• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

canım hoşgeldiinnnn selimina'nın yerine ben cevap vermeye çalışayım.
bende yaptım buharı ama ben açık süt bulamadım kapalı süt le yaptıımma.s 1 kilo süte 1 demet maydanoz koy kaynat maydanozun iltihapları açma özelliği var akıntı ile iltihabı atıyosun ok adetten sonra 4 yada 5 günde başla yumurtlama gününe kadar yap

canım birde bu topiğin alt yada üstünde hamile kalmak isteyenlere yeni bir kür arnavut güzelinin açtığı topic var ordaki sayfalarıda oku canım polen kürü var a.s.

sagol canım bana adetin başladıgın günden itibaren say ve 13 14 15 gün yap dediler 15 eşinle beraber ol dediler.

sagol canım bana adetin başladıgın günden itibaren say ve 13 14 15 gün yap dediler 15 eşinle beraber ol dediler.

hoşgeldin canım aramıza... adetin 5. gününden itibaren yapıyorsun.. yanlız dikkat et soğuk almaman gerekiyo.. durumunda dediği gibi ayrım kilo süte yarım demet maydanoz doğruyorsun kaynatıyorsun.. sonra üzerini battaniyeye sar buhara otur.. 3 gün yap... 13 -14 - 15 günler yumurtlama günleri oluyor.. umarım yardımcı olmuşumdur inşallah şifasını görürüsün canım kaydirigubbakcemile5

Adetin başlama gününden sayıyoruz
11.gün
13.gün
14 gün
16 gün
18 gün
20 gün
22 günlerde ilişkiye girin (22. günden sonra her gün hatta adete kadar devam edebilirsiniz...bir
hastasına da aynı takvimi vermiş doktorun önerdiği bu takvim günlerinde
ilişkiye girmiş.. sonrasına amaannn demişler onlarda doktor söylemeden 22. günden sonra her gün beraber
olmuşlar ve hamile kalmış meğer o ay geç yumurtlamış ve tutmuş)

kızlar doktorumun bana verdiği ilişki günleri ama siz mutlaka ovulasyon testi ile uygulayın belki faydası olur

canım yumurtlama günlerinde yapılıp yapılmadığını bilmiyorum
benim bildiğim adet bittikten sonra 4. ya da 5. gün başla
5-6 gün yap ok

kürleri yapıp bekleyenler şafakları sayıyoruz

ArnavutGüzeli..........Şafaksız
latsibel....................Şafaksız
Kedersiz..................Şafaksız
Selimina83...............Şafaksız
meyra basman..........Şafaksız
Turkuaz26.................Şafaksız
NS72........................Şafaksız
mehril......................:uhm::uhm:
durualya...................:CüvCüv:
sevimsu ..................son -2 gün
fshsos......................son 1 gün
esramm82................son 3 gün

Günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnna.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:nazar::nazar::nazar:
nasılsınız kızlaarrrrr Şeniz sevimsu belirtin varmı canım fshsos canım son 1 gün kaldı esram senin 3 hadi bakalım hayırlı haberleri gelir inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

belirtim yok canım hafifden kasıklarımda ağrı var birde uyku bastırıyor ama havalardan olur diyorum hayırlısı artık
adet belirtiside yok çok şükür belkim tutmuştur bu ayy:roflol:...o kadar çabaladım yaaaa:utangac: hayırlısı inş inş peşinden gelirim benden sonrada öteki gün sayanlar gelir

fshsos yan topikteydi az önce ama gitmis simdi. son 1 günü kalmis. hadi insallah belki bir güzel haber daha aliriz, koca listeden bir duru cikti hamis. aslinda sevimsuda test yapmali bence

sevimsu ..................son -2 gün
fshsos......................son 1 gün
esramm82................son 3 gün

Günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnna.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:nazar::nazar::nazar:
nasılsınız kızlaarrrrr Şeniz sevimsu belirtin varmı canım fshsos canım son 1 gün kaldı esram senin 3 hadi bakalım hayırlı haberleri gelir inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

belirtim yok canım hafifden kasıklarımda ağrı var birde uyku bastırıyor ama havalardan olur diyorum hayırlısı artık
adet belirtiside yok çok şükür belkim tutmuştur bu ayy:roflol:...o kadar çabaladım yaaaa:utangac: hayırlısı inş inş peşinden gelirim benden sonrada öteki gün sayanlar gelir ...

