Mayaiolp'nin evi:)

mayaiolp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
935
6
96
kızlar bu hafta sonu anneleri kıramayarak çeyizim serildi. bakalım beğenecekmisiniz.
hoşgeldiniz....
misafir odam

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

oturma odam

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

mutfağım

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

çeyiz odam

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

lavabolarım

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

yatak odam

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

çok güsel evin canım güle güle otur...

yemek tabakların schafer...:)

yatak odan çok cici...kıs o kaseler öyle hoş durmuşta ..onşar kırılır kıs öyle alırken falan aman dikkat..

saol canım ama bilemedin schafer değil:) kullanmaya başladığımda bütün ev elden geçecek zaten herşey kullanıma uygun hale gelecek
teşekkür ederim yorumun için

çok güzelmiş çeyizlerinde evinde, bende yeni evlendim ama çeyiz serilmedi biz iki ailenin de olmadığı bi şehirde yaşıyoruz.MUTLULUKLAR DİLERİM SANA ALLAH AĞIZ TADIYLA KULLANMAYI NASİP ETSİN BU GÜZEL EŞYALARI

saol canım eminim senin evin ve eşyaların da çok çok güzeldir sen de güle güle kullan.bi yönden şanslısın çünkü bu dağınıklığı nasıl toplayacağım diye düşünmemişsindir benim gibi ama ailenin olmadığı bi şehirde olmana üzüldüm

olsun canım toplarsın kafana göre yerleştirirsin, ben okul dolayısıyla 6 yıldır ayrıydım ailemden o yüzden alıştım artık zor oluyo alışmak ama alışıyosun

ay bayıldım ne şirin bi ev burası yaaa :) allah çok mutlu etsin canım güle güle oturun hayırlısıyla darısı bana ve diğer arkadaşlara :)

bol bol mutluluk diliyorum :)

çok harika görünüyor canım mutlulukla kullanın

evin hayırlı olsun canım güle güle huzurla oturun opuyorumnanaktan

oh oh maşallah. Güzel günlerde kullanırsın inş. hepsini.
Sihay beyazlı gibi görünen bir halı vardı markası ne acaba onun? Çok hoş göründü gözüme. Bir de zigonların üzerindeki mumlar da çok güzel olmuşşş

Maşallah Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…