Maxim Solüsyon ile Koltuk alt Terlemesine son !!

cnm ben de çok terlerim ama buna da şükür. Tanıdığımız biri var,terleyemiyor. doktora gitti ter bezlerinde sorun varmış. çok uğraştılar ama çözümü yokmuş. İnanın kız spor bile yapamıyor. Vücut hararetini terle atarmış, o atamadığı için azıcık haraket etse patlayacak gibi oluyormuş.

kızlar bende koltukaltı blgesınden asırı terleyen bı ınsandım 2 aydır maxım kullanıorum evet cok ıyı geldı ama 2 aydırda cılt problemlerıyle ugrasıorum suanda boynum ısılık doktu ve hemde ıltahaplı bı sekılde bundan kaynaklandını soyledı doktor ve bırakmayı dusunuorum ama bakıorum kımsede bole bı sıkayet yok sanırım bunyeden bunyeye degısıyor bu maxım

Geçmiş olsunn...

Ya aslında benim de sürekli kaşıntım oluyor,
Sürdüğüm gece kaşıntıdan neredeyse uyuyamıyorum ama başka bir yan etkisi olmadı..

Boynunla ne ilgisi varmış ama onu anlayamadım ??! Koltukaltına sürüyorsun sen de değil mi??

kızlar merhaba.Umarım knuyu kaçırmadımm:S benimde senelerdir bu sorunum var şimdi burda yazdıklarınızı okuyunca çk mutlu oldm..Hemen maxim almayı düşünüyorum.İstanbulda kullananlar varsa hangi eczanlerden aldıklarını bana özel msjla iletebilirmi?çok teşekkürler şimdiden.İnş hepimiz kurtuluruz şu illetten=)

Bide arkadaşlar bu maxim dışında başka hangi ürünler var? kullananlar varsa sonuçlarını bizimle paylaşırlarsa süper olur. TERKUR diye bir ilaç duymuştum o nasıl bişey aynı etkiyi veriyormu onu nerelerden temin edebiliriz birde fiyatı neler:KK70: çok soru sordum ama kızlar çok sorun yapıyorum bunu dışarı çıkmak istemiyorum artık=( lütfen yardım edinn

peki bunu bırktıktan sonra tekrar terleme baslıyormu ömür boyumu kullanmak gerekiyor acaba?

Kızlar bende aldım kullandım yaa hemen etkisini gösteriyo ben ki terlemeden dolayı insan içine çıkamazken şimdi rahatlıkla her rengi giyiyorum ve kullanmayı bırakınca tekrar terliyosunuz ama eskisi kadar değil çok az ben ilk gün kulladığımda koltuk altımı kontrol edipte hayret kaldıkça kendime gülüyordum mutlaka almalısınız 52 ytl fiyatı 3 ay kullanıyosun değer bence

ben aldığımdan beri düzenli kullanmıyorum, aklıma geldikçe yani 3-5 günde bir sürüyorum. unutursam terlemeye başlıyorum hemen o akşam sürüyorum, diş fırçalamak kadar düzenli kullanım gerektirmiyor. ama yine de nasıl belli zamanlarda kaşlarımızı, bacaklarımızı alıyorsak bunu belli aralıklarla yapmak lazım.. belki bi yıl sonra falan çok azalır ama ben bi aydır kullanıyorum o konuda bişey söyleyemem..

bende ter sorunundan yakınanlardanım ve ilk kez bu ilacın ismini duydum zayıf biri olmama rağmen koltukaltım aşırı aşırı terliyor yaz kış farketmeden kazaklarım ve caketimi bile ıslatıyor bu kokusuz bi terleme sadece vücuttan su çıkıyor gibi ve rollon pudra deodorant ne varsa kullandım hiçbi faydası olmuyo insanların içinde kolumu kaldıramıyorum saçlarımı bile toplamıyorum kapatsında ıslaklık gözükmesin diye :KK43: rengarenk kıyafetlere bayıldığım halde bütün yazı beyaz t-shirtle geçirdim :KK43: inş bu ilacı bende deniycem bi sonuç alırım

arkadaslar bende maxim roll on kullaniyorum Istanbula gittigimde arama motoruna ismini yazip ilk yazan eczaneden siparis edip satin aldim bana postayla beraber 85 milyona patladi ama olsun
5inci ayin sonunda aldim ve hala bitmedi
devamli kullanmiyorum acikcasi devamli kullanmaktan biktim cunku kol altimi temizleyip sursem kabariyor almayip sursem yine kabartiyor ve bu bana azicik aci veriyor
hatta gerilmeler oluyor onun disinda mukemmel yani hani derler ya gülü seven dikenine katlanir benimkide oyle bisey:nazar:
mecbur katlaniyorum bi yarim saat kasintisina.
ve yikansam dahi kac gun etkisi suruyor simdiki amacim ets klipsli tedavi olmak en yakin arkadasim oldu ve muthis mutlu kesinlikle tavsiye ediyor kendisi 1500ytlye oldu
onu olmayi dusunuyorum benim sorunum sadece kol alti ama napalim denicez bakalim

85 milyon mu, bu ilacın fiyatı 2 senedir hiç değişmedi ve 50 ytl. kargo 35 tutamaz değil mi. aldığınız yeri değiştirin bence yaa. aynen bende de gerilmeler oluyor ve de koltuk altımın rengi değişiyor biraz beyaz tenli olduğum için herhalde. ama o kadar memnunum ki yeter ki kolumu toplum içinde korkmadan kaldırabileyim.hihoyyyt

benim gibi fazla hassas herseye alerji yapan bir cildiniz varsa, koltuk altı teri icin en son benim çözümüm sweatex koltuk altı ter pedleri.. terlememe engel olmuyo ama teri emiyor ve kıyafete gecmesini engelliyor,boylece kotu kokmuyor da...deostick lekesine bile engel oluyoo kullanıyorsanız....

