Mayaiolp'nin evi:)

canım evın cok guzel Allah agız tadıyla bı omur bırlıkte oturmanızı nasip etsin..

sımdı nasıl mis gibi kokuyodur esyalar..kendı evımde o kokuyu duymayı hayal edıyorum hep :Saruboceq:

Oh mis gibi yeni gelin evi
Güle güle, sağlıkla, mutlulukla, huzurla oturun inşallah.:1hug:
Bu arada yemek takımlarımız aynı tuzluklarından tanıdımyerimseniben
Sen de mi evkurdan aldın

Herşeyin çook çok gzl allah içine sindirsin.güle güle kullanın.mutluluklar dilerim.

Yeni mobilyalar, yeni takimlar, hersey tertemiz.. Mutluluklar canim..

ALLAH hayırlısıyla güzel günlerde oturmayı nasip etsin:Saruboceq:
çok güzel.bayıldım.bir şey soracağım cahilliğime verin:kedi: sehpanın üzerindeki su dolu kavonuzun içindekiler ne yumurta gibi.ilk gözüme o çarptı

saolun hanımlar sizler böyle güzel yorumlar yapınca evimi daha da çok sevdim. bir kaç sorunuz cevap vermeye çalışayım.
evet yemek takımım evkurdan:)
su dolu kasenin içindekiler mum. (ikeada aynısı hazır halde var.)
oturma odamın halısını markasını sormuş bi arkadaşım ama malesef hatırlamıyorum bi ara uğradığımda bakarım.
konsolumun üzerindeki ayna eksikti onu da bugun getirdiler çok şükür bi eksiğim kalmadı artık. darısı bütün isteyenlerin başına

hersey cok gsl ben de özellıkle aynı halıya bayıldım:) Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin ..mutluluklar...
saol canım. o halıyı sormayın ya az kalsın aldıramıyordum. mağazaya girdiğimizde gözüme ilk çarpan halılardan biriydi. annem ve kayınvalidem burun kıvırdılar beğenmedik dediler. daha sonra mapazada bi görevli aynı halıyı mutfağına almış ve tlfonla resmini çekmiş onu gösterdi bizimkiler o zaman halının güzel olduğuna ikna olabildi:)

Evin çok güzel, Allah ağız tadıyla, mutlulukla oturmalk nap etsin
Bu arada çeyize direk baktım ve dedim ki bu çeyiz serilme tarzı, bohça paketlemeleri ve yüklük olayı tanıdık geliyor, bi baktım Bursalıymışsın sendekaydirigubbakcemile3

cok güzel baktikca hevesleniyorum ama benim daha coook var : (

Allah güle güle oturmayi nasip eylesin insaAllah : )

kiradami oturuyorsunuz acaba?

Canım bunlar okadar tatlı telaslar kı rabbım agız tadıyla mutlu olmanı nasıp eder ınsallah benım de dugunum allah kısmet ederse olcak heyecanlandım esyalarını gorunce coksevındım senın adına da evın maasaallah cok cıcı sırın allah bozmasın mutluluklar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…