Maxim Solüsyon ile Koltuk alt Terlemesine son !!

arkadaslar bu urun terlemeye ozel bır urunmu ve gercekten sonunu getırıyomu mesela botoxta tamamen bu kurutma oluyor fakat bı kac ay sonra yenılemek gerekıyor ayrıyeten bıde sunu merak edıyorum ter kokusuna sebebıyet veryomu ?

arkadaslar bu urun terlemeye ozel bır urunmu ve gercekten sonunu getırıyomu mesela botoxta tamamen bu kurutma oluyor fakat bı kac ay sonra yenılemek gerekıyor ayrıyeten bıde sunu merak edıyorum ter kokusuna sebebıyet veryomu ?

sayfanın yukarısındaki bir önceki mesajımda etki süresini(kişiden kişiye değişebilir tabii ki) yazmıştım. oradan bakarsınız.
ter kokusuna ter sebebiyet verir adı üstünde zaten. sanırım ter kokusunu önlüyor mu demişsiniz. bu kokusuz bir ürün, terlemeyince ter kokusu da olmuyor bende. ama ben hafif bir koku olsun diye günlük sticklerden bir defa sürerim genelde, daha rahat hissediyorum kendimi.

yüzde kullanılşıomu

koltukaltlarım çok terliyodu. fazla kokmuyodu ama su gibi terliodum. çok araştırdım ameliyat en son çarydi. deotak kullandım olmadı, dove rexona vs. onları yazmıorum bile, terkur aldım geçer gibi oldu ama yine aynı. en son nette araştırıken okudum bu rollonu maxim beyaz bi kabı var. ben ist. natilus eczanesinden aldım. çok çok memnun kaldım kızlar deneyin kesinlikle

ilk kullandığım gün çok kaşındırdı ama 2. üçüncü gün daha rahat kullandım. şuan sürdüğümde hiç kaşıntı yapmıyo.

akşam koltukaltlarımı suyla iyice temizleyip sürüp yatıyodum. 1 hafta sonra hiç terlememye başladım. haftada 1 veya 2 kere kullanmaya başladım hattasonra tamamen kestim çünkü terlemme kesildi. sdece koku vermesi amacıyla kullandığım parfümlerin dedodarantlarını arada sürüorum. şimdi kırk yılda 1 çok terlersem sürüorum . 1 sene kadar gidyor yani.

fiyatıda 60 tlydi ben aldığımda. pişman olmazsınız, alerjik br bünyeniz yoksa deneyin bence. yinede eczacınıza veya doktorunuza danışın.

Arkadaşlar bende senelerce terlemeyi çektim.Renkli hiç birşeyimi giyemezdim çok istememe rağmen.İnsanlardan utanır hala gelmiştim.Tesadüfen nette TERESON'u bulana kadar.Asla etkili olmayacağını düşündüm.Ama kullandığım ilk günde etkisini gördüm.Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.Tavsiye ederim...

slm kızlar, ben daha önce teresonu kullandım hiçbir işe yaramadı haberiniz olsun ama bu maximi denemeye karar verdim, fakat benim her yerim terliyor özellikle baş bölgem acaba bu maximi baş bölgesine sürebilir miyim yani saçlı bölgeye

ben de yaz kış aşırı terleyenlerdenim.benim ki biraz da psikolojik,stresli biriyim.
maxim işe yarıyo mu gerçekten almayı düşünüyorum.artık bıktım bu sorundan :KK5:

