valla çoook pahalı fondoten ve pudralar dışında hepsini denedim birazcık güvenebilirsin bana
eğer kapatıcılık istiyorsan bourjois'in pudraları var 45 lira civarı ama çok iyidir onu tavsiye ederim
ondan ucuz max factor creme puff var o da 35 civarı
bir de maybelline dream matte pudrayı tavsiye ederim o da 22 civarıydı
ama kapatıcılık değilde pudram sadece fondotenimi tutsun daha kalıcı olsun diyorsan affinitone pudrayı tavsiye ederim o da 16 civarıydı en son
flormarı sevmiyorum açıkcası yüzüme sürünce pul pul görünüyo o kadar nemlendirmeme rağmen
tmm cnm ben bunlardan araştırırım gene tşk ediyorum=))dream matte daha mı iyi affinitone dan
tmm cnm ben bunlardan araştırırım gene tşk ediyorum=))dream matte daha mı iyi affinitone dan
evet hiç değilse affinitone'dan daha iyi kapatıyor :)
cnm bide renk konusunda bişey söyleyebilirmisin yaa şu renk derdi olmasa keşke fondotende 3 numara tam oldu bunda neyapabilirim..
zaten alıcağın yerde yardım ederler.Ben affinitone 3 numara kullanıyorum rengim bu ona uygun pudra alıcam dersen yardımcı olurlar ben 3 numarayı tam bilmiyorum 24 kullanıyodum
merhaba canım ben kullanıyorum 16 numarasını çok memnunu ama sen 15 falan kullan harika bir fondoten
Kızlar bu fondoteni kullanan varmı nasıl yapısı fln doğal kadife gbi duruyo mu cildim pürüzlü değil zaten çok şükürbide beyaz ten için hangi numara uygun yardımcı olursanız sevinirim..
evet hiç değilse affinitone'dan daha iyi kapatıyor :)
Kuzum valla ben de ikisi de var 24 h'si süper hem de spf19
cnm 24h alıcam ya inş =) bide pudra alıyım diodum işte onuda affinitone mu alıcam napıcam bakalım tşk ederim yardımcı olduğun için buarada hangi numarasını kullanıyosun pudra olarakta affinitone kullanıyosun galiba
off yaaaa napçam 20 yada 21 mi alsam acaba en açık onlar gbi duruyo
canım bende açık teniliyim ama 21 numarasını kullanıyorum ve çokta memnunum sabah bir sürüyorum akşama kadar hiç bozulma yok.
bence seni 20 yi dene çünkü 21 de gayet açık ve pamuk gibiysen en iyi o uyum sağlar :)
saol cnm 21 i denediler bende çok pembe oldu yapay durdu tuhaf olmadı yani ya 10 numara yada 20 olur heralde onları deneyemedim
anladım canım ozaman baya açık tenlisin :)