Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabaaa
Ben koltuk altı terlemesinden şikayetçiydim ve hayatımı çok kötü yönde etkiliordu bu. Sürekli ıslak ve rahatsız hissediordum. Her ay farklı deodorant kullandım .700 ytlye botox yaptırdım. 3 ay sürücek etkisi dediler 3 hafta sürdü :1shok: 5 milyara ter bezi aldırma operasyonu bile yaptıracaktım..
Sonra nette gezinirken bu sitedeki maxim roll on hakkındaki tavsiyeleri gördüm doktorada danışıp maximi aldım. İlk gün terleme kesildi.İnanamıorum sadece 50 ytlye bu sorundan kurtuldum. .Çok mutluyum şimdi.
Maximi bu sitede gördüğüm için vefa borcu hissettim. ve yorum yazma gereği duydum:dance:
buraya yazdım mı bilmiyorum ama bende maximi kullandım ve kullanıyorum. gerçekten çok işe yarıyo. Ben sadece her banyodan sonra 1 kere sürüyorum ve yetiyo. Tavsiye ederim..
arkadaşlar ben kocaelide oturuyorum burdaki eczanelerin haberi bile yok..netten alsam ters bi durum çııkmaz umarım.
lina arkadaşım bende izmitte geze geze en sonunda senin dediğin yerden belsanın altında 'İLGİN' eczanesimiydi neydi adını yalnış hatırlıyor olabilirim.kozmetik ürünleri satıyor ayrıca.orda buldum ve aldım..hala satıyorlar yani..bulunca acayip sevindim :teytey:
15 -20 gün oldu kullnaıyorum ve çok memnunum hafif bi kaşıntı olabiliyor ama hiç önemli değl.ayrıca her gece de sürmeme gerek kalmıyor:içelim:
lina arkadaşım bende izmitte geze geze en sonunda senin dediğin yerden belsanın altında 'İLGİN' eczanesimiydi neydi adını yalnış hatırlıyor olabilirim.kozmetik ürünleri satıyor ayrıca.orda buldum ve aldım..hala satıyorlar yani..bulunca acayip sevindim :teytey:
15 -20 gün oldu kullnaıyorum ve çok memnunum hafif bi kaşıntı olabiliyor ama hiç önemli değl.ayrıca her gece de sürmeme gerek kalmıyor:içelim: