Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Maybelline affinitone 24H kullanan var mı?

porselen beyazıysan benimkinin bir ton açığını al bende porselenin belki yarım belkide bir ton koyusuyumdur işte gerçi güneşten döndü rengim biraz ama koyu olacağını sanmam çünkü yüzde bütünleşiyor renk açık bir ton zaten arama motoruna yaz bu fondotenin adını orada fotolar var kızın biri 20 yada 21 hatırlayamıyorum onu sürmüş buğday tenine pembemsi bir renk olmuş ama oda güzeldi benim numaramdaki pembemsi değil biraz daha açık ten rengi yani bejlik var çok karışık oldu kusura bakma lütfen :KK1::KK52:

çok açıklayıcı olmuşşsun cnm harikasın =)) :KK1::KK53: 30alcam ya olmazsaiade ederim aldığım yere daha konuşsak daha çok karışsak boşver 30 30dur :) :KK16::KK36::KK1:

Bende bembeyaz olduğum için söyledim. 30 numara bembeyaz tene muhakkak koyu gelecektir.

10 numarayı araştırdım ama oda koyu durmuş oyüzden yanaşmıyorum ona biri gene 20 yada 21 numarayı önerdi neyse dediğim gbi 30 u denicem olmazsa iade edicem artık napim kaçgündür araştırmaktan bişi alamadım kafam bunaldı :KK70: :KK1: sen peki hangi fondoteni ve numarasını kullanıyosun cnm :KK16:

Son düzenleme:
10 numarayı araştırdım ama oda koyu durmuş oyüzden yanaşmıyorum ona biri gene 20 yada 21 numarayı önerdi neyse dediğim gbi 30 u denicem olmazsa iade edicem artık napim kaçgündür araştırmaktan bişi alamadım kafam bunaldı :KK70: :KK1: sen peki hangi fondoteni ve numarasını kullanıyosun cnm :KK16:

canım baktım izmirde yaşıyormuşsun kız koskoca izmirde bunu satan yer yok mu çok merak ettim :KK1:

canım baktım izmirde yaşıyormuşsun kız koskoca izmirde bunu satan yer yok mu çok merak ettim :KK1:

yaw forum bornovada varmış kim gidecek taa oralara yolum düşmüyo ama sıkışırsam gidecem =)) yakın çevremde yok :KK70: izmiri kuruttum napim :KK70::KK1:

Son düzenleme:
samsunda orta kesim kozmetikçilerde bile var bundan çok şanssızsın gerçekten ama ne bileyim gidip deneyip almanda fayda var derim :KK34:

samsunda orta kesim kozmetikçilerde bile var bundan çok şanssızsın gerçekten ama ne bileyim gidip deneyip almanda fayda var derim :KK34:

valla ne cins kozmetikçi bunlar anlamadım flormarı tanıtıyolar bana napim ben onu :KK70: yok hiçbiyerde görmedim rimeli bile bikaçtane batacak bunlar işyok bunlarda =)) kapatsınlar dükkanı :KK70: :KK1::KK53:

kız ela =) bak şimdi internette böyle gösteriyo kadında beyaz tenli işte 30 olmuş mis gbi ötekide 10 numara nekdr koyu duruyo :KK1: $maybelline affinitone swatch.jpg $DSC00851.JPG $images.jpg

$Adsız.png cilt tonum kaş göz rengim de bu örnek buldum aynen böyleyim sadece saçlarım bal sarı :KK70: :KK1::KK53:

kız el resimlerinde beyaz duran sürülmüş hali varya o 30 numaraymış :KK70: yanıtla bölümüne giriyon ya cvp verirken bişeye alt bölümde eklenti ekle var oraya tıkla bi sayfa açılcak dosya seç fln diyo ordan yükleyebilirsin tatlım :KK16:

kız bunda makyaj var makyajsız bembeyazdır bu kadın :KK70: zati 30 alacam napim :)

Son düzenleme:
kız el resimlerinde beyaz duran sürülmüş hali varya o 30 numaraymış :KK70: yanıtla bölümüne giriyon ya cvp verirken bişeye alt bölümde eklenti ekle var oraya tıkla bi sayfa açılcak dosya seç fln diyo ordan yükleyebilirsin tatlım :KK16:

sabah sırf senin için tekrar sürdüm gayet güzel duruyor hatta aldığım kıza dedimki bana bunun koyusunu ver bu çok açık demiştim oda bu senin rengin demişti birde sabah bileğimede sürdüm bak sırf senin için bileğimde koyu oldu ama yüzde farklı oluyor yanıltmasın seni o dediğin eklenti yükle butonunuda hala göremedim :KK52::KK1:

sabah sırf senin için tekrar sürdüm gayet güzel duruyor hatta aldığım kıza dedimki bana bunun koyusunu ver bu çok açık demiştim oda bu senin rengin demişti birde sabah bileğimede sürdüm bak sırf senin için bileğimde koyu oldu ama yüzde farklı oluyor yanıltmasın seni o dediğin eklenti yükle butonunuda hala göremedim :KK52::KK1:

bak bu gülücük simgelerinden aşaya in eklentiler fln yazıyo buton var eklenti ekle diyo gördünmü kız :KK70: o kadın resmine göre 30 bana olur dimi alcam artık yetti =))

Son düzenleme:
ben köpüğün kıvamına bakmıştım kadife gibi ama cildin kuru gibiyse pütür pütür yapar bence

ben köpüğün kıvamına bakmıştım kadife gibi ama cildin kuru gibiyse pütür pütür yapar bence

cildim çok kuru değil yaw normal alayım koyayım kenara diom onuda çok öven var güzel olmalı sendeki kaç numara peki öneriler doğrumu bakalım 20 yada 21 mi =)):KK1:

X