mrb,öncelikle diyorum ki ben de süt+maydanoz buharına inanmıyordum başta,ama 6 ay deneyip hiç bir şekilde testte çift çizgiyi göremedim,ovülasyon testleri aldım,ateşimi ölçtüm,doktorum bütün testleri yaptı olmadı rahim filmide çektirdim hiç bir şey çıkmadı ama olumlu bir sonuçta alamadık taki kayınvalidem ısrar edene kadar bir dene dedi,bnde nette araştırdım ve inandım çünkü bir çok yapan vardı,5 gün yaptım 1 kilo inek sütüne 1 demet maydanoz koydum içina karabiber koydum ve kaynattım,sonra altıma uzun etek giydim ve sütü küçük bir leğene döktüm üzerine oturdum,etek giyme sebebimde buhar dışarı çıkmasın die,ilk başta çok zor oluo resmen yanıo bir tarafların ama dayanıyorsun yani buhar soğuyana kadar oturdum sonra adaçayı yağını bir pamuğa döküp ......yerleştirdim,yine dayanabildiğim kadar tuttum bazıları sabaha kadar demiş ama buram buram yanarken uyumak imkansız,ayrıca bnde bunu adetimin başlangıcından 5.günde yapmaya başladım ve 5 gün denedim.bol bol dua ettim,tarçın sperm hareketi için iyi geliyor dediler bnde tarçınlı karabiberli cevizli ve bir sürü baharatın olduğu adanaya özgü kaynar çayı yaptım ikimizde her akşam içtik ve sonuçmu? BU AY TESTİMİZ ÇİFT ÇİZGİ allah isteyen herkese versin 5 haftalık hamileyim,bu ay hiç ümidim kalmamıştı ki adet sancım gibi sancılarımda vardı meğer bebeşim yerleşmeye çalışıyormuş...çok mutluyum çokkkk....