- 7 Ağustos 2013
- 3
- 0
Merhaba benim de aynı şekilde problemim var ameliyat olmayı bile düşündüm ama ameliyat işi zor diye düşündüm sonradan botoks düşündüm onun da riskleri olduğunu öğrendim bu maxim roll ol un bir de maxim plus olanı varmış yüze de sürülüyormuş açıkcası onu denemek istiyorum.arkadaşlar bnm yüzüm şapur şupr terlio on dk bile makyaj suratmd kalmıo yüzde kullanacağım etkili bişey varmı en kötüsü yüz sanırım yüzü terleyen yokmu ya benm gibi(
ter önleyici mendil vardı bi ara çok işe yaradı bende hatta sivilcelerm bile gitmişti ama malesef şu an piyasada yokMerhaba benim de aynı şekilde problemim var ameliyat olmayı bile düşündüm ama ameliyat işi zor diye düşündüm sonradan botoks düşündüm onun da riskleri olduğunu öğrendim bu maxim roll ol un bir de maxim plus olanı varmış yüze de sürülüyormuş açıkcası onu denemek istiyorum.
Maxim in mendilleri var aslında onları mı diyosun?ter önleyici mendil vardı bi ara çok işe yaradı bende hatta sivilcelerm bile gitmişti ama malesef şu an piyasada yok
maximin mendilidemi var?benim dediğim güöüş iyonlu mendillerdi swet wetMaxim in mendilleri var aslında onları mı diyosun?
Canım kaşıntı yaptımı bu ürün sizde?dry dry diye bir ürün var,çok etkılı,eşimde bende kullaniyoruz,en sicak haavada bile terleme olmuyor,maximde denedik,ama dry dry daha ıyı geldi,hemde fiyati daha ucuz
nerden aldınız türkiyede yok sanırımdry dry diye bir ürün var,çok etkılı,eşimde bende kullaniyoruz,en sicak haavada bile terleme olmuyor,maximde denedik,ama dry dry daha ıyı geldi,hemde fiyati daha ucuz
ben yurtdişindan getirtiriyorum,turkiyede görmedim,maximle ayni madde içeriyo.sadece fiyati daha uygun gelıyo:)nerden aldınız türkiyede yok sanırım