• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

eeee karman çurman oldu neyse yapıcaz artık bi şekilde bide ben pastörize değilde sütçüden aldım sütü burda imkan var daha iyi olur dediler teşekkür ederim kızlar hepimiz birlikte doğuralım inşallahhhhhh:66:

merhaba hanımlar maydonozla yapılan süt buharının ölçüsü nedir ne kadar süte ne kadar maydonoz ne zaman başlanır günde kaç defa uygulanır kaç gün yapılır ben adetin 4. günü diye duymuştum ama farklı yorumlar var bu ay deneyeceğim inşallah.
çevrenizde bu kürü uygulayıp hamiş kalan varmı paylaşımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar merhaba. Bu süt-maydonoz buharına nasıl oturuyorsunuz? Ben birtürlü gözümde canlandıramadım.

geniş bi tencerede haslıyosun sütle maydonozu tencereyi yere koyup bacaklarını acıp dizlerinin üzerine çoküyosun ve belinedebi battaniye sarıyosunki buhar dışarı çıkmasın
canlandımı gözünde tatlım kendim yaptığım gibi anlattımmm

slm kızlar bu gun hem sut buharına hemde sogan kürüne basladım :66:uzun bır mararaton benı beklıyor inş bebiş gelir :49:bende bu ezıyetlı ısten kurtulurum inş hepımız kurtuluruz:64:sonucunu sızınle paylasırım ( bu arada şu sogan kürünün tadı iğrençççççç:27:)

bende pek anlayamadım bu işi,afedesiniz ama popo havada mı kalacak,yoksa suyun içine mi girecek biraz daha detaylı anlatırsanız iyi olacak

bende pek anlayamadım bu işi,afedesiniz ama popo havada mı kalacak,yoksa suyun içine mi girecek biraz daha detaylı anlatırsanız iyi olacak

canım benim tabikide havada kalacak kaynar süütün içinr girerse mazallah çocuk yapmaya teşebbüs bilke edemezsin ozaman sadece buharı gelsin yaklaşabildiğin kadar yaklaş alaturka tuvalete oturur gibi anlatabildimmi hadi kolay gelsin .
bu arada benim süt maydonoz küründe bu gün 5. günüm hayırlısı bakalım

canım benim tabikide havada kalacak kaynar süütün içinr girerse mazallah çocuk yapmaya teşebbüs bilke edemezsin ozaman sadece buharı gelsin yaklaşabildiğin kadar yaklaş alaturka tuvalete oturur gibi anlatabildimmi hadi kolay gelsin .
Bu arada benim süt maydonoz küründe bu gün 5. Günüm hayırlısı bakalım

senınde hayırlı olsun arkadasım inş sende hayırlı haberlerele donersın bıze :65::49:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel bır sabah:8::126::125:kızlar güzel bir ruya gördüm kızım olmustu rüyanda sanırım bılınc altıma fazla yerlestırdım:97: bebısı ama yinede inş bu rüya gercek olur bende sızınle paylasırım RABBIM HEPIMIZE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASIP ETSIN:31::49:

merhaba hanımlar bende dün başladım süt buharını uygulamaya yalnız anlamadığım bişey var kürü günde 1 defamı 3 defamı uygulayacağız her yerde farklı yorumlar yapılmış ve bana mantıksız gelen bişey var uyguladıktan hemen sonra ilişkiye girilmesi gerektiği konusunda yorumlar yapılmış sıcak spermleri öldürür bence hemen ilişkiye girilmemesi gerekir uzmanlar yatak odasının serin olmasını tavsiye ediyor
ben adetimin 4. günü başladım kimileri yumurtlama döneminede yapıyor

kızlar bu kürü günde üç kez uyguluyoruzya her seferinde tazemi hazırlıyoruz yeni bi süt ve maydonoz olarakmı anlayamadım

kızlar bu kürü günde üç kez uyguluyoruzya her seferinde tazemi hazırlıyoruz yeni bi süt ve maydonoz olarakmı anlayamadım

vaktim olmadığı için günd e3 defa değilde bir defa yaptım 2 gün üstüste taze hazırladım. ama aynı gün içinde aynısını yapsanda olur sanki.

slm kızlar,bende dün gece başladım süt maydanoz buharına,bugün göbeğimin alt kısmında yani rahim bölgemde ara ara kalp atışları gibi pıt pıt bişeyler oluyor ve çok az ağrım var aynı bölgede,bu durum normalmidir acaba,kaş yapayım derken göz çıkarmayayım,buharı yapan arkadaşlar sizdede oldumu böyle..

slm kızlar,bende dün gece başladım süt maydanoz buharına,bugün göbeğimin alt kısmında yani rahim bölgemde ara ara kalp atışları gibi pıt pıt bişeyler oluyor ve çok az ağrım var aynı bölgede,bu durum normalmidir acaba,kaş yapayım derken göz çıkarmayayım,buharı yapan arkadaşlar sizdede oldumu böyle..

Kimse bişey yazmamış,devam edeyimmi acaba kafam karıştı..

ben siteye yeni katıldım harika bir site sizlerden çok şey öğrwniyorum benimde bebeğimolmuyo çok üzülüyorum çokkk doktora gittim geçen ay laporoskopi oldum tüplerim yumurtalıklarım rahmime yapışıkmış açıldı dedi doktor. işallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız. ben birde büyüklerimde bişey duydum onu paylaşmak istiyorum maydonozu suyla kaynatcakmışız suyunu içicez . maydonozuda beze sarıp iç çamaşırımızın içine yerleştircekmisiz sıcakken çok faydası farmış

Annem bana böyle hamile kalmış kızlar. maydonozu suda kaynatmış, bi kere yapmış ertesi ay hamile kalmış hemen.

ben de bu akşam yapıcam, ama sütle, annem adetin bittikten hemen sonra dedi, ben biteli 1 hafta oluyor ama, faydası olmaz mı ki

Back