Mayaiolp'nin evi:)

ay ne güzel yaaa.... mis gibi herşey yepyeni. Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin, evinden kahkahaları eksik etmesin.
sevgiler.

kızın şeyisi şanıdır masallah allah güle güle oturmyı nasıp etsın o kadar ceyızı nereye yerlestırdım merak ettım ben cok zorlanmıstım ekstra dolap yaptırdım

ay ne güzel yaaa.... mis gibi herşey yepyeni. Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin, evinden kahkahaları eksik etmesin.
sevgiler.

kızın şeyisi şanıdır masallah allah güle güle oturmyı nasıp etsın o kadar ceyızı nereye yerlestırdım merak ettım ben cok zorlanmıstım ekstra dolap yaptırdım

çok teşekkürler kızlar:) radyologgcum bişekilde oraya buraya tıkıştırdım:)

herşey güzel sadece salon takımı ile halı çok uyumsuz olmuş geldi bana.salon takımı krem,halı siyah.çok boğmuş..keşke halıda açık renk olsaymış..

herşey güzel sadece salon takımı ile halı çok uyumsuz olmuş geldi bana.salon takımı krem,halı siyah.çok boğmuş..keşke halıda açık renk olsaymış..
saol canım fikrin için ama şöyle bir şey eklemek isetim aslında halı siyah değil kahve ama fotoğrafta öyle görünüyor sanırım:)

konu çok eski ama yazmadanda duramadım pırıl pırıl maşallah yaa :)

bende cok begendımmm hersey dusunulmuş...özenle hazırlanmıs...

çok çok çok teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…