!!!!!!!!!dktra gidecekmisin?ben adeten sonra gitmeyi düşünüyorum...bakalım hayırlısı...:5::5::5:

canım benimde bir haftam kaldı adete korkuyorum.aslında gitmeyi düşünüyorum doktora ama eşim istemiyor onu ikna etmem lazım.iki ay üstüste buharı denemiş oldum şimdi adet olursam bi daha yapmam.iki ayda incir kürü yaptım bi daha onuda denemiycem.bal tarçın çörek otu yiyordum iki aydır aynı zamanda ona devam edicem.bilgisayarım bozuk olduğu içinde nete giremiyorum aklım hep burda yaaa:((muhtemelen bende adet olucam:((((

sende yaptıklarını yaz buraya,bende iltihap yoktu zaten buhardanda anladım bunu hiç akıntım olmadı fazla çünkü

bugün bir arkadaşımın daha hami,le haberini aldım çok sevindim.kendimle beraber dua ettiğim arkadaşlarınım tümü tek tek hamile kalıyor hissediyorum banada çok az kaldı:)))yakında sizlerdende duyarım güzel haberler inşallah.rabbim dualarımı kabul ediyor yuppiiiiiiiiiiiiiiii:))

amin canım benım içinde dua et olurmu?allah isteyen herkese versin....:49:

Back