• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

bencede canim 1 sene de yoksa folic asid veriyorlar. cunku burdada aynisini diyorlar yani erken daha ama stres yapma git doktora hic olmassa proplemini ogrenirsin .sen londranin icindemi yasiyosun.

Insallah gerek kalmaz canim ama gidersek kesin 1 senedir deniyoruz diycem ;) leyton da yasiyoruz ya sen? Cok sasirdim profilinde ingilterede yasiyor diye gorunce :)

NHS cok urastiriyor bunda hem hemen ilacta veriyor bana scan la bakmadi iltihap var dedi onun icinde antibiyotik verdi ve zayifla dedi. olur yani stres yapma dedi bence sende git daha erken tedaviye baslarsin yani

Ilk once gp ye gidip konusmak gerek sonra onlar bizi hastaneye mi yonlendirecek? Yoksa orada butun testleri ve ultrasonla yumurtaliklara bakiyorlar mi? 3 gunum kaldi adetime eger adet olursam hemen randevu alicam ama kalmazsam sadece kan testi icin gidicem? Bana biraz akil versene cnm nasil olucak?

Ilk once gp ye gidip konusmak gerek sonra onlar bizi hastaneye mi yonlendirecek? Yoksa orada butun testleri ve ultrasonla yumurtaliklara bakiyorlar mi? 3 gunum kaldi adetime eger adet olursam hemen randevu alicam ama kalmazsam sadece kan testi icin gidicem? Bana biraz akil versene cnm nasil olucak?

canim zaten gp yaptiklari kan testleri yumurtlama oluyormu olmuyormu diye eyer olmuyosa seni hasteneye yonlendiriyorlar ve ordada hanigi ilac gerekiyorsa onu veriyorlar bence adetin gelmeden randevu yap cunku adetin gelirse zaten gel diyorlar sonra zaten sana soylerler hangi gunler gelecegini allah yardimcin olsun canim

ya canim bensana ozel mesaj gondermeye calistim ama olmadi canim insanllah gerek kalmaz bu ay hamile kalirsin . ben 1 kg sute 1 demet maydonoz koydum ve uc gun ust uste yaptim ve uc gun esimle birlikte oldum ve ucgun banyo yapmadim ve kendimi usutmemeye calistim . buharin ustunde dayanabilirsen yarim saat falan bekle .hadi kolay gelsin ve adetinin 5 gunu yap

bende ilk defa yapıyorum adetimin 5. günü başladım bu akşam 3. yü yapıcam ve eşimle birlikte olucam inş olur bende de iltahap sorunu var allah herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amiiinnn...:24:

bende ilk defa yapıyorum adetimin 5. günü başladım bu akşam 3. yü yapıcam ve eşimle birlikte olucam inş olur bende de iltahap sorunu var allah herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amiiinnn...:24:

Sen nasil yaptin cnm ? 3 gun ust uste esinle birlikte mi oldun yoksa 3 kere kuru yapip en son mu esinle birlikte mi olucan?

merhaba canim sen 3 gun boyunca esinle birlikte oldunmu? cunku 3 her seferinde buhardan sonra beraber ol diyorlar hayirlisi insanllah.

meraba ben 3. günün sonunda birlikte oldum. bide benim duyduğum bu 3 günden sonra fazlaca bi akıntı geliyomuş bende olmadı acaba devam etsem mi diye düşünüyorumm.:44:

olmadıysa sende fazla ıltıhap yokmus demektır cnm. bence bır daha yap eger gene gelmıyorsa akıntın bır daha yapmazsın.

merhaba kızlar, bende bu kürü uygulamaya karar verdim.incir suyu içiyorum 4 gündür. bugün de adetimin son günü ve bugün başlıyacm süt maydonoza.
5 gün uygulayacam zaten ben erken yumurtladığım için tam 5 günün sonunda yumurtlamış olacağım,işe yararsa yazarım
iyi çalışmalar kızlar ;)

Son düzenleme:
meraba ben 3. günün sonunda birlikte oldum. bide benim duyduğum bu 3 günden sonra fazlaca bi akıntı geliyomuş bende olmadı acaba devam etsem mi diye düşünüyorumm.:44:

kikirdekcigim bilimiyorum bendede hic olmadi ayini bendede iltihap proplemi var denedim bu ay eyer ise yayarsa msj atarim 5 gunum kaldi hayirlisi insanllah ve ben sadece 3 gun yaptim

Back