Maxim Solüsyon ile Koltuk alt Terlemesine son !!

selam yine bennnn:) sanırım sorun maximde değil ben de. Çünkü koltukaltlarım kupkuru ama koku sürüyor. demekki benim başka bir hastalığım var. veya koku başka bir yerden kaynaklanıyor...(Üstüme hak kalmasın iye yazıyorum bu mesajı her yere) tek yan etkisi kaşıntı ve kızarıklık. Bihassa gece ilk sürünce bayağa kaşındırıyor. Kaşımazsanız geçiyor sanki ama dayanması bazen zor oluyor.

slm arkadaşlar bende terden ve kokusundan yıllarca sıkıntı çektim kışın bile terlerim ben amainternette bir çözüm bulabilirmiyim diye gezerken bir arkadaş adidas insentive antiperspirant kullanmış geçti diyordu ne olursa olsun denemk istedim ama bugüne kadar herşeyi denemiş biri olarak pekte umutlu değildim sarı kapaklı diye yazmış ama ben onu bulamadım aynı isimde turuncusu vardı bende ondan aldım 3 gün oldu kullanıyorum inanamadım gerçekten ben onu sürüp 1 saat yürüyüş ve egzersiz bile yaptım ama hiç ıslaklık ve koku olmadı şokagirdim resmen gerçi şu an mayıs ayındayız bakalım ağustos sıcaklarında nasıl olacak ama normalde ben kışın bile çok terlerim gerçekten deneyin derim ama antiperspirantlı deodorantları teri önlüyor ama teri önlememk lazım sağlık açısından ama ben şöyle yapıyorum bütüngün işteyim sürüyorum terlemiyorum akşam eve gidince sabunla koltuk altımı yıkıyorum ki gece koltuk altım nefes alsın bari dimi en azından zararı aza indirmek lazım herkese tersiz günler dilerim gerçekten deneyin derim mükemmel

off bu terleme başımın belasıı... Kollarımı vücüduma yapıştırmaktan bıktım... en sevdiğim tshirtleri hayatımdan çıkardım sırf ter belli oluyor diye..

Maxim almayı düşünüyorum hatta karar verdim. Genelde paramı biriktirip kendi ihtiyacımı kendm almayı seven birisiyim ve sonunda biriktirdim biraz daha araştırmadan sonra yarın sipariş vericem. Sonuçlaarı buraya yazarım. Açıkcası çok da heycanlıyım çünkü bu benm için gerçekten sorun. İnsanlara sarılmaktan kaçıyorsun çünkü koltuk altn ıslak. Renkli giyemiyorsun çünkü kocaman bir ıslaklık. Umarım bu derdm de son buluuur :)NOT: Allah daha büyük dert vermesin kimseye :)

Konu ile ilgilenen yok sanırım

4 haziranda verdiğim sipariş 5 haziranda elime geçti bu aralar kargo konusunda şanslıyım Akşam deniycem bakalm.

Aslında pek umutlu değilim çünkü benmki psikolojik sanırım çünkü evde falan gram terlemem ama ne zaman dışarı cıkcak olsam daha hazırlanırken terlemeye başlarım ve sürekli insanlarla beraberken terliyorum. Umarım bu sorun çözülür artık !

Sonuç nolcak bakalmm :)

arkadaşlar bnm yüzüm şapur şupr terlio on dk bile makyaj suratmd kalmıo yüzde kullanacağım etkili bişey varmı en kötüsü yüz sanırım yüzü terleyen yokmu ya benm gibi(

Arkadaşlar 10 gnü aşkın süredir kullanıyorum ve çok rahatım bu dertten çekiyorsanız parasına tereddüt bile etmeyin.

Uzun zamandır böyle rahat dolaşamıyordum :126:

3 gün kullandıktan sonra ilk sevgilimle buluştuğumda duygularım tarifsiz koltuk altımın ıslaklığından hep utanmışımdır çocuk beni tersiz görmedi yahu yazık Diyorum aha kesn terledm çaktırmadan bakıyorum kuppppkuruu. nemleniyo ama elbiseye kesnlikle çıkmıyor. Hele dün o kadar sıcaktı kii. Sırtım karnım yüzüm sırılsıklam oldum ama koltuk altım bana mısın demedi. Şiddetle tavsiye ediyorum ! Çektiğiniz eziyete değmez inanın. Kollarını sallaya sallaya dolaşmak güzel bi duyguymuş

kesinlikle katılıyorum benimde aynı sorunum vardı yazın değil evden çıkmak kapı önüne dahi çıkamıyordum hemen bi ıslaklık oluyordu daha terlemeden ama bu roll ondan sonra dünya varmış diyorum inanın başka bi parfüm ya da koku engelleyici bile kullanmama gerek kalamdı sürekli mis gibiyim verdiğim parayı kesinlikle sonuna kadar hak ediyor

Koltukaltında aşırı terleme sorunum var.fakat cok şükür ki koku problemim hiç yok.terleme için maxim kullandım 2-3 yıl çok faydasını gördüm.en son 3-4 ay önce güya kar edicem ya tereson aldım.hayatımda bu kadar iğrenç korkunç bir ürün görmedim.koltuk altımı tamamen yara yaptı.teri de kesmıyor üstelik.sakın sakın almayın derim.50 tl param da gitti cektiğim acı da cabası.maxim alıcam yine inşllh ileriki yıllarda sorun yaratmaz bu ürünler.

hamileyken kullanım sorun olur mu acaba kendi sitesinde de bununla ilgili bi yazı göremedim

peki bu ürün eczanelerdemı satılıyor? nerede alabilirim? bi eczaneye sordum hiç duymadım öyle bi ürün dedi, nerden bulcam?

canım hangi siteden sipariş vermiştin?

kızlarr anlamadığım bir şey var bu ürünü gece sürüp sabah yıkadığımızda gün içinde etkisini nasıl gösteriyor yani sabah yıkadığmız koltuk altı öğlen güneşli havada dışarı çıktığımızda gene de terlemiyor öyle mi??? :) peki bu ürünü aldım diyelim benim çok sevdiğim güzel kokan roll on um var o zaman onu da dışarı çıkmadan sürsem güzel koksun diye fazla mı olur kii??

ya maxim herkeste ilk günden işe yaramaya başlamış iki gün oldu daha bi etkisini göremedim normal mi acaba?

ya maxim herkeste ilk günden işe yaramaya başlamış iki gün oldu daha bi etkisini göremedim normal mi acaba?

ben bu ürünle ilgili tepe natiliusu aradım bilgi almak için. çok fazla müşteri şikayeti geldiği için artık satmadıklarını söylediler, ne yalan söyliyim benim de gözüm korktu başka yerden almaktan da vazgeçtim.

Ya ben biraz hakkini yemisim uc gun kullandim sonra hic surmedim kupkuru diyemem ama giyemedigim kiyafetlerimi giyiyorum hic iz olmuyo cok mutluyum yani dedikleri kadar varmis basta cok umutsuzdum ama hakkini yemisim dene istersen

maxim isteyen varsa 4 adet yeni geldi amarikadan. ben istanbuldayım.

2 sini satmak istiyorum. tanesi 50 tl.

irtibat için eahmet@mynet.com

eşim ile görüşebilirsiniz.

Son düzenleme:
maximin internette fiyatlarına bakıyorum orjinalş sitesi filan indrmsiz hali uçmuş durumda öğrenciyim bnde artık bıktım ıslaklıktan para biriktiriyorum ecz gitsem ne kadardır fiyatı 80 90 değildr demi 60 tl fin olsa keşke de sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…