• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

merhaba canım :)

1 kg sütün içine 1 demet maydonoz koyuyorsun ve kaynatıyorsun. sonra temiz bir kapa dök üzerine battaniye veya çarşaf al buharı hissetmeye kadar (yaklasık 30dk) üzerine çömeliyorsun (yani buharına oturuyorsun) sonra üzerini degiştiryorsun ve eşinle birlikte oluyorsun. bunu 3gün yapman gerekliymiş. ben 1 gün yapacam. ara ara yaparım :) tüpleri açıyormuş. öle okudum bende.. Allah yardımcımız olsun...

inş. faydasını görürüz canım...
tşkr ederim.. adetimi bekliycem öbür ayın 15'ine kadar falan işte.. umarım olmam ama olursam deniycem..
sende tam 3 gün üst,üste denesene ara vermeden.

eylülcüm sayfaya bakıyorumda bide duadan bahsediyosunuz?
ben burdaki herkesi tanımıyorum.. bende istesem o dualardan banada okurmusunuz ??:17:
okuruz tabi canım bizim topikte ilk sayfada yazıo senide sıraya koyuyorum bakarsın. tarihler var orda sırası gelene okuyor herkes. yasin okuyoruz

Son düzenleme:
okuruz tabi canım bizim topikte ilk sayfada yazıo senide sıraya koyuyorum bakarsın. tarihler var orda sırası gelene okuyor herkes. yasin okuyoruz

tşkr ederim canım, allah razı olsun..
şimdi bana yasin okuma sırası nezaman?
tam anlamadım da kusura bakma :26: :17:

tşkr ederim canım, allah razı olsun..
şimdi bana yasin okuma sırası nezaman?
tam anlamadım da kusura bakma :26: :17:
canım bizim topikte ilk sayfada kim varsa ilk sıradan başlıyor listede olan herkes ogünün tarihinde kim varsa onun adına okuyoruz. bizim topikte yazıo ilk sayfada :) mesela dün bana okundu. bugün angela :) sırası var sırayla herkes ogunun nickine okuyor... inşallah anlatabilmişimdir :)

1- öncelikle günlük 2 defa 1 litre çiğ sütün içerisine 1 demet maydonoz atıp kaynattım sabah akşam yarım saat buharına oturdum sabah yarım saat akşam yarım saat toplam 1saat her yapımda 15 dk arayla tekrar kaynattım buhar azaldıkça.
2-internetten pre-seed istedim ilişkiden 15 dk önce yumurtlama günlerimde kullandım.
3-nisan yağmuru duası var nisan yağmuru yağarken yağmur suyunu bi kabın içerisine yarım litre kadar doldurup suya bazı dualar var o dualar okunup 7 gün sabah akşam inanarak içtim..bu su inançla içildiği zaman hiç çocuğu olmayanlara nasip ederimiş allah çevremdede çok kişi içti ve oldu buna şahidim.
3-her akşam yasin suresi okudum mübin suresi ile mubin durağına gelince yasin suresinde 3 kere mübin duası okudum..
4.ve yumurtlama döneminde gün aşırı ilişkiye girdik.

1- öncelikle günlük 2 defa 1 litre çiğ sütün içerisine 1 demet maydonoz atıp kaynattım sabah akşam yarım saat buharına oturdum sabah yarım saat akşam yarım saat toplam 1saat her yapımda 15 dk arayla tekrar kaynattım buhar azaldıkça.
2-internetten pre-seed istedim ilişkiden 15 dk önce yumurtlama günlerimde kullandım.
3-nisan yağmuru duası var nisan yağmuru yağarken yağmur suyunu bi kabın içerisine yarım litre kadar doldurup suya bazı dualar var o dualar okunup 7 gün sabah akşam inanarak içtim..bu su inançla içildiği zaman hiç çocuğu olmayanlara nasip ederimiş allah çevremdede çok kişi içti ve oldu buna şahidim.
3-her akşam yasin suresi okudum mübin suresi ile mubin durağına gelince yasin suresinde 3 kere mübin duası okudum..
4.ve yumurtlama döneminde gün aşırı ilişkiye girdik.

esila bebeğin geliyor demek ne güzel:)
senin rahatsızlıın ne idi ve ne kadar zamandır bebeğiniz olmuyordu?

hepinize merhaba bayanlar...
bende bugün başladım az da karabiber attım içine öyle okumuştum burda bi arkadaştan şifa Allahtan inş. bu sebep olur

Ben de deneyeceğim... Şifanın nereden geleceğini Allah bilir...İki tüpüm de kapalı... Tüp bebek tedavisi yaptırdık, olmadı... Ocak gibi tekrar deneyeceğiz... Ama ocağa kadar duyduğum bitkisel kürleri deneyeceğim...

arkadaşlar tüpleri tıkalı olan bu sebepten tüp bebek yaptıran ama tutmayan yada tutup da erken dönemde düşen arkadaşlar. daha detaylı araştırma yapmanızı öneririm. zira tüpler tıkalı olduğu için tüplerde sıvı birikmesi olup da rahim içine akıyorsa bu sıvı embriyonun tutunöasına engel oluyormuş. nacizhane paylaşmak istedim.bu durumda tüplerin alınması gerekliymiş...

Arkadaşlar ben evli falan değilim bu başlığı görünce yazmak istedim çünkü bizimde bi akrabamız bu yolla hamile kaldı(Tabi önce ALLAHın izniyle)...Kadın evlendi evleneli çocuğu olmuyodu kendi çabalarıyla her yolu denedi olmadı.Hastanelere gitti olmadı.En sonunda kaynanası bu yöntemi uygulattı 2 ay kadar sonra hamile kaldı.Şu anda 2 oğlu 1 kızı var.Paylaşmak istedim...İnşallah sizde hayırlı evlatlar alırsınız kucağınıza....

nasıl yapılacağını çok güzel anlatılmış teşekürler :16:
yalnız ne zaman yapacağız onu çözemedim :S hasta olduğumuz zaman mı?? yoksa ovulasyon zamanında mı?? l
bilen varsa ve yazarsa çok mutlu olurum :119: :16:

yalnız ne zaman yapacağız onu çözemedim :S hasta olduğumuz zaman mı?? yoksa ovulasyon zamanında mı?? l

mrb arkadaşlar.okudum kadarıyla adetten hemen sonra oluyormuş.benmde 7 yaşına yeni girmiş bir oğlum var.2 seneye yakındr ikinci bebegi istiyoruz ama olmuyor.dr gittim az intehap ve küçük yaran var dedi,ilaç verdi.daha sonrasında klomn,menegon iğne verdi,ben bunları kullandıkça kötü oldum.1aydr dr gitmyrm.adetm bitsin bende denicem.birde ilişkideyken batmam oluyor,

mrb arkadaşlar.okudum kadarıyla adetten hemen sonra oluyormuş.benmde 7 yaşına yeni girmiş bir oğlum var.2 seneye yakındr ikinci bebegi istiyoruz ama olmuyor.dr gittim az intehap ve küçük yaran var dedi,ilaç verdi.daha sonrasında klomn,menegon iğne verdi,ben bunları kullandıkça kötü oldum.1aydr dr gitmyrm.adetm bitsin bende denicem.birde ilişkideyken batmam oluyor,

arkadaşlar denediniz mi??

Back