Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim bende iyiyim şükür.güzel haberini aldım dahada iyi oldum.inşallah hamileliğin boyunca hiç bir sorun yaşamazsın.bak benim sana yaptığım dua tuttu.ohhh tatili unut gülüüüümmmm.sana dememişmiydim inşalllaaahhh hamilesindir miden bulanır başın döner uyuklarsında tatile gidemezsin diyee.ama inşalllaaaaah öyle rahatsızlıklar yaşamazsın.yaşasanda tuzu biberi dimi amaaaa.öptüm seni güzel annneeeee.
yine sessizlik çöktü.. durucum ne dersin hamişmi çıkacak acaba.delikafadulden
cumaniz mübarek olsun kizlarrrrr a.s.
durucum cok heyecanlaniyorum bir bilsen. anneme ülkeme kavuscam. gün sayioyrum artik. sondan 7. haftam. günler gecmek bilmio ama
canım sen kaç yıllık evlisin ve hiç bebeğin varmı:uhm:
benim 2 düşükden sonra 1 oğlum oldu çok şükür şimdi 2 inciyi istiyoruz allah verirse inş oğlum 8 yaşında ama olmadı rabbim zamanını bekliyodur belki ben oğlumda 6 aylık olana kadar yattım ve 9 ay boyunca hiç yorulmadan işlerimi yapmaya çalıştım inş arkadaşında tez zamanda hamile kalır ve doğurur bebeğini
meyracım artık 7 hafta sonra gelince bütün kızlar senin evde toplanırız..:dance: :dance: :dance:
ayyy ne güzel olurdu, hepinizi tanimis olurdum. beraber süte oturma partisi yaparizzz :roflol: :roflol: :roflol:
slm kızlar benimde iltihabım var ve önümüzdeki denemelere başlıcaz bu maydona veya süt buharını nasılk uygulucaz adetim ve yumurtlama dönemm geçti bu ay yaklaşık haziranın 4ü veya 5 gibi adet olucam nasıl yapmalıyım
geçmişimde 1 düşük sonrası çikolata kisti amiliyatı onun sonrası 1 yıl tedavi ve rahim filmimden sonra 2.ye hamile kaldım ve ocak 2009 da kürtaj oldum 2 aylıktı karnımda öldü ve haziranda tekrar denicez allahın izniyle
banada anlatırsanız hangi dönemde yapmam gerektiğini çok sevinirim iltihabımda var
şimdiden teşekürler
sütünü maydonozunu alan gelsin.... parti varrrr :roflol: