Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Maybelline affinitone 24H kullanan var mı?

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
Kızlar bu fondoteni kullanan varmı nasıl yapısı fln doğal kadife gbi duruyo mu cildim pürüzlü değil zaten çok şükür bide beyaz ten için hangi numara uygun yardımcı olursanız sevinirim..

Son düzenleme:
merhaba canım ben kullanıyorum 16 numarasını çok memnunu ama sen 15 falan kullan harika bir fondoten

bnde arıyorum maybelline koca gün onlara baktım yani =)) çok güzel görünüyor dikkatimi çekti tek sorunum renkler deneme imkanımın olduğu yer olmadığı için sizlere soruyorum internete kuvvet :) pamuk gbi beyazım yani

kızlar internette bu renkleri gösteriyo sadece tek bunlar mı var yoksa başkada varmı 16 fln yok burda

kozmetik sitesinin birine msj çektim beyaz ten için hangisi uyumlu olur diye 20 yada 21 dedi napçam ya keşke renkler konuusunda belli olsa şu beyaz ten şu esmer ten fln kullananlardan yardım bekliyorum

maybelinne afftinitone için renk skalası çok geniş
ama 24h olanının pek geniş değil hep koyu renkleri var
ama rengini bulursan çook iyi bi fondoten tavsiye ederim

kimse yardımcı olmıcak sanırım kullanan vardır diye düşünmüştüm sizlere sorarak alıyorum herşeyi ama kimse bişey demiyo =(

kimse yardımcı olmıcak sanırım kullanan vardır diye düşünmüştüm sizlere sorarak alıyorum herşeyi ama kimse bişey demiyo =(

ben aldım arkadaşım ama numarasnı göremiyorum alırkende dikkat etmedim üzerinde spf19 30 sand yazıyor bu rakamlar ne işe yarar bilmem ama bende çok beyazım ve cildime birebir uydu ona göre bir sor istersen

ben aldım arkadaşım ama numarasnı göremiyorum alırkende dikkat etmedim üzerinde spf19 30 sand yazıyor bu rakamlar ne işe yarar bilmem ama bende çok beyazım ve cildime birebir uydu ona göre bir sor istersen

yaa çok tşkler biri ilgilenmiş :) deneme imkanım olsa inanın burda sormam konu bile açtım kozmetikçi bilen varmı diye hiçbi gittiğim yerde maybelline yok internetten alcam mecburen o yüzden sormam lazım 30 numaraya bakim bi renkler belli zaten sordum demiştim ya yukarıda yazdım o kozmetikçi gene 20-21 dedi ama kafamıda karıştırdılar hepten nasıl peki memnunmsun anlatırmısın brz rica etsem

Son düzenleme:
rica ederim öncelikle bu fondoten çok hafif yüzde maske gibi durmuyor çok kusurlu bir cildin varsa kapatmaz ama sadece yüzünde hafif kırmızılıklar felan varsa yani çok kusurlar yoksa al derim sürdüğünde ciltle bütünleşiyor ve maske gibi durmuyor benim söylediğim renk tenimle aynı çıktı bundan daha açık ve bir ton koyusu da vardı ama koyusu bayağı bir bej kaçtı yüzümde ama yinede bulunduğun şehirde her yeri gez ve sor bakmadan alma derim

pürüzlü bi cildim yok =) yazdım ztn açıklamalarda normal affinitone düş
nüyodum sonra 24h gördüm dedim bu dha iyidir belki yoksa normal affinitone mu alsaydım =)yandık maybelline stan yer bulacaz şimdi tşkler cnm sana

Son düzenleme:
off ya bi kozmetik sitesine daha sordum beyaz ten için hangi numara uygun olur diye 10 numara dedi =) birönceki gene 20 yada 21 dedi kim ne diyo yaa :) pffff 40 yılda bir fondoten alalım dedik insan yazar beyaz ten şu numara esmer şu fln =))

Son düzenleme:
canım şimsi affınıtone 24h daha çok karma ciltlere veriliyormuş diğeri ise yağlıymış sivilce yapabilir demişti bana ben çok beyazımdır yani porselen gibi olmasamda onun belki yarım yada bir ton koyusu o dediğim numarayı kullanıyorum ve cilt tonumla aynı ve bu fondoten güzele benziyor gerçekten

hangisi güzele benziyor ela =) 24h olan mı ya 24h alcam yada satin liquid yada normal affinitone ve senin dediğin numarayı alcam 24h olursa 30 numara cilt tipimde normal yağlı fln değil 24h kullanıyosun dimi şuan sen anlatırmısın brz yapışmasın oraya buraya kalıcımı 24h diyo ya

Son düzenleme:
şimdik canım benimki 24h olan ve üzerinde spf 19 30 sand yazıyor bunlar ne anlama geliyor bilemiyorum ama benim karma bir cildim var elmacık kemiklerimin olduğu yer kuru alnım ve çenem yağlı vede beyaz tenliyim bu fondoten çok uydu bana kalıcı mıdır bilemiyorum çünkü henüz kullanıp dışarı çıkmış değilim

tamam canım benim araştırmaktan kafayı yicem alcam 24h olanı deniyim bakalım memnun kalmazsam ztn almam bidaha 30 alcam bnde en iyisi o duruyo =) bidahaki seferede köpük fondotenini alırım onuda öven çok oldu bakıcaz

Canım, pamuk gibi beyazım demişsin. Eğer öyleyse 30 numara sana koyu gelecektir. En açık rengi 10 numara bu fondotenin. Denemeden alacaksan dikkat et.

Canım, pamuk gibi beyazım demişsin. Eğer öyleyse 30 numara sana koyu gelecektir. En açık rengi 10 numara bu fondotenin. Denemeden alacaksan dikkat et.

offf yaa 10 mu ama ela arkadaşımız da beyaz tenliymiş 30 numara uygun olmuş napsam şimdik

porselen beyazıysan benimkinin bir ton açığını al bende porselenin belki yarım belkide bir ton koyusuyumdur işte gerçi güneşten döndü rengim biraz ama koyu olacağını sanmam çünkü yüzde bütünleşiyor renk açık bir ton zaten arama motoruna yaz bu fondotenin adını orada fotolar var kızın biri 20 yada 21 hatırlayamıyorum onu sürmüş buğday tenine pembemsi bir renk olmuş ama oda güzeldi benim numaramdaki pembemsi değil biraz daha açık ten rengi yani bejlik var çok karışık oldu kusura bakma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…