• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

canım benim bende iyiyim şükür.güzel haberini aldım dahada iyi oldum.inşallah hamileliğin boyunca hiç bir sorun yaşamazsın.bak benim sana yaptığım dua tuttu.ohhh tatili unut gülüüüümmmm.sana dememişmiydim inşalllaaahhh hamilesindir miden bulanır başın döner uyuklarsında tatile gidemezsin diyee.ama inşalllaaaaah öyle rahatsızlıklar yaşamazsın.yaşasanda tuzu biberi dimi amaaaa.öptüm seni güzel annneeeee.

heeeeee bedduan tuttuu kaydirigubbakcemile3 yoksam ben tatilte gitcektimmm kaydirigubbakcemile4 tatlım herbiriniz dualarımdasınız arkamdan gelceksiniz buna inan a.sa.salkisalkisalkis

ayyy hadii inşallahhh... benim durum belli artık benden geçti ama sevimsu arkadaşım var o olur belki

canım sende şimdi ne değişiklik var bir anlatsana... veya ben sorayım...
adet beklediğin zamanda adet ağrısı gibi ağrı varmıydı
hastalığa yakın akıntın oldumu

amanda aman büyümüşte sorularmı sorarmışş :roflol:
evet adet ağrısı vardı hala var ama akıntı şimdilik yok herkesin bünyesi farklıdır göğüs uçlarında da henüz bir değişikilik sezmedim acımıyorlar azcık şişler birde çok yorgunum uykum geliyooomirmirmirmir

inşallah güzel haberlerin devamı gelir :Saruboceq::Saruboceq: ayyyy inşallahhh :Saruboceq:

durucum cok heyecanlaniyorum bir bilsen. anneme ülkeme kavuscam. gün sayioyrum artik. sondan 7. haftam. günler gecmek bilmio ama:(

durucum cok heyecanlaniyorum bir bilsen. anneme ülkeme kavuscam. gün sayioyrum artik. sondan 7. haftam. günler gecmek bilmio ama:(

hadi inşallah canım benim kavuşcan Şeniz :lepi: seni anlıyorum canım haklısın günler haftalar geçmek bilmez ama sonu mutluluk olacak a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

meyracım artık 7 hafta sonra gelince bütün kızlar senin evde toplanırız..:dance: :dance: :dance:

canım sen kaç yıllık evlisin ve hiç bebeğin varmı:uhm:
benim 2 düşükden sonra 1 oğlum oldu çok şükür şimdi 2 inciyi istiyoruz allah verirse inş oğlum 8 yaşında ama olmadı rabbim zamanını bekliyodur belki ben oğlumda 6 aylık olana kadar yattım ve 9 ay boyunca hiç yorulmadan işlerimi yapmaya çalıştım inş arkadaşında tez zamanda hamile kalır ve doğurur bebeğini

ben iki bucuk yillik evliyim daha cocuk dusunmuyoruz
insallah sizlerin istediginiz zaman olur:1hug:

slm kızlar benimde iltihabım var ve önümüzdeki denemelere başlıcaz bu maydona veya süt buharını nasılk uygulucaz adetim ve yumurtlama dönemm geçti bu ay yaklaşık haziranın 4ü veya 5 gibi adet olucam nasıl yapmalıyım
geçmişimde 1 düşük sonrası çikolata kisti amiliyatı onun sonrası 1 yıl tedavi ve rahim filmimden sonra 2.ye hamile kaldım ve ocak 2009 da kürtaj oldum 2 aylıktı karnımda öldü ve haziranda tekrar denicez allahın izniyle

banada anlatırsanız hangi dönemde yapmam gerektiğini çok sevinirim iltihabımda var
şimdiden teşekürler

slm kızlar benimde iltihabım var ve önümüzdeki denemelere başlıcaz bu maydona veya süt buharını nasılk uygulucaz adetim ve yumurtlama dönemm geçti bu ay yaklaşık haziranın 4ü veya 5 gibi adet olucam nasıl yapmalıyım
geçmişimde 1 düşük sonrası çikolata kisti amiliyatı onun sonrası 1 yıl tedavi ve rahim filmimden sonra 2.ye hamile kaldım ve ocak 2009 da kürtaj oldum 2 aylıktı karnımda öldü ve haziranda tekrar denicez allahın izniyle

banada anlatırsanız hangi dönemde yapmam gerektiğini çok sevinirim iltihabımda var
şimdiden teşekürler

canım anlatmaya çalışayım arkadaşlarım eksiklerimi tamamlarlar
adetin bittikten sonra 4. ve ya 5. gün yarım kilo süte 1 demet maydanoz koy kaynat beline çarşaf sar sonra buğusuna tut orayı dikkat et yanma sakın soğuyuncaya kadar otur sonra sar kendini üşütme böyle 5-6 gün yap yani yumurtlama gününe kadar

birde adaçayıyağı (acıelma) var aktarlarda nanemsi kokusu var doğal bir ürün onu makyaj pamuğuna 1-2 damla damlat vajinaya koy sabah alırsın dikkat et çok ileri kaçmasın
bunuda istersen maydanoz buharından sonra koy sabah çıkar 4-5 gün yeterli

birde bu topiğin altında yada üstünde hamile kalmak isteyenlere yeni bir kür topiği var orda polen kürü var orayı oku derim her sabah aç karnına polen tozu+bal ye istersenbu karışıma çörek otu ve taçında ekle

Back