fshsos yan topikteydi az önce ama gitmis simdi. son 1 günü kalmis. hadi insallah belki bir güzel haber daha aliriz, koca listeden bir duru cikti hamis. aslinda sevimsuda test yapmali bence

canım tüp bebek uzmanına sordum test yapmam için çatlatma iğnesini yaptırdıkdan sonra 13 gün geçmesi gerekiyomuş 4 günüm falan var test için inş bu ay vardır bebişim

orayi bilmem ama burda 4 gün öncesinden yapilan testler var. belki onlarda cikar ama beklemek de bir yok sonucta ve bedava:)

biraz beklemek istiyorum aslında test yapmaya bile korkuyorum ya yoksa diye :uhm:

[color="ındigo"]canım tüp bebek uzmanına sordum test yapmam için çatlatma iğnesini yaptırdıkdan sonra 13 gün geçmesi gerekiyomuş 4 günüm falan var test için inş bu ay vardır bebişim [/color]
[sıze="2"]inşallah canım bu ay sende hamilesin durudan sonra senin müjdeli haberininde alırız senin içinde halaylar çekeriz:)arnavutgüzeli ne güzel bir süpriz olur [/sıze]

sevimsu ..................son -3 gün
fshsos......................son 0 gün
esramm82................son 2 gün

Günaydın sütlü maydanoz güzellerim nasılsınız Şeniz
ALLAH bütün dileklerinizi kabul etsin:Saruboceq: tez zamanda göbişine melekleri kondursun:Saruboceq:işlerinizde kolaylıklar versin:Saruboceq:evinizde bereket, huzur, sağlık ve mutluluk daim olsun :Saruboceq:şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine duamız kabul olsun:Saruboceq:AMİİNNNNN:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
1451219459964296584fsuj6.jpg

HERKESE HAYIRLI CUMALARR [/FONT][/SIZE][/COLOR]

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar.duruuu nasılsın gülüm nasıl hisediyorsun.eşine nasıl haber verdin tepkisi ne olduuuu.çok merak ederim böyle şeyleri.öpüyorum seni canımmm.galiba yakında yine hamilemiz çıkacak.innnnşalllahhhhh.

günaydın kızlar.duruuu nasılsın gülüm nasıl hisediyorsun.eşine nasıl haber verdin tepkisi ne olduuuu.çok merak ederim böyle şeyleri.öpüyorum seni canımmm.galiba yakında yine hamilemiz çıkacak.innnnşalllahhhhh.

Günaydın seliminam iyiyim canım ben seni merak ediyorum asıl sen nasılsın Şeniz
a.s.a.s.:nazar::nazar:
eşim yanımdaydı testi yapınca pek inanmamıştı kan tahlilinden sonra inandı yarın tekrar kan testi yaptırcam pazartesi akşam doktora gidecem bakalım olumsuz birşey varmı boş gebelik kalp atmaması gibi şimdilik böyle

kedersizim ve seliminamdan başka kimse uğramamış hayırdır inşallahCADIARZU:uhm:

Günaydın seliminam iyiyim canım ben seni merak ediyorum asıl sen nasılsın Şeniz
a.s.a.s.:nazar::nazar:
eşim yanımdaydı testi yapınca pek inanmamıştı kan tahlilinden sonra inandı yarın tekrar kan testi yaptırcam pazartesi akşam doktora gidecem bakalım olumsuz birşey varmı boş gebelik kalp atmaması gibi şimdilik böyle

canım benim bende iyiyim şükür.güzel haberini aldım dahada iyi oldum.inşallah hamileliğin boyunca hiç bir sorun yaşamazsın.bak benim sana yaptığım dua tuttu.ohhh tatili unut gülüüüümmmm.sana dememişmiydim inşalllaaahhh hamilesindir miden bulanır başın döner uyuklarsında tatile gidemezsin diyee.ama inşalllaaaaah öyle rahatsızlıklar yaşamazsın.yaşasanda tuzu biberi dimi amaaaa.öptüm seni güzel annneeeee.

Back