Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okuyorumda topikteki yasıları bilemedim ne zaman yapıcam kaç gün yapıcam? nezman başlıycam nezaman işilkiye giricem tarifi ne?
okuyorumda topikteki yasıları bilemedim ne zaman yapıcam kaç gün yapıcam? nezman başlıycam nezaman işilkiye giricem tarifi ne?
merhaba canim bu kurun tarifi 1 demet maydonoz ve yarim kg sut ve 3 gun yap ve yaptiktan sonra hemen esinle birlikte ol 3 gun boyunca ve kendini hic usutme ve 3 gun banyo yapma ve adetinin 5 gunu basla yapmaya kolay gelsin canim
merhaba canim adetinin 5 gunu basla ve 3 gun ust ustte yap ve iliskiye gir bu uc gunde tarifide 1 demet maydonoz ve yarim kg sut ben boyle yapmistim hayirlisi canim
canım sen bu yontemle hamile kaldınmı.. bende bu ay denedim adetimin 5. günü başladım 4 gün yaptım ama yapar yapmaz ilişki olmadı..
kikirdekcigim bilimiyorum bendede hic olmadi ayini bendede iltihap proplemi var denedim bu ay eyer ise yayarsa msj atarim 5 gunum kaldi hayirlisi insanllah ve ben sadece 3 gun yaptim
canim burda once kan testi yapiyorlar once adetinin 2 gunu ve 21.gunleri kan testi sonra proplem gordukleri zaman hasteneye gonderiyorlar bende 6 yildirki burdayim.
tencere üzerine oturma legene kaba dök
tencereye oturcaksanda tahta dız oturcan yere ortası acık kalsın oyle otur
maydonor eklıyomusun süte kaynarken 3 gun yapıyormuşsun
adet bıtımı yapıyorsun bence 3 5 gun sonrasında atıyo bence içindekılerı tuplerı acıyo sonrakı haftaya yumurtlama donemıne hazırlıyo
seni şahsi fikrim bu
canım adetim bitti bugün döngümün 9.günü perşembe günü yapabilirim ancak zaten yumurtam genelde 16.gün filan çatlıyo...geç kalmış olmam heralde değilmi?
kızlar merhaba,
bende dün yaptım bu maydonoz süt buharını 30 dk kadar bekledim üzerinde. sonrası malum :) sonra kasıklarım hafif agrır gibi oldu. yada ben mi öle hissetmek istedim bilmiyorum :) 2,5 saat sonra banyo yaptım ama dayanamadım sonuçta oruç tutuyoruz. neyse Allah sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallahhh. Amin
merhaba canım :)slm eylülcüm,
benide bu konu hakkında biraz bilgilendirirmisin?
bende deneyim.. :26: