• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

okuyorumda topikteki yasıları bilemedim ne zaman yapıcam kaç gün yapıcam? nezman başlıycam nezaman işilkiye giricem tarifi ne?

okuyorumda topikteki yasıları bilemedim ne zaman yapıcam kaç gün yapıcam? nezman başlıycam nezaman işilkiye giricem tarifi ne?

merhaba canim bu kurun tarifi 1 demet maydonoz ve yarim kg sut ve 3 gun yap ve yaptiktan sonra hemen esinle birlikte ol 3 gun boyunca ve kendini hic usutme ve 3 gun banyo yapma ve adetinin 5 gunu basla yapmaya kolay gelsin canim

kızlar benm çevremde bu yöntemle 2 kişi hamile kalmış,ve çocukları birinin 20, diğeri 13 yaşında eski bi yöntem ama gerçeken işe yarıyor bence bende bu ay yapıcam bakalım,bide ben iltihap için ilaç kullandım 20 gün önce,yani tam benm sorunuma uygun bi çözüm bu

canım sen bu yontemle hamile kaldınmı.. bende bu ay denedim adetimin 5. günü başladım 4 gün yaptım ama yapar yapmaz ilişki olmadı..

yok canim malesef kalamadim cunku bende yumurta tembelligi var bilmiyorum deniyenlerin cogu hamile kaliyor ama dene benim cok arkadasim kaldi.iltihap proplemin varsa iyi geliyor

Son düzenleme:
şimdi adetimin 8. günü başlıycaktım ama dr spermiyogram istedigi için ilişkiy giremeyecegimiz için başlamadım bu akşam başlasam olurmu? şefafa akıntım çok ve kasıklarım çok agrıyo sogan uyuda içiyorum 6gündür napıyım kıslar?

arkadaslar bisey sormak istiyorum simdi adetin 5. gununden itibaren bunu yapicaz sonra hemen iliski ama ee o donemde yumurtlama falan yokki tutsun bisey??????
5. gun 6. gun 7. gun 8. gun yapicaz maydanozulu sutu sonra iliski yap kalkmadan oyle kalicaz anladigim bu dimi ??
ee ama ben 12. 13. gunu yumurtluyorum nasil olucak ki ??

canim burda once kan testi yapiyorlar once adetinin 2 gunu ve 21.gunleri kan testi sonra proplem gordukleri zaman hasteneye gonderiyorlar bende 6 yildirki burdayim.

bende LONDRAdayimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve bende bebis istiyorummmmm ayy hale bakk buldum ve yapistim direkkkkk topige :)))

bende 6 aydir burdayim bebis icin calisiyoruz ama yokkk halaaa.. sogan kuru yaptim incirhavuc devamm simide sizin topigi gordum bu ayda maydanozu yapicam insallah

şu tarifi doğru düzgün verebilecek olan yokmu Allah rızası için..

tencerece sütü kaynatıyoruz ee sonra tencerenin üzerine oturuyoruz.. eee totomuz yanmıyomu peki ben burasını anlamadım...

ayrıca gerçekten adetin 5.6.7. günü yumurtlama günü olmuyoki nasıl olcak bu iş

tencere üzerine oturma legene kaba dök
tencereye oturcaksanda tahta dız oturcan yere ortası acık kalsın oyle otur
maydonor eklıyomusun süte kaynarken 3 gun yapıyormuşsun
adet bıtımı yapıyorsun bence 3 5 gun sonrasında atıyo bence içindekılerı tuplerı acıyo sonrakı haftaya yumurtlama donemıne hazırlıyo
seni şahsi fikrim bu

tencere üzerine oturma legene kaba dök
tencereye oturcaksanda tahta dız oturcan yere ortası acık kalsın oyle otur
maydonor eklıyomusun süte kaynarken 3 gun yapıyormuşsun
adet bıtımı yapıyorsun bence 3 5 gun sonrasında atıyo bence içindekılerı tuplerı acıyo sonrakı haftaya yumurtlama donemıne hazırlıyo
seni şahsi fikrim bu

canım adetim bitti bugün döngümün 9.günü perşembe günü yapabilirim ancak zaten yumurtam genelde 16.gün filan çatlıyo...geç kalmış olmam heralde değilmi?

merhaba hanımlar
benim de tüplerim tıkalı
geçen ay 5 gün yaptım süt maydnz buharını olmadı:( ama adetim herzamankinden farklı geldi.hem tam gününde hem de 5 6 gün sürdü.önce 8 günü bulurdu.sanki düzene girdi yani.
bu ay adaçayı tamponu da yaptım.maydonozu 3 gün yapabildim.4 gün sonra adet günüm .inşallah bebişim olmuştur ya cok heyecanlıyım.ama bu maydnz buharı olayı buralarda da meşhurmuş.insan başına gelmeden bilmiyor.hem 1 ayda olacak die birşey yok 2 3 ay denemek lazım.

ulen çocukken erkekler sünnet oluyo biz şanslıyız derdim.yaw bizimkilerin başına gelmeyen mi kalıyo be:)))))

Rabbim herkese hayırlı bebişler versin.bu ranazan bize bereket getirsin inşallah:)))))

kızlar merhaba,

bende dün yaptım bu maydonoz süt buharını 30 dk kadar bekledim üzerinde. sonrası malum :) sonra kasıklarım hafif agrır gibi oldu. yada ben mi öle hissetmek istedim bilmiyorum :) 2,5 saat sonra banyo yaptım ama dayanamadım sonuçta oruç tutuyoruz. neyse Allah sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallahhh. Amin

kızlar merhaba,

bende dün yaptım bu maydonoz süt buharını 30 dk kadar bekledim üzerinde. sonrası malum :) sonra kasıklarım hafif agrır gibi oldu. yada ben mi öle hissetmek istedim bilmiyorum :) 2,5 saat sonra banyo yaptım ama dayanamadım sonuçta oruç tutuyoruz. neyse Allah sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallahhh. Amin

slm eylülcüm,
benide bu konu hakkında biraz bilgilendirirmisin?
bende deneyim.. :26:

slm eylülcüm,
benide bu konu hakkında biraz bilgilendirirmisin?
bende deneyim.. :26:
merhaba canım :)

1 kg sütün içine 1 demet maydonoz koyuyorsun ve kaynatıyorsun. sonra temiz bir kapa dök üzerine battaniye veya çarşaf al buharı hissetmeye kadar (yaklasık 30dk) üzerine çömeliyorsun (yani buharına oturuyorsun) sonra üzerini degiştiryorsun ve eşinle birlikte oluyorsun. bunu 3gün yapman gerekliymiş. ben 1 gün yapacam. ara ara yaparım :) tüpleri açıyormuş. öle okudum bende.. Allah yardımcımız olsun...

Back