Maxim Solüsyon ile Koltuk alt Terlemesine son !!

normal,olası bi durum bu ,endişelenmeye gerek yok.
çünki vücut ilk kez al tuzlarıyla tanıştığında bu reaksiyonlar görülebiliyor,zamanla bu yan etkiler ortadan kalkacaktır muhtemelen.
birde kaşıntıdan çok şikayetçi olursanız ,bölgeyi iyice yıkayıp duruladıktan sonra "STILEX 30 GR JEL " i kullanabilirsiniz ,anında kaşıntıyı giderir.

epilasyondan sonra kullanmışsanız daha çok kaşıntı yapar ama normal zamanlardada olur. bende kaşıntıdan uyuyamazdım.

çok fazla sürmeyin arkadaşlar... kaşıntı yapma olasılığı var ancak çok sürdüğünüzde bu haliyle artıyor.. az sürün.. zaten yoğun bir şey o..

offf, valla bende 2.gece acaip kaşıntı yapmıştı, uykumdan uyandırdı, gittim yıkadım ama kaşıntı geçmedi, ama ertesi gün terleme "0"a inince o gece de kullandım, çok az kaşıntı yaptı. şimdi de 4-5 günde bir kullanıyorum, kaşıntı gayet katlanılabilir düzeyde, bazen de hemen hemen hiç olmuyor.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.3.gün kullandığımda kaşıntım hafiflemişti sonra 2 gün ara verdim,dün gece kullandım hafif bir gıdıklanma hissiyle uykuya daldım zemuszemus sanırım vücudum alüminyuma alıştı =)) terlemeye gelince farkedilir derecede düzeldi.çok sevdiğim bir elbisem vardı ne zaman giysem koltuk altı sırılsıklam olurdu,dün en sıcak saatlerde elbisemi giydim çıktım =) sonuç : koltuk altım dışında heryerim terledi,koltuk altımda ise en fazla 1-2 damla ter olmuştur.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben maximi ilk bu gece sürdüm.şimdi yazdıklarınızı okuyunca sahte mi benimki diye korktum.benimki su gibi kokusuz.banyodan sonra sürdüm 3 saat falan geçti hiç kaşınma olmadı.ne olur acele cevap yazın yarın şehir dışına çıkıcam.sahte falansa iade edeyim acele cevap tşk.

maximi nerden aldınız?
birde orjinal olsa dahi herkeste aynı yan etkiler oluşacak diye birşey beklenmez herzaman.

İlk kullandığım gece bende de kaşıntı yapmamıştı, ama 2. gün felaket kaşındırdı. Hala da her zaman kaşıntı yapmıyor. Tamamen renksiz, kokusuz, ama sudan çok az daha kıvamlı birşey. Bence birkaç gün daha kullanmayı deneyin ve etkisini gösterebilmesi için yatmadan hemen önce sürün. Zaten kaşıntı bir yan etki, Beany'nin de dediği gibi, herkesde olacak diye bir kural yok. Umarım en kısa zamanda etkisini gösterir:)

su gibi, kokusuz ve bende de kaşıntı yapmayan bir ürün maxim:lepi: arkadaşların dediği gibi her bünye farklı. ayrıca temiz koltuk altına ama gece yatmadan önce sürmeniz lazım, hatırlatmak için yazıyorum.

bu arada yanma, kaşınma sorunu yaşayan arkadaşlara bir uyarım olacak, ara ara aklıma geldikçe yazıyorum topiclere: kendi edindiğim tecrübeye göre; koltuk altı tüylerini eğer jiletle almışsam 1 gün, epilatörle (yani kökünden) almışsam 2-3 gün bekliyorum yanma olmaması için. epilatör kullandığım bir gün sürdüğümde yanma olmuştu, zor atmıştım kendimi banyoya yıkamak için.

ayrıca ben kutuda öyle bir şey yazmasa da, maximi gece sürdükten sonra sabah mutlaka sabunlu suyla yıkıyorum, siliyorum. aksi takdirde orda kaşıntı değil ama ne bileyim bir gerginlik hissediyorum sanki. tabii psikolojik de olabilir, ama 3 yıldır bu şekilde kullanıyorum kaydirigubbakcemile2 kk 'nın bana en büyük hediyesidir opuyorumnanaktan bu bilgiden sonra üye olmuştum zaten:enbuyukkk:

evet evet arkadaşlar,koltuk altı bölgesine uygulayacaksanız kılları aldıktan bikaç gün sonra aluminyum tuzları içeren antiperspirantları kullanmakta fayda var ,aksi takdirde irritasyonlarla karşı karşıya kalabiliriz .
gece sürüp sabah yıkamak gerekiyor,kullanım klavuzunda bu bilgiye yer verilmeli..
maximde bu bilgi yokmu gerçekten

Kutunun ve şişenin her tarafını okudum, sabah yıkanması gerektiği ile ilgili bir bilgi yok. Ama kutunun içinden çıkan bir kağıtta, eğer irritasyon hissediyorsanız arayın, "sensitive" olanını gönderelim diyor. Türkiye'den iade kabul edeceklerini sanmıyorum ama, aranızda sensitive formunu kullanan var mı, orjinal formu kadar etkili mi acaba? Terleme geçmediği sürece kaşıntının kesilmesi bir anlam ifade etmiyor da benim için:S

Arkadaşlarrr o kadar çok maxim konuştuk ki amaa internet satışı olduğundan almadım,oyüzden TERESON markayı İzmitimde yetkili eczaneden dahaa tazeee bugünn aldımm yanii şimdii saaatt gece 02 dün olmuş oluyooo:))) henüzz kullanamadımm tabikidee:lepi: ilk kullanım ve sonra ki gelişmelerdenn sizziii mutlakaa haberdar edicemmmsengözlerimebaksanab
Aslında bugün eczaneyee koltukaltıpedi almak için girdim ve aniden karar değişikliğiylee aldımmmm teresonu fiyatı 50 lira kaç ml henüz incelemedimbilmiyorumkismile neyseeee hepimizeeeee boll kuruuu günlerr inşaaallaaahhhzemuszemus

Merhaba arkadaşlar,bugün teresonda ikinci gecem,gün boyu terlemedim ve kaşıntıda yapmadı ancakk koltukaltı rengim koyulaşmışş çokk az( neyse onuda idare edicem bişekilde sonnuçta kuruyum yan etkisi görmedim yaaaopuyorumnanaktan

doğal olarak tüm sayfaları okuyamadım. herkes koltukaltı için mi kullanıyor? sırtına falan süren var mı? annem 45 yaşında biraz fazla kilosu olan menopoza girmiş bir bayan. önceden de terlerdi ama bu yaz bütün vücudu inanılmaz derecede terliyormuş, artık kendimden iğreniyorum insanlardan utanıyorum diyor. onun için bir şeyler araştırmamı istedi. ben de daha önce maxim i okumuştum burda. tekrar baktım size sorayım dedim. bir de fiyatı fazla geldi ona ama bir şişe aldığında bayağı kullanır bu yazı atlatır dimi? eğer çözüm olabilcekse ikna edip aldırırım. zaten kendisi de çok üzülüyor ve utanıyor.

size sorum koltukaltı haricinde nerelerde kullandınız ve faydasını gördünüz? tüm vücut terlemesi için uygun mudur? bir de bunu eczanede hazırlatanlar var alüminyum klorid alkol su karışımı olarak. ondan memnun kalanınız var mı? alüminyum klorid alıp kendim hazırlayabilirim solüsyonu. böylece çok daha ekonomik olacak.

Sevgili Huzunapla, bence Maxim ya da herhangi bir ilaç denemeden önce annenin bir doktora görünmesi gerek. Hem kilolu, hem de menopozda demişsin, sonuçta her ikisi de terleme nedeni olabilir ve muhtemelen farklı şekilde tedavi edilmesi gerekir.

ya benimde yazın koltuk altım inanılmaz terlior...utancımdan kaldıramıorum bile:sinifsinif:
bunu deniyim bide çünkü denemediğim bi şey kalmadı...gerçekten çok kötü bi durum...hatta insan kendini sıktıkça ter dahada artmaya başlıo...

merhaba ,maximi geçen gün burada okuyarak tanım ,hemen internetten sipariş verdim dün elime ulaştı ,dün akşam kullandım bugün inanamıyorum arada istemsiz olarak kontrol ediyorum gerçekten çok etkili bir ürün ,çok çekindim yazılanlar abartımı acaba o kadar para boşuna gitmesin diye ilk günüm olmasına rağmen bir damla bişey yok umarım bundan sonrada sürekli faydasını görürüm , herkese tavsiye edebilirim bunu buraya yazan arkadaşa gerçekten teşekkürler. hala şaşkınım her an büyük bir ıslaklıkla karşılaşıcam diyerek korkuyorum ama hiçbişey yok kuru bir şekilde çalışmak çok güzelmiş :)

kızlar bu solüsyonu nerden aldınız. ben bulamadım. eczane nautilusta da 100 tl.
yardım edin.....

merhabalar, daha önce terleme topiclerinde belki burada da defalarca yazdım, beni kk ile tanıştıran konu budur:) madamwitch yazdıklarınızın aynısını ben de yaşadım, kuru tişörtümü askıya asıp resmen hayran hayran seyretmiştim ben de ilk gün (ki evde bile olsam günde 2-3 defa tişört değiştiren biriydim kış günü bile) herkeste farklı tepki olabiliyor, bazı arkadaşlarda birkaç gün kullandıktan sonra oluyormuş tam kuruma.

bende yanlış hatırlamıyorsam 7 gün falan sürmüştü ilk kullanımın tamamen kuruluk etkisi, ancak her kullanımdan sonra daha uzun süre etkili olmaya başladı, 15 gün 1 ay, 1,5-2 ay, şu anda mesela en son yazın kullanmıştım sanırım, kasımın ortasına geldik minnacık 1 tl kadar bir ıslanma oluyor 1-2 haftadır ama kullanmıyorum bu herkeste olabilen bir ıslaklık çünkü eskisi gibi belime kadar ıslanmıyor.

bir arkadaş 100 tl yazmış :18: o kadar pahallandı mı yav, ben alalı oldukça uzun bir süre oldu da :18: son kullanma tarihine dikkat edin bir de, çünkü seyrek kullanmaya başlayınca çok uzun süre yetiyor hatta tarihi geçtiği için kalanı çöpe atıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…