kıvamı çok güzel ama ben almadım orada bakmış bileğime sürmüştüm kuru biraz istiyorsan tabikide al renk olarak bilemeyeceğim onu işte
yogun kapatıcılığı olan bir fondoten, bence cildinin bi problemi yoksa başka fondotenlere bakmalısın.
evet su bazlı, evet kalıp gibi durmuyor ama çabucak uçup gidiyor.
ben 16 numarasını kullanıyorum 3 yıldır.
ama benim cildim sorunlu :)
şunuda eklemek isterim, ne lancomelar kullandım.
bu fondoten tam aradığımdı. bence git dene, hatta yardım iste, cildin için en doğru olanı sana söyleyeceklerdir.
Bende en son maybelline affinitone aldım ama 24h olanı değil, benim bahsettiğim tüpte ve en açık rengini kullanıyorum ben.10 numarayı araştırdım ama oda koyu durmuş oyüzden yanaşmıyorum ona biri gene 20 yada 21 numarayı önerdi neyse dediğim gbi 30 u denicem olmazsa iade edicem artık napim kaçgündür araştırmaktan bişi alamadım kafam bunaldısen peki hangi fondoteni ve numarasını kullanıyosun cnm
tşkler cnm almıyım ozmn onu ağırsa sorunlu cildim yok ne alsam uyar diye düşünüyorum fazla para vermeyede gerek yok şu 24h alcam sadece ahtım var =))onu çok öven olmuş dedim almışken onuda alırım ama ağır geleckse bana nie alıyımki başka önerebileceğiniz bi marka varmı çok uçuk fiyat olmasın maybelline civarı olsun konuyu açarken yazdım ztn nasıl istediğimi resim bile koydum benzer =)))
bende kullanıyorum bu fondoteni...
çok memnunum valla...
kızkardeşimden gördük...
ben amcamın kızları iş arkadaşlarım hatta çalıştığımız yerdeki hemşireler doktorlar bile bizden görüp aldı.....
ne yaptın arkadaşım aldın mı fondötenini aldıysan yorum at bakalım memnun kaldın mı
Ben rimmel lasting finish fondoteni ısrarla tavsiye ediyorum sana.Aynı fiyat hatta daha ucuz bu
affinitone'a bin basar.Bence denemelisin
renk konusundada yardımcı olursanız sevinicem buda güzele benziyor tşk ediyorumm alabilirim =)) kızlar ya şu watsonsdan internet üzerinden alışveriş yapılabiliyomu illaki mağazasını mı bulcaz
malesef int satışları yok.Eğer esmer değilsen 202 numaradan yukarıya çıkma sakın watsons'da çok yanlış yönlendiriyolar dene açıktan ortaya doğru
hemen verdiklerini alma çünkü 3 kere yanlış renk verdiler bana ışıktan dolayı anlaşılmıyo uyup uymadığı
gittim normal affinitone aldım03 numara tonu tam oldu 24h cesaret edemedim bide maybelline ilkkez kullanıyorum su gbi çok sıvı bi yapısı varmış nemlendiricili diye heralde daha yoğun kıvamlı sanıyodum değilmiş ama güzel şimdilik bidahkine 24h ve rimmel in fondotenini alıcammaybelline in bütün fondotenleri bukdr sıvı mı kızlar onuda sorayımda =))
hayır canım affinitione öyle sadece
tşk ederim cnmm =)))bana pudra önerebilirmisin cnm ya bi o kaldı beyaz tenliyim güzel bişi olsun araştırıyorum bide yorum alıyım sizden
pudra için fiyat aralığı söylersen yardımcı olabilirz
valla çok fiyat vermek istemiyorum pudra için =) 25 e kadar falan olabilir daha düşük olursada işime gelir yaniflormarın pretty mi ne yazıyodu onu aldım yapısı çok kuru hepten kuruttu yüzümü yağlı cilt için daha uygun olur heralde o bnm cilt tipim normal başka arıyorum işte senin tavsiyelerine güveniyorum içimden öle geliyo =))tşkler sana