Kızlar bende 2 gündür maxim kullanıyorum.fakat 2 gecedir kaşıntıdan sabaha kadar uyuyamıyorum.bu sabah 5 e doğru kaşıntım hala geçmeyince dayanamayıp yıkadım.benimki anormalmi bilemedim ama inanılmaz kaşınıyor.(epilasyon sonrası yapmadım.kullanma talimatlarına harfiyen uydum)
Kızlar bende 2 gündür maxim kullanıyorum.fakat 2 gecedir kaşıntıdan sabaha kadar uyuyamıyorum.bu sabah 5 e doğru kaşıntım hala geçmeyince dayanamayıp yıkadım.benimki anormalmi bilemedim ama inanılmaz kaşınıyor.(epilasyon sonrası yapmadım.kullanma talimatlarına harfiyen uydum)
arkadaşlar ben maximi ilk bu gece sürdüm.şimdi yazdıklarınızı okuyunca sahte mi benimki diye korktum.benimki su gibi kokusuz.banyodan sonra sürdüm 3 saat falan geçti hiç kaşınma olmadı.ne olur acele cevap yazın yarın şehir dışına çıkıcam.sahte falansa iade edeyim acele cevap tşk.
arkadaşlar ben maximi ilk bu gece sürdüm.şimdi yazdıklarınızı okuyunca sahte mi benimki diye korktum.benimki su gibi kokusuz.banyodan sonra sürdüm 3 saat falan geçti hiç kaşınma olmadı.ne olur acele cevap yazın yarın şehir dışına çıkıcam.sahte falansa iade edeyim acele cevap tşk.
merhaba ,maximi geçen gün burada okuyarak tanım ,hemen internetten sipariş verdim dün elime ulaştı ,dün akşam kullandım bugün inanamıyorum arada istemsiz olarak kontrol ediyorum gerçekten çok etkili bir ürün ,çok çekindim yazılanlar abartımı acaba o kadar para boşuna gitmesin diye ilk günüm olmasına rağmen bir damla bişey yok umarım bundan sonrada sürekli faydasını görürüm , herkese tavsiye edebilirim bunu buraya yazan arkadaşa gerçekten teşekkürler. hala şaşkınım her an büyük bir ıslaklıkla karşılaşıcam diyerek korkuyorum ama hiçbişey yok kuru bir şekilde çalışmak çok güzelmiş :)