Mayaiolp'nin evi:)

cnm yazmıstım sana ama bidaa yazayım :) herşeyini mutlu günlerde kulln inşşş cnmcım ankastren arcelik herhalde bize kullannınca yazarmısın ocak fırın nasıl arastırıyorumda:)
saol canım benim ya. evet hepsi arçelik.ocak siyah cam olduğu için biraz sorun çıkarcak gibi çünkü çok toz gösterio. mutlaka yazarım kullandığım zaman

Hayırlı olsun tebrik ederim arkadaşım
salon koltuk takımın kuması sanırsam süet kullanışlı olup olmadığını hakkında bilgi verirsen sevinirim

Valla bakarken yeni mobilya ve eşyaların mis gibi kokusu burnuma geldi
güle güle otur,evliliğinde hep yepyeni kalsın..
olumunekankayizsmile

güle güle otur canım. mutfak alt dolaplarını folya ile mi kapladın bende düşünüyorunm da.

en basta dıkkatımı ceken :1shok:
hersey kalemle cızılmıs kadar duzgun olması masallah sızı mutluluklarrr

sizleri gordukce vah zavalli ben diyorum cunku benim cehizim abartmiyorum bunun yaklasik yuzde 2si gibiydi evlendiktwen sonrada oluyo tabi ama insan hatirladikca hayiflaniyor

evin çok güzel.mutlulukla oturun inşaallah.yalnız sana nacizane bi fikrimi söylemek istiyorum.evin ve eşyaların çok modern.dantellerini kaldırırsan eminim eşyalarının güzelliği daha çok ortaya çıkacak

Bursalıların çeyizlerini severim ben hepsi çok güzel olmuş Rabbim hayırlı günlerde oturmak nasip etsin güle güle oturun hayırlı uğurlu olsun :)

canım evin gerçekten çok güzel halılarına mutfağına bayıldım harika allah güle güle oturmayı nasip etsin mis gibi maşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…