Selam arkadaslar,valla bence de bu terleme olayina cözüm bulmak lazim...Yazin kapali alanlar özellikle dolmuslar,otobüsler hic cekilmiyor.Yazin münkünse her gün gibi dus alalim,mümkün mertebe dikkat edelim ya..Birbirimize de iskence etmeyelim.Bende yazin malesef cok terleyenlerdenim,kendim kendimden bile rahatsiz oluyorum.Ama aradigim ürünü buldum.c.d 6 ter kremi..Valla süper ise yariyor.Her sabah ise gitmeden sürüyorum,terlemeyi cok azaltiyor ve terin kötü kokusu yerine kremin kokusunu hissediyorum.Kesinlikle tavsiye ederim,fiyati da cok uygun,15TL...Suanda kendimi disarda da cok rahat hissediyorum,samimiyetle tavsiye ediyorum,sevgiler

kızlar benimde koltukaltı terleme sprunum var.havalar 25 derece ve üzeri olduğunda terlemeye başlıyorum.bu yüzden yaz mevsimini hiç sevmiyorum çünkü terleme sonrası oluşan kıyafetin üzerindeki o görüntüyü hiç sevmiyorum.ben de geçen yaz bu terlemelerimden dolayı maximi alıp kullanmıştım ben de etkili oldu yani tavsiye edebilriim.yüzde yüz kesmiyor ama normal insnalar gibi terlemeye başlıyorsunuz.miktarı azalıyor baya bir

kızlar akupunkturla terleme tedavisi yapılıyormuş galiba, aranızda deneyen var mı yada bu konuda bilgisi olan?

ben de yaz kış aşırı terleyenlerdenim.benim ki biraz da psikolojik,stresli biriyim.
maxim işe yarıyo mu gerçekten almayı düşünüyorum.artık bıktım bu sorundan :KK5:

aynen ben de senin gibiyim çok stresliyim ve heyecan problemim var:s ben kullandım maximi terlemeyi azaltıyo ama heyecanlanınca yine terledim
ben meme kanseri yapar die çok korkup bıraktım acaba bi daha sürmeye başlasam mı

Meme kanseri riskini arttırdığını ben de duydum. Kurşun içerdiğinden snrm öyle bir etkisi varmış. Ben ilk aldığımda 1 ay boyunca haftada 2 kere fln sürdüm. Şimdi artık ayda ya da iki ayda 1-2 kere sürüyorum o kadar. hafif terliyorum ama olsun o kadar.

Bende koltuk altı çok terleyen şanssız kişilerdenim,çözüm olarak tereson kullandım. İlk başlarda çok güzeldi terlememi kesti, çok mutluydum.Fakat sonraları hafif terlemeye başladım ve alerji yaptı :KK43:
Hatta son zamanları gece sırf acısına uyandım koltuk altlarım kıpkırmızı oldu.Bende bıraktım kullanmayı.
Birde no sweat diye bir sabun siparişi verdim, ama ne yazık ki onda da sonuç olumsuz :KK43:
Artık bende çareyi karbonatta buldum, terlemeyi önlemiyor, fakat ter kokusunu çok güzel geçiriyor.

maxim bende de kokuyu hemen geçirdi. Biraz kaşıntı yaptı ama dayanın derim. Neredeyse bütün mesajları tek tek okudum; hemen hemen kullananların %95i memnun. Ameliyattan önce herkes denemeli bence. Doktorlar da hastalarına önerse ne güzel olur.
Ama benim ayak kokusu sorunum da var. ayağım için bir kez kullandım ama pek etki etmedi sanırım. Nasıl kullanmalıyım kullanan varsa öneri bekliyorum:KK66: 1- 2 gün daha deneyecem. Sonucu yazarım.
Ayak kokusu için karbonatla ilgili bölüm var onu da beraber deneyecem bakalım işe yarayacak mı???

Ayak kokusu için önerilerinizi bekliyorum....

yaa herkes kokusundan kurtuldu heralde:KK43: forum sustu... Bence en önemlisi; iyileşen arkadaşlar, bize yol göstersin.
Benim koltukaltı kokum geçti, maxim sağolsun. ayak kokusu çok azaldı(gibime geliyorr)
Amaaaaaaa hala "ko-ku-yo-rum". Ama öyle böyle değil. İnsanlar yanımdan uzaklaşıyor, arkaadşın arabasına binince pencereler açılıyor; bunalıma girmek üzereyim.
Evden çıkasım gelmiyor, kimseyle görüşmek istemiyorum..

X