Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Maybelline affinitone 24H kullanan var mı?

ben de beyaz tenliyim, 21 nosunu kullanıyorum, sorunlu bir cildim yok. harikalar yaratan bir fondoten değil yani srürünce bebek ciltli olmuyorsun ama fiyat/performans oranı iyi. doğal duruyor, kapatacılığı orta, doğru renkle memnun kalınabilir.

bana 21 numara denediler çok pembe oldu hiç beğenmedim öle dolaşılmaz dışarda bidahakine gittiğimde başka denesinler 21 olmadı :) kızlar lütfen bilen yazsın max factor lasting performance 100 fair bir ton koyusu 101 ivory mi oluyor cvp bekliyorum bu renkler yüzündenbişey alamaz oldum :) creme puff da alacaktım fakat 81 ve 41 diyolar beyaz ten için 81 çok pembe yapıyosa istemem doğal durması lazım kullananlar görürde cevaplarsa çok seviniriz

bende maybelline marka hem fondoten hem de pudrasını kullanıyorum
fondoten 21 pudra 24 numara kullanıyorum, tenimle bu kadar uyum sağlayan başka bir marka bulamadım henüz
günlük için kullanılabilecek en iyi marka bence maybelline
yalnız tavsiyem almadan önce bileğinizin iç kısmında bir deneyin sonra şöyle çıkıp yarım saat kadar gezin
çünkü teninizle uyum sağlayıp sağlamadığını bir süre sonra anlıyorsunuz

özge1903 eğer beyaz tenliysen 21 sakın alma en açığı hangisi tam bilmiyorum ama onu al ben 21 aldım çok koyu durdu açıkcası formunuda çok beğenmedim böyle cildime parlaklık vermedi

Son düzenleme:
ben de kullanıyorum rengi dışında gayet memnunum ayrıca yüze parlaklıkta veriyor doğal duruyor fakat ben rengini tutturamadım ilk kullandığımda uyumlu sandım ama aldanmışım 27 kullanıyorum ama aşırı beyaz tenliyim 2 ton koyu gibi geliyor bundan daha açığı hakkında fikirlerinizi söylerseniz sevinirim :)

merhaba kızlar dün akşam maybelline affınıtone 24h 10 ıvory aldım ve yüzüm şuan solaryumdan çıkmış gibi çünkü porselen beyazım satan arkadaş yanlış vermiş akşam aldığım için anlayamadım kullanan varmı bana yardımcı olabilirmi??

kimse yardımcı olmıcak sanırım kullanan vardır diye düşünmüştüm sizlere sorarak alıyorum herşeyi ama kimse bişey demiyo =(

Watsonsa git,orda boynunda dene.Ben kullandım harika bir fondöten yalnız biraz fazla sıvıydı sanki. 24h olmayanı daha koyu onu daha çok sevdim.

Ben de beyaz tenliyim, kışın 20,yazın 21 kullanıyorum.creme puffta da 41 kullanıyorum.affinitone24 güzel bir fondöten, kapatıcılığı ve kalıcılığı iyi, öneririm.sivilce de yapmıyor.en son affinimat aldım, onu da yağlı ciltlere öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…