Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Maybelline affinitone 24H kullanan var mı?

tmm cnm ben bunlardan araştırırım gene tşk ediyorum=)) dream matte daha mı iyi affinitone dan

cnm bide renk konusunda bişey söyleyebilirmisin yaa şu renk derdi olmasa keşke fondotende 3 numara tam oldu bunda neyapabilirim..

zaten alıcağın yerde yardım ederler.Ben affinitone 3 numara kullanıyorum rengim bu ona uygun pudra alıcam dersen yardımcı olurlar ben 3 numarayı tam bilmiyorum 24 kullanıyodum

zaten alıcağın yerde yardım ederler.Ben affinitone 3 numara kullanıyorum rengim bu ona uygun pudra alıcam dersen yardımcı olurlar ben 3 numarayı tam bilmiyorum 24 kullanıyodum

bakçaz bakalım tşklerr =)

Son düzenleme:
Kızlar bu fondoteni kullanan varmı nasıl yapısı fln doğal kadife gbi duruyo mu cildim pürüzlü değil zaten çok şükür bide beyaz ten için hangi numara uygun yardımcı olursanız sevinirim..

1.kutumun yarısında hemen 2.yi de aldım indirimden çok memnunum diğer affitone'yi pek sevmedim çok fazla sivilcelenme yapmıştı e vitamini varmıştı cildim karma ama çok şükür bu süper :)

Kuzum valla ben de ikisi de var 24 h'si süper hem de spf19

cnm 24h alıcam ya inş =) bide pudra alıyım diodum işte onuda affinitone mu alıcam napıcam bakalım tşk ederim yardımcı olduğun için buarada hangi numarasını kullanıyosun pudra olarakta affinitone kullanıyosun galiba

Pudra kullanmıyorum fondoten üstüne pudra olunca cildim nefes almıyormuş gibi geliyor daha önce 21 nude kullanıyordum pembemsi bir alt tonu var ama şuan 010 ivory kullanıyorum en açığı hemde sarı alt tonlu çok memnunum

bugün aldım 21 nude numarası eve gelir gelmez denedim kalıcılığı ve mat durusu fiyatına göre cıdden cok ıyı tavsiye edıyorum ben bide işe giderken denycm yarın bakalm

off yaaaa napçam 20 yada 21 mi alsam acaba en açık onlar gbi duruyo

canım bende açık teniliyim ama 21 numarasını kullanıyorum ve çokta memnunum sabah bir sürüyorum akşama kadar hiç bozulma yok.
bence seni 20 yi dene çünkü 21 de gayet açık ve pamuk gibiysen en iyi o uyum sağlar :)

saol cnm 21 i denediler bende çok pembe oldu yapay durdu tuhaf olmadı yani ya 10 numara yada 20 olur heralde onları deneyemedim

ben de var ama benim cildim karma olduğu için akıyori, pek beğenmedim ben. kardeşimin cildi normal olmasına rağmen onda da kalıp gibi durdu

ben de şimdi maybelline dream mate köpük fondöten var, memnunum. kalıcı değil ama kapatıcılığı güzel ve çok doğal duruyor

kızlar normal affinitone 03 numara tam uygun oldu 24h 10 numara galiba en açık rengi onu mu alsam bide max factor creme puff da 81 yada 41 numara deniyo galiba beyaz ten için siz ne dersiniz..

Ben günlük 21 numarasını kullanıyorum, beyaz tenliyim çok uyumlu, kapatıcılığından çok memnunum.

ayrıca 40 ve 32 numarası da var ben de, 40 zaten en koyusu ama o bile kapkara yapmıyor, yazları onu kullanıyorum. 32 numarası da daha bir golden, 21in bir ton koyusu. daha ağır bir makyaj yapacaksam 32i sürüyorum. beyaz ten için en uyumlusu 21

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…