Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kıslarrrr bugün kalabalığız sanırım :) valla bir an önce sonuçlansın testleriniz ben meraktan çatladımmm siz ne yapıyosunuz bilmem artık.inşallahh güzel haberler gelecekk kaydirigubbakcemile2
Tamam canım bakcam . siz de sonuçlanınca hemen yazın.eminim okuyan herkes bu anı bekliyo kaydirigubbakcemile
ayrıca destina nın karbonattan tahlilini de ilk kez duydum neler varmışta haberimiz yokmuş
kürleri yapıp bekleyenler şafakları sayıyoruz
ArnavutGüzeli..........Şafaksız
latsibel....................Şafaksız
Kedersiz..................Şafaksız
Selimina83...............Şafaksız
meyra basman..........Şafaksız
Turkuaz26.................Şafaksız
NS72........................Şafaksız
mehril......................:uhm::uhm:
durualya...................2.ci çizgi silik çıktı bu akşam sonuç belli olacak
sevimsu ..................son -1 gün
fshsos......................son 2 gün
esramm82................son 4 gün
GÜNAYDIIIINNNNNNNNNNN nasılsınız canlarım gününüzün güzel geçmesi dileğimleea.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
sevimsucum belirti varmı canım haberlerini bekliyoruza.s.a.s.a.s.
günaydınnlarrr... durucumm çok heyacanlıyımyaa hem sen hemde sevimsu inşallah ikinizde hamişsiniz... hadi çifte haber çifte bayram yapalımmkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bende ilk defa duymuştum burdan kızlar sağolsun hatta evde denemiştim geçen aylarda sonucum akşam tam belli olsun deneyim bakiimmmCADIARZU
karbonat testinin çokda alakası yokmuş canım hamile bir bayan yapmış bebek yok çıkmış 6 aylıkmı ne hamileymiş tam gününü hatırlamıyorum..
Tamam canım bakcam . siz de sonuçlanınca hemen yazın.eminim okuyan herkes bu anı bekliyo kaydirigubbakcemile
ayrıca destina nın karbonattan tahlilini de ilk kez duydum neler varmışta haberimiz yokmuş
günaydınn durumm.. benim bu ay hiç umudum yok.. hasta oldum olacam.. senağlama
duruuuuuuuuuuuuuuuummmmm bitanemmmmmm.canım beniiimmmm.hayırlı olsun güzel arkadaşım.nasıl sevindim anlatamam.bu ne güzel bi habwer böyleee.çok şükür tatlım.alllahımm tamamına erdirsin inşalllah.darısı başımıza güzelim.öpüyorum seni ve tatlı bebişiniiiiii.
canım öyle olumsuz düşünme benimde yoktu biliyosun test bile yapmam diyodum bu ay 3. testim hatta kekler böreklerle karşılayacaktım :roflol: adet ağrısı şaşırtmasın sakın belli olmaz :CüvCüv:
bendemi kek börekle felan kandırsam acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 artık meyra teyzeside kısır yapar..kaydirigubbakcemile2 yok canım benim öyle böyle değil yani umutları gelecek aya taşıdım.. olsun valla hiç umrumda değil sen hamilesin yaa bu ayda çıktıya.. senin ooo upuzun listeni uygulacam bu ay.. daha kırmızılar gelmedi ama ben şimdiden başladım polen bal çörekotu tarçın yemeğe.. sositososito sositososito sositososito
merhaba kızlar banada bir tanıdık dedi ama 3 kilo acık sütü kaynatıp buharına tutacakmışım kendimi maydanozun ne işe yaradıgını biliyorsanız bana cevaplayabilirmisiniz.