Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım konuşursam yazarım yerimsenibenkedersiz canım seliminadan tekrar haber alırsan bizlere yaz olurmu canım birde hepimizin onun için dua etmiğimizi ve geçmiş olsun dediklerimizi yazarmısın
tamam canım konuşursam yazarım yerimseniben
günaydın canlarım nasılsınız.ben uzun zamandır giremiyorum.şuan annemlerdeyim ve komşunun kızından giriyorum.doktorum buraya yakın olduğu için annemde kalıyorum.destekleriniz içi dualarınız için teşekkürler.allah razı olsun.canım kedersizim arkadaşlarıma benden haberler verdiğin için saol.eşime de söyledim arada girip size haber vericek.hastayım demek istemiyorum ama kendimden korkar oldum.uyku bile uyumak işkence gibi geliyo.ama doktorum çok iyi atlatıcam bunu.canlarım ne olur olmazsa benim kadar kafaya takmayın.aslında beni bu hale getiren olmamamsı değil.etraftaki insanlar.zayıf bi psikolojim var.hassas bi yapım var.ve bu hale geldim.kilo bile verdim.beni göz önünde bulundurarak kafanıza takmayın herşeyi.bu hafta bikaç seans daha konuşarak tedavi uygulanacak.ardından ilaç tedavsisi başlıycaz.dularınız eksik etmeyin.kedersizim sen arada benim msn e bişiler yazarsın.belki eşim açmış olur.yada sen buradan haberler yaz ben açarsam okurum.hepinizi çok seviyorum.
günaydın canlarım nasılsınız.ben uzun zamandır giremiyorum.şuan annemlerdeyim ve komşunun kızından giriyorum.doktorum buraya yakın olduğu için annemde kalıyorum.destekleriniz içi dualarınız için teşekkürler.allah razı olsun.canım kedersizim arkadaşlarıma benden haberler verdiğin için saol.eşime de söyledim arada girip size haber vericek.hastayım demek istemiyorum ama kendimden korkar oldum.uyku bile uyumak işkence gibi geliyo.ama doktorum çok iyi atlatıcam bunu.canlarım ne olur olmazsa benim kadar kafaya takmayın.aslında beni bu hale getiren olmamamsı değil.etraftaki insanlar.zayıf bi psikolojim var.hassas bi yapım var.ve bu hale geldim.kilo bile verdim.beni göz önünde bulundurarak kafanıza takmayın herşeyi.bu hafta bikaç seans daha konuşarak tedavi uygulanacak.ardından ilaç tedavsisi başlıycaz.dularınız eksik etmeyin.kedersizim sen arada benim msn e bişiler yazarsın.belki eşim açmış olur.yada sen buradan haberler yaz ben açarsam okurum.hepinizi çok seviyorum.
Seliminam büyük geçmiş olsun canım.. Atlatacaksın eminim artlatacaksın.. bende senin gibiyim çok güçsüz bir yapım var.. Biri bişey dedimi hemen etkileniyorum hemen bunalıma giriyorum.. İnan benimde çeveremdeki insanlar çok konuşuyorlar.. Artık bir düğün olur gitmem birinin çocuğunu görerim korkarım öpemem.. Ama ne yapalım bizimde sınavımız bu heralde vermeyen allahım vermiyor.. Biz ondan daha iyi bilemeyizki.. Canım sabırlı olmamız gerekiyor bende bugüb hasta oldum resmen yıkıldım birde gittim lavaboda ağladım ağladım geldi.. yine stresle merakla gireceğimiz bir ay daha ve o ayda sadece 2 günü yakalayabilmek... Ama burda kocaman yürekler olduk birbirimize kol değeneği olduk.. Ben gerçekten inanıyorum hepimiz ANNE olacaz sadece en uygun zamanın gelmesini bekliyoruz.. Kendine çok iyi bak.. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
Arkadaşlar bugün 3 te Dr.a gidicem
rahim filmi çekilecek inş. ii çıkar.ama ben kimseye söyleyemeyip
tek başıma bi şeylerle uğraşmaktan çok bunaldım.nolur bana dua edin kafayı yicem.herkes bizi korunuyo diye biliyor bir bilseler ben neler yaşıyorum ama olmadığını söylersem lafları kafama takarım diye söylemiyorum
Arkadaşlar bugün 3 te Dr.a gidicem
rahim filmi çekilecek inş. ii çıkar.ama ben kimseye söyleyemeyip
tek başıma bi şeylerle uğraşmaktan çok bunaldım.nolur bana dua edin kafayı yicem.herkes bizi korunuyo diye biliyor bir bilseler ben neler yaşıyorum ama olmadığını söylersem lafları kafama takarım diye söylemiyorum
:teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:
kıyamam sana yaaaaaa canım lütfen ağlama rabbim tez zamanda versin mis kokulunu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
durucum duaların için sağol.. Rabbim hayırlısıyla seninde sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin..a.s. a.s. a.s.
ben bu ay tam teşkilat çalışmalara başlıyorum ama sen yine bizim için uğurlu listeni oluştur canım.. valla polen bal tarçın sütlaç fındık fıstık ovulasyon testi e viatmini felan herşey alındı artık rabbimin muciseni bekliyecez..
canım beniiimmmmmmm ŞenizŞenizŞeniz inşallah hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden
bak bugün adetin 1.günü istersen incir kürü yap yumurtaların büyüsün diye ben daha önce yapmıştım ama bu sefer yedim 4-5 adet adetin 2 yada 3 günü başla aynı ilaç gibi düşün polen+bal+çörekotu+toztarçın karışımı ye her sabah aç karnına
preseedde aldınmı bak onunda faydası varr spermlerin yumurtaya ulaşmasını sağlıyor
ayyyy inaşallah gelecek bu ay :ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
haaa bu arada eşin kabak çekirdeği yesin birde badem yesin her akşam