porselen beyazıysan benimkinin bir ton açığını al bende porselenin belki yarım belkide bir ton koyusuyumdur işte gerçi güneşten döndü rengim biraz ama koyu olacağını sanmam çünkü yüzde bütünleşiyor renk açık bir ton zaten arama motoruna yaz bu fondotenin adını orada fotolar var kızın biri 20 yada 21 hatırlayamıyorum onu sürmüş buğday tenine pembemsi bir renk olmuş ama oda güzeldi benim numaramdaki pembemsi değil biraz daha açık ten rengi yani bejlik var çok karışık oldu kusura bakma lütfen
Bende bembeyaz olduğum için söyledim. 30 numara bembeyaz tene muhakkak koyu gelecektir.offf yaa 10 mu ama ela arkadaşımız da beyaz tenliymiş 30 numara uygun olmuş napsam şimdik
Bende bembeyaz olduğum için söyledim. 30 numara bembeyaz tene muhakkak koyu gelecektir.
10 numarayı araştırdım ama oda koyu durmuş oyüzden yanaşmıyorum ona biri gene 20 yada 21 numarayı önerdi neyse dediğim gbi 30 u denicem olmazsa iade edicem artık napim kaçgündür araştırmaktan bişi alamadım kafam bunaldısen peki hangi fondoteni ve numarasını kullanıyosun cnm
canım baktım izmirde yaşıyormuşsun kız koskoca izmirde bunu satan yer yok mu çok merak ettim
samsunda orta kesim kozmetikçilerde bile var bundan çok şanssızsın gerçekten ama ne bileyim gidip deneyip almanda fayda var derim
kız ela =) bak şimdi internette böyle gösteriyo kadında beyaz tenli işte 30 olmuş mis gbi ötekide 10 numara nekdr koyu duruyoEki Görüntüle 373299 Eki Görüntüle 373300 Eki Görüntüle 373301 [/QUO
evet ya sen 30 al olmazsa şimdi fotodakinin hangisiymiş acep 30 renk olan anlayamadımya bu sayfalara foto nasıl atıyorsunuz bir de onu söyle misin bana
kız el resimlerinde beyaz duran sürülmüş hali varya o 30 numaraymışyanıtla bölümüne giriyon ya cvp verirken bişeye alt bölümde eklenti ekle var oraya tıkla bi sayfa açılcak dosya seç fln diyo ordan yükleyebilirsin tatlım
kız el resimlerinde beyaz duran sürülmüş hali varya o 30 numaraymışyanıtla bölümüne giriyon ya cvp verirken bişeye alt bölümde eklenti ekle var oraya tıkla bi sayfa açılcak dosya seç fln diyo ordan yükleyebilirsin tatlım
sabah sırf senin için tekrar sürdüm gayet güzel duruyor hatta aldığım kıza dedimki bana bunun koyusunu ver bu çok açık demiştim oda bu senin rengin demişti birde sabah bileğimede sürdüm bak sırf senin için bileğimde koyu oldu ama yüzde farklı oluyor yanıltmasın seni o dediğin eklenti yükle butonunuda hala göremedim
tamamdır gördüm çok mersi şimdi 30 numarada karar kıldın mı
ben köpüğün kıvamına bakmıştım kadife gibi ama cildin kuru gibiyse pütür pütür yapar bence