• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs sonu haziran başı hamiş olduğunu öğrenenler

Kızlar merak ediyorumda, hep bir kasık ağrısından bahsediyoruz. Tam olarak nerede nsıl hissediyorsunuz?
Cnm benimkisi bazen sağda bazen de tam vajınanın hemen üst taraflarında hafif ağrı daha çok bi ağırlık dolgunluk şeklinde kasık ağrım yani sanki kasıklarıma ağırlık bağlamışlar da aşağı çekiyorlar gibi

Cnm benimkisi bazen sağda bazen de tam vajınanın hemen üst taraflarında hafif ağrı daha çok bi ağırlık dolgunluk şeklinde kasık ağrım yani sanki kasıklarıma ağırlık bağlamışlar da aşağı çekiyorlar gibi
Suan a bende, sol tarafımda zaman zaman 5 kere ust uste iğne batması gibi ve iki yumurtalığımda aynı senin ki gibi ağırlık hissediyorum :KK68:

Suan a bende, sol tarafımda zaman zaman 5 kere ust uste iğne batması gibi ve iki yumurtalığımda aynı senin ki gibi ağırlık hissediyorum :KK68:
Valla bir kere dış gebelik geçirmiş biri olarak elim kalbimde bekliorum ağrı acı olunca tekrar aynı şeyleri yaşamam inş tabi Rabbim herşeyin en iyisini bilir Ondan gelecek herşeye razıyız.

33-34 günde bir yani iki aydır öyleydi daha öncekileri düzensizdi soğan kürü yaptım 15 gün ondan sonraki iki ay düzenli oldum

Bende varım kızlar:KK25: bat bugün ama hala gelen giden yok bekliyorum inşallah hiç de gelmez:110:

Kızlar benim de 6. Ayim. Bu ay yoğun çalıştık. Umudum var ama umutlaninca olmuyor.
10 Haziran adet günüm. Rabbim hepimize bebisler nasip eyle Yarabbim.
Idrarim testi için daha erken. Daha önceki aylarda da yapmıştım. Boşa gitmişti. Off off.

Canlar 4+3 hamileyim çok şükür yeni öğrendim ben de. Ocak ayında meleğimi kaybettikten sonra her ay denedik çok kafama taktım çok istedim ama olmadı. Bu ay beklemiyordum hiç. Hatta uzun bir tatile çıktık eşimle aklımızın ucundan bile geçmedi bebek konusu biraz dinlenelim rahatlayalım istedik. Ben Ocak ayında 54 kiloyla meleğimi kaybettim. Üzüntüden 43 kiloya kadar düştüm. Bu tatil sırasında beslenmeme de dikkat ettim yaklaşık 4 kilo falan aldım. Tatilden üç gün önce geldik ve eve dönünce yine hemen aklıma geldi test yaptım ve pozitif. :) Bebiş istiyorsunuz biliyorum ama siz bunu kafanıza taktıkça daha da zorlaşıyor daha da güçleşiyor sanki. O yüzden içiniz rahat olsun biraz kafanızı dağıtın. Gerekirse siteye bile girmeyin bir şey araştırmayın. Zor biliyorum ama aynı dönemi ben de geçirdim hem de ilk meleğimi kucağıma alamadan. İnşallah isteyen herkese nasip eder Mevla'm..

Arkadaşlar dün bahsetmiştim hamilelik belirtilerimden adetime benim hesaba göre beş altı gün var benim hesabıma diorum çünkü iki ay öncesine kadar adetim 45 -50 günde bir geliyordu soğan kürü uyguladım On beş gün o ay 33. Günde gelmişti adetim ona göre konuşursam adetime beş gün var ve ben biraz önce evde gebelik testi yaptım negatif çıktı hala hamilelik şansım var mıdır sizce beş gün önceden negatif çıkma gibi bi durum var mı bu arada şüpheli ilişki üzerinden en fazla sekiz gün geçmiştir

Arkadaşlar dün bahsetmiştim hamilelik belirtilerimden adetime benim hesaba göre beş altı gün var benim hesabıma diorum çünkü iki ay öncesine kadar adetim 45 -50 günde bir geliyordu soğan kürü uyguladım On beş gün o ay 33. Günde gelmişti adetim ona göre konuşursam adetime beş gün var ve ben biraz önce evde gebelik testi yaptım negatif çıktı hala hamilelik şansım var mıdır sizce beş gün önceden negatif çıkma gibi bi durum var mı bu arada şüpheli ilişki üzerinden en fazla sekiz gün geçmiştir
çok erken yapmışsın ama canım

çok erken yapmışsın ama canım
Öyle mi dersiniz ne bileyim yaa niye yaptığımı da bilmiom da ya çıkarsa diye heralde :) ama hala umutluyum ya belirtilerim devam edio bi de bugün çok fena bi bel ağrısıyla uyandım dün akşamda vardı

Back
X