Maxim Solüsyon ile Koltuk alt Terlemesine son !!

merhaba arkadaşlar bnm sorunum sadece koltuk altı terlememdi. istediim renkli kıyafetlerin hiçbirini giyemiodm beyaz bile giysem koltukaltım kapalı oturmak zorunda kalıodm. çok kötü bi durumdu. ancak burda sizler sayesinde denemeye karar verdm ve ilk günden harika etki etti. öyle ki sadece akşam kullanılması gereken ürünü sabah akşam kullannca cildm tahriş oldu ama kremlerle vs geçti şükür:)
çok memnunum. önerenlerin hepsine çokkkk telekkür ederim. n kdr büük bi iilik yaptıınızı tahmn edemezsnz. çk saolun..

merhaba :)

ben de 5 gun once online bir eczaneden aldım ama maalesef butun kutularını ve faturasını attığım için adını bulamıyorum.Fiyatı 60Tlydi. hemen de geldi 2 gun once kullandım ilk defa ve ben de inanamadım iki gundur terlemiyorum üstelik daha birkes kullandım, eve de hemen teslim ettiler.

arkadaşlar herkes koltukaltından bahsediyor peki bu ürünün el ve ayak terlemesinede faydası var mıı acaba?

arkadaşlar üretiliyor internet sitelerinde de var bol bol dun de ablam almış internetten.

Ayrıca ürün vucudun her yerine sürülebiliyor. ben sadece koltuk altı icin kullanıyorum ama üstünde yüz bölgesine bile sürülebileceğini soylluyor

arkadaşlar bu maximden sivasta var mıdır acaba?netten alışverişi pek tercih etmiyorum ama almam da şart..yardımcı olabilirmisiniz..:sm_confused:

bu konuyu açan arkadaş ilk sayfada solüsyon demiş ancak maxim roll-on.solüsyon olarak TERESON diye bi marka var.Sanırım bi karışıklık oldu.Tereson kullanan oldu mu acaba.
Bir de certain dri'ı koltuk altı haricinde bir yere uygulayan var mı.Sadece koltuk altı yazıyor da.fiyatı 22 lira civarı ama beim asıl sorunum sırtımdaki terleme.koltuk altım Mersin sıcağında bile neredeyse hiç terlemez.Ama sırtıma kullanabileceğim bişey lazım.

bir de kızlar küçük bi önerim var.eğer straplez-kolsuz vs. değilde kısa kollu bişeyler giyecekseniz ince günlük pedleri body'e yapıştırmayı deneyebilirsiniz.

kızlar maxim'i eczaneden aldım, bir tane kalmıştı ve son kullanma tarihi geçmiş. sonra eczacıyı aradım, son kullanma tarihi geçtikten 3 ay sonra kullanılabilir dedi. son kullanma tarihi 15 nisan 2010. ben perşembeye kullanmak zorundayım bunu, başka tercihim yok zorundayım! kullansam bişey olur mu :KK43:

kızlar maxim'i eczaneden aldım, bir tane kalmıştı ve son kullanma tarihi geçmiş. sonra eczacıyı aradım, son kullanma tarihi geçtikten 3 ay sonra kullanılabilir dedi. son kullanma tarihi 15 nisan 2010. ben perşembeye kullanmak zorundayım bunu, başka tercihim yok zorundayım! kullansam bişey olur mu :KK43:

yani sende bi hoşsun :uhm:
ne dememizi bekliyosun ki :nazar:

bir hiperhidroz hastası olarak ben de terden muzdarip biriyim. en fazla koltuk altımdan terlerim. yaz kış atletsiz gezemem. göbek bacak göğüs allah ne verdiyse terlerim. iki gğndür maxim kullanıyorum. ben de burdaki yorumlardan gaz alıp ilk gün renkli bir şeyler giydim. sabah gayet iyi. ofiste gayet iyiyim. ama öğleden sonra toplantıda sinirlerim gerilince herkesin koltuk altıma baktığını gördüm bir de baktım resmen belime kadar ter akmış. çok fena oldum. bu gün tatil iyisimi gene renkli giyeyim dedim. sonuçta herkesin ikinci gün çook azalıyor. deli gibi merdiven öıktım. koştum koştum. sonrasında tek damla ter yok ancak öğleyin arkadaşım ile tartıştık. gene ter belime kadar. gün boyunca o kadar sıcak ortamlarda bulunmama rağmen bir daha terlemedim. bir arkadaş sinirsel terlemeye karşı gelemiyor felan yazmıştı. sinirlendiğim anda terleyince aklıma geldi. çok saçma gibi geliyor ama efor sarfederek terlemeyip sadece sinirlendiğimde terlemem garip. neyse genel olarak memnunum. gelişmeleri sonra yazarım.

arