Maxim Solüsyon ile Koltuk alt Terlemesine son !!

Bende maxim' i koltuk altı için kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım. Ancak merak ettiğim birşey var, benim ellerimde çok terliyor. Burada da birkaç kişi sanırım elleri içinde kullanmış. Acaba eller için bir yan etkisi olur mu? Ve memnun kaldılar mı? Kullananlar bu konuda yorum yaparsa çok sevinirim...

benim de kollarımın altı çok terler... cumartesi günü yan etkisinden halen tereddüt etmeme rağmen bi eczaneden maxim aldım ve dün gece törenle kullanıma açtık :) acı, kaşıntı vs. yan etkisi olmadı fakat şu anda üzerimde ipek gömlek var ve kollarımın altı kupkuru :) sonucun bu kadar erken olabileceğini asla düşünemezdim :) nasıl mutluyum anlatamam. yarın yün kazakla deneyeceğim, bakalım aynı etki olacak mı?

kızlar bugün bende aldım bu maximden bakalım şonuçları ne olacak yazarım kullandıktan sonra...

arkadaşlar 3 gecedir sürüyorum daha bi mucize olmadı maalesefsenağlamasenağlama hala terliyorum birz azaldı gibi ama o kdr...

sevgili buketuzun, ben de 2 hafta önce aldım maxim'i ve sadece 2 gece kullanmama rağmen çok mutluyum :))) terlemiyorum! :)) 10 ocakta ta 2 hafta olacak ve ben halen eskisi gibi terlemiyorum. Ben kullanmadan evvel duş alıp kol altlarımı iyice sabunladım, ardından kağıt havlu ile kuruladım maxim'i sürüp uyudum. hiç yanma filan da hissetmedim. umarım sen de iyileşirsin çünkü kuru kol altı ile dolaşmak muhteşemm :))

Arkadaşlar ben bu maxim denilen ürünle ilgili her türlü yorumu okudum ve 2 sene önce aldım.Evet etkili bir ürün gerçekten terleme olayına son veriyor fakat o kadar çok cildimde sızlama ve batma hissi yarattı ki bırakmak zorunda kaldım,ayrıca her yerde satılmıyor örneğin ankarada bir eczanede var dediler orası da çok uzak düşüyor internetten sipariş etmek gerekiyor .Bence deneyip cildinize uygun mu karar verin tabii ki risklerini de hesaba katın sonuçta terlemeyi tamamen kesmesi doğal bir durum değil

Arkadaşlar ben bu ürünle ilgili tüm yorumları okudum şunu soracağım bir kaç kişi koltuk altlarım kurudu ama vücut oradan atamadığı teri başka yerlerden atıyor demiş, benim özellikle yaz aylarında bacaklarımda terliyor özellikle kalçamın altı yazın renkli pantalonlar giyemiyorum bu yüzden, ürünü bu bölgeye sürmek sakınca yaratırmı acaba?

Merhaba arkadaşlar, yeni üye oldum ben. Maxim'i 3 gün önce aldım 3 gece sürüp yattım. Kesinlikle işe yaradı evet =) Her gece sürülmesi gerekmiyormuş ama ben cesaret edemiyorum ya sürmediğim gecenin ertesi günü terlersem? Bu gece kullanmıcam bakalım yarın ne olucak?

Bu arada kaşınma olayı bende sadece dün gece hafif bir şekilde oldu ben daha fazla bekliyordum =)

slm kızlar bız de aldık maxımı abımın boyle bı sorunu vardı koku degıl ama ıslaklık resmen sosyal hayatını etkılemıstı ama saolsun maxım ılk kullanımda etkısını gosterdı gece yatmadan once kullanıyorsunuz zaten ertesı gun abımın gozlerı sureklı koltuk altındaymıs ama en ufak bır ıslaklık yok mucıze gıbı Allah bınlerce razı olsun valla

hatta abım bunu neden daha once almadık dıye uzuldu valla herkese tavsıye ederım ben ozellıkle asırı asırı terleyen ınsanlara

canım ılk hafta kesınlıkle her aksam kullan sonra 4 e dusebılırsın sonra 3e hatta en son 1 e bıle dusurebılırsın ama bırakma bence

daha 3uncu gununmus bence hemen bırakma bı 7 gun olsun sonra dusur canım sayısını kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar, kişiden kişiye değişiyor maximin etki etme hızı ve süresi de anladığım kadarıyla. ben ilk kullandığımda bile 1 ya da 2 gece kullandıktan sonra sonucu görmek için tekrar terleyene kadar beklemiş ve sanırım 7 gündü yanlış hatırlamıyorsam terlemediğimi görmüştüm, git gide bu aralık uzadı 10 -12-15 sonrasında 2 aya falan çıktı hele kışın hafif teri normal sayıp daha bile seyrek kullandığım oluyor. o yüzden son kullanma tarihine çok dikkat ediyorum alırken çünkü yarısından çoğunu çöpe atmıştım bir defasında ama tabii ki terleyip çok kullanacağıma çöpe gitsin.

arkadaşlar buradan okuyup maxim almaya karar verdim fakat bir şey sormak istiyordum.

aranızda sensitive olanı kullanana var mı? hassas bir cildim var bu yüzden sensitive olanı alayım diyorum fakat bu sefer de yeteri kadar iyi koruyamaz diye çekiniyorum.

yarın siparişi vereceğim, fikri olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

şimdiden teşekkürler

Bence aynı şekilde korur öyle tahmin ediyorum ürün çok etkili çünkü...

Yalnız ben bu aralar eskisi gibi olmasa da gayet terliyorum... Bodylerimde ıslaklık oluyo yine, acaba düzgün mü kullanamıyorum?

canım son kullanma tarihi geçmiş olablirmi acaba bir bak istersen

arkadaşlar merhaba, maximı öneren benim ama şu an benim bir sorunum var =) en son bir internet sitesinden onlıne satın almıştım tekrar almak istiyorum ama satan kişiyi bulamadım siteden kalkmış eczanelerdede yok artık izmitte.maxim roll on yazdığınızda çıkan bir site var ordan satın alan var mı?? yada başka önericeğiniz bir yer

Evet kızlar ben de kullanıyordum kalkmış üretimi maxim in. NApcaz şimdii????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…