How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

Günaydın kıslarrrr bugün kalabalığız sanırım :) valla bir an önce sonuçlansın testleriniz ben meraktan çatladımmm siz ne yapıyosunuz bilmem artık.inşallahh güzel haberler gelecekk kaydirigubbakcemile2

Günaydın kıslarrrr bugün kalabalığız sanırım :) valla bir an önce sonuçlansın testleriniz ben meraktan çatladımmm siz ne yapıyosunuz bilmem artık.inşallahh güzel haberler gelecekk kaydirigubbakcemile2

abbbaaauuuwwwww çatlama kısssssss sen bize lazımsınnnn :roflol::roflol::roflol: dur daha sen şu süt maydanoz buharını yapcan a.s yan topiği mutlaka baştan sona oku bu topiğin hemen altında yada üstünde hamile kalmak isteyenlere yeni bir kür orda çok faydalı bilgiler var

Tamam canım bakcam . siz de sonuçlanınca hemen yazın.eminim okuyan herkes bu anı bekliyo kaydirigubbakcemile
ayrıca destina nın karbonattan tahlilini de ilk kez duydum neler varmışta haberimiz yokmuş

Tamam canım bakcam . siz de sonuçlanınca hemen yazın.eminim okuyan herkes bu anı bekliyo kaydirigubbakcemile
ayrıca destina nın karbonattan tahlilini de ilk kez duydum neler varmışta haberimiz yokmuş

bende ilk defa duymuştum burdan kızlar sağolsun hatta evde denemiştim geçen aylarda sonucum akşam tam belli olsun deneyim bakiimmmCADIARZU

kürleri yapıp bekleyenler şafakları sayıyoruz

ArnavutGüzeli..........Şafaksız
latsibel....................Şafaksız
Kedersiz..................Şafaksız
Selimina83...............Şafaksız
meyra basman..........Şafaksız
Turkuaz26.................Şafaksız
NS72........................Şafaksız
mehril......................:uhm::uhm:
durualya...................2.ci çizgi silik çıktı bu akşam sonuç belli olacak
sevimsu ..................son -1 gün
fshsos......................son 2 gün
esramm82................son 4 gün

GÜNAYDIIIINNNNNNNNNNN nasılsınız canlarım gününüzün güzel geçmesi dileğimleea.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
sevimsucum belirti varmı canım haberlerini bekliyoruza.s.a.s.a.s.

gün sayıyorum iananın çok zor gün sayamak bir kaç gün daha geçsin gidecemde bir geçse belirti kasıklarımda ağrı var başka bişey yok gibi canımm
senin haberini sabırsızlıkla bekliyoruz saat kaç olursa olsun haberi alınca iki topikdende haber ver canım olurmu

günaydınnlarrr... durucumm çok heyacanlıyımyaa hem sen hemde sevimsu inşallah ikinizde hamişsiniz... hadi çifte haber çifte bayram yapalımmkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

canım inş çifte bayram yaparız duru bir an önce bağırsa şuradan ben hamileyimmmmmmmmmmmmm diye allahım çok bekletme arkadaşımızı ve hayırlı haber ver rabbim...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende ilk defa duymuştum burdan kızlar sağolsun hatta evde denemiştim geçen aylarda sonucum akşam tam belli olsun deneyim bakiimmmCADIARZU

karbonat testinin çokda alakası yokmuş canım hamile bir bayan yapmış bebek yok çıkmış 6 aylıkmı ne hamileymiş tam gününü hatırlamıyorum..

karbonat testinin çokda alakası yokmuş canım hamile bir bayan yapmış bebek yok çıkmış 6 aylıkmı ne hamileymiş tam gününü hatırlamıyorum..

karbonat testi yalan arkadaslar. inanmayin. birde limon testi var ama oda yalan, en güzeli eczaneden alinan test.

canım duru hamile çok şükür tahlil hamileliğini isbat etti o sevincini paylaşıyodur ailesiyle şimdi sanırım ....hihoyyyt....hihoyyyt..hihoyyyt.hihoyyyt...

kürleri yapıp bekleyenler şafakları sayıyoruz

ArnavutGüzeli..........Şafaksız
latsibel....................Şafaksız
Kedersiz..................Şafaksız
Selimina83...............Şafaksız
meyra basman..........Şafaksız
Turkuaz26.................Şafaksız
NS72........................Şafaksız
mehril......................:uhm::uhm:
durualya...................:CüvCüv:
sevimsu ..................son -2 gün
fshsos......................son 1 gün
esramm82................son 3 gün

Günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnna.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:nazar::nazar::nazar:
nasılsınız kızlaarrrrr Şeniz sevimsu belirtin varmı canım fshsos canım son 1 gün kaldı esram senin 3 hadi bakalım hayırlı haberleri gelir inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

duruuuuuuuuuuuuuuuummmmm bitanemmmmmm.canım beniiimmmm.hayırlı olsun güzel arkadaşım.nasıl sevindim anlatamam.bu ne güzel bi habwer böyleee.çok şükür tatlım.alllahımm tamamına erdirsin inşalllah.darısı başımıza güzelim.öpüyorum seni ve tatlı bebişiniiiiii.

günaydınn durumm.. benim bu ay hiç umudum yok.. hasta oldum olacam.. senağlama

canım öyle olumsuz düşünme benimde yoktu biliyosun test bile yapmam diyodum bu ay 3. testim hatta kekler böreklerle karşılayacaktım :roflol: adet ağrısı şaşırtmasın sakın belli olmaz :CüvCüv:

duruuuuuuuuuuuuuuuummmmm bitanemmmmmm.canım beniiimmmm.hayırlı olsun güzel arkadaşım.nasıl sevindim anlatamam.bu ne güzel bi habwer böyleee.çok şükür tatlım.alllahımm tamamına erdirsin inşalllah.darısı başımıza güzelim.öpüyorum seni ve tatlı bebişiniiiiii.

nerdesin kaç gündüüürrrr :oklava: özletiyosun kendini yaaaaaŞeniz teşekkür ederim canım arkamdan siz geliyosunuz haberiniz olaa.s bak süt maydanoz buharını 3 gün yapmıştım bir gün yapmamıştım ertesi gün tekrar yapmıştım 4 gün yani seninde katkın var teyzesiiii sen açmasan bu topiği nerden bilecektim canıııııımmmmmm allah senden razı olsun a.s.a.s.:nazar:

canım öyle olumsuz düşünme benimde yoktu biliyosun test bile yapmam diyodum bu ay 3. testim hatta kekler böreklerle karşılayacaktım :roflol: adet ağrısı şaşırtmasın sakın belli olmaz :CüvCüv:

bendemi kek börekle felan kandırsam acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 artık meyra teyzeside kısır yapar..kaydirigubbakcemile2 yok canım benim öyle böyle değil yani umutları gelecek aya taşıdım.. olsun valla hiç umrumda değil sen hamilesin yaa bu ayda çıktıya.. senin ooo upuzun listeni uygulacam bu ay.. daha kırmızılar gelmedi ama ben şimdiden başladım polen bal çörekotu tarçın yemeğe.. sositososito sositososito sositososito

merhaba kızlar banada bir tanıdık dedi ama 3 kilo acık sütü kaynatıp buharına tutacakmışım kendimi maydanozun ne işe yaradıgını biliyorsanız bana cevaplayabilirmisiniz.

bendemi kek börekle felan kandırsam acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 artık meyra teyzeside kısır yapar..kaydirigubbakcemile2 yok canım benim öyle böyle değil yani umutları gelecek aya taşıdım.. olsun valla hiç umrumda değil sen hamilesin yaa bu ayda çıktıya.. senin ooo upuzun listeni uygulacam bu ay.. daha kırmızılar gelmedi ama ben şimdiden başladım polen bal çörekotu tarçın yemeğe.. sositososito sositososito sositososito

canım benim başla başla buharıda yapıınnnn
arkamdan gelceksiniz buna inan ben inanıyorummmmmmmm
doktora kalsa tüp yapcaktıııııı iyiki beklemişimmmm

merhaba kızlar banada bir tanıdık dedi ama 3 kilo acık sütü kaynatıp buharına tutacakmışım kendimi maydanozun ne işe yaradıgını biliyorsanız bana cevaplayabilirmisiniz.

canım hoşgeldiinnnn selimina'nın yerine ben cevap vermeye çalışayım.
bende yaptım buharı ama ben açık süt bulamadım kapalı süt le yaptıımma.s 1 kilo süte 1 demet maydanoz koy kaynat maydanozun iltihapları açma özelliği var akıntı ile iltihabı atıyosun ok adetten sonra 4 yada 5 günde başla yumurtlama gününe kadar yap

canım birde bu topiğin alt yada üstünde hamile kalmak isteyenlere yeni bir kür arnavut güzelinin açtığı topic var ordaki sayfalarıda oku canım polen kürü var a.s.

Back