Simer senin dediğin de iyi bir çözüm gibi..a.s
peki ıslaklığı hissetmiyor musun?
ben çok terlediğim zaman peçete ya da havlu kağıt koyardım, ama sırıksıklam olur çıkardı ve rahatsız da ederdi..
içine emiyor mu teri yoksa yine sen hissediyorsun da sadece dışarıdan mı görünmüyor??yerimseniben

bende yaklaşık 6 aydır kullanıyorum maximi çok memnunum öyle çok düzenlide kullanmıyorum haftada 1 falan sürüyorum ancak çok kaşıntı yapıyor kaşımaktan koltuk altlarım kıpkırmızı oluyor dayanılacak gibi değil.
certain dri de acaba kaşıntı yapıyor mu maxim bitince ondan alayım diyorum

Arkadaşlar Bende maximden aldım kullanmaya başlayalı 2 gün oldu ama yine terliyorum. Islaklık gözle görülür bir biçimde var. Kimi arkadaşlar ilk gün daha kesiyor demiş bende kesmedi biraz tedirgin oldum açıkçası. Verdiğim paraya değer inşallah bir faydasını görürüm. Bide benim terleme sıkıntım evdeyken pek olmuyo genelde işyerinde dışarıda gezerken vs.. oluyo bide normalde farklı bir ortamda kendimi kasarım ozamnlar çok aşırı terliyorum. Acaba terleme şekilleriyle nedenleriylede etkisinin bir alakası varmı bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.

canım bende maxim kullanıyorum ewet etkisi gördüm ama yine terliyorum bazen elbisemden belli olmuyoo bazen belli olyoo,bide terliyince kötü kokuda çıkmaya başlıyoo,deotak kullanmayı düşünüyorum.sizce kullanım kızlar,ter için maxim,koku için deotak:KK70:,yanlış olurmu sizce

ben zaten kullandığım zaman akşam sürüyorum maksimi sabah duşa giriyorum, duştan sonra normal bir deodorant sürüyorum, yılların alışkanlığı sürmezsem kötü kokacağımı düşünüyorum.. ama ben de düzenli kullanmıyorum, ne zamanki tekrar terlemeye başlıyorum o zaman kullanıyorum, bi hafta falan her gün kullandım, sonra 2-3 günde bir, şimdi 2-3 haftada bir..

benim ilk günden farketmişti, tamamen kesmedi, ama kolumu kaldırmadan ter izim belli olmuyordu, sizin nasıl bilmiyorum ama benim kollarım vücuduma yapışıkken bile koltuk altımdaki ıslaklık gözüküyordu.. şimdi de hiç terlemiyor değilim, ama normal düzeyde diğer arkadaşlarım kadar terliyorum, sorun edecek düzeyde değil artık..

umarım yardımcı olabilmişimdir..

Arkadaşlar Bende maximden aldım kullanmaya başlayalı 2 gün oldu ama yine terliyorum. Islaklık gözle görülür bir biçimde var. Kimi arkadaşlar ilk gün daha kesiyor demiş bende kesmedi biraz tedirgin oldum açıkçası. Verdiğim paraya değer inşallah bir faydasını görürüm. Bide benim terleme sıkıntım evdeyken pek olmuyo genelde işyerinde dışarıda gezerken vs.. oluyo bide normalde farklı bir ortamda kendimi kasarım ozamnlar çok aşırı terliyorum. Acaba terleme şekilleriyle nedenleriylede etkisinin bir alakası varmı bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.
arkadaşım iki gün kıstas değil, zaten kılavuzu okursan terlemen duruncaya kadar devam edeceksin, sonra azaltacaksın sürmeyi. her bünyenin terlemesi farklı sonuçta.

kızılayda bilmiyorum ama kızılaya çok yakın bi yer var..
güvenlik caddesinin hemen başında ayrancı eczanesinde var..
50 liraya almıştım oradan ama bikaç ay oluyor..

SLM

bende burda okuyup aldım...sureklı alısverıs yapılan bır sıteden aldım...45 tlye...ertesı gun elımdeydı...butun yorumları okudugum ıcın temızken surdum ve kollarımı kaldırıp bır sure kurumasını bekledım...artık ne ıslaklık nede kötu koku kaldı...ben hala devam edıyorum...ama ne tahrıs nede kasıntı bende hıc olmadı...ben cok memnunum ve sıddetle tavsıye edıyorum...

X