Mayaiolp'nin evi:)

hepsi çok güzel eşyaların da çeyizlerin de.ALLAH sağlık mutluluk ve huzur için de kullanmak nasip etsin

Çok şıkmış.. renkler falan burdan gayet uyumlu gözüküyor.Allah güle güle geçim versin:)

Son düzenleme:
teşekkür ederim hanımlar bu kadar zevkli bi insan olduğumu bilmezdim sizin sayenizde öğrendim

ayyy görünce aklıma benim evim geldi.. senağlama annemlerde benim çeyizimi ısrarla sermişti..aynı kırmızı kudelalarla bağlamışlardı yatakları falan..iyi yapmışsın cnm çeyiz sermekle..annenlerin gönlünüde almışsın ne güzel. umarım herşey gönlünce olur..mutluluklar dilerim.

çok beğendim,Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

teşekkür ederim onların ricasıyla serildi ama bakalım nasıl toparlanacak:)

oturma grubunu ve halını çok beğendim
herşey çok güzel ağız tadıyla güle güle oturmanız dileğiyle

herşey çok güzel olmuş canım..
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..

canım evine bayıldım özellikle mutfağına...yalnız bişey sorcaktım...çeyizleri çok güzel sermişsiniz...çemberleri ve havluları nasıl öyle sabitlediniz? kartonun üzerine mi? o dikdörtgen nedir?

canım evine bayıldım özellikle mutfağına...yalnız bişey sorcaktım...çeyizleri çok güzel sermişsiniz...çemberleri ve havluları nasıl öyle sabitlediniz? kartonun üzerine mi? o dikdörtgen nedir?

hepsini köpüğün üzerine iğneledik canım daha sonra da jelatine sardık ki kirlenmesinler her gören dokunmasın diye.
mutfağım benim için evdeki en büyük problemdi çünkü evin ortasında bi camı hole bakıyor bi camı yatak odasına. önceleri çok kafama taktım ama kayınvalidem oturuyordu evde benden önce o şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadığını söyleyince tamam dedim. yoksa çeyizlerin olduğu oda mutfak olcaktı neyse bu haline alıştım.şimdi benim için dünyanın en güzel mutfağı:)

yorumlarınız için teşekkür ederim hanımlar

her şeyiniz çok güzel güle güle oturun,salondaki halınızın markası nedir çok şık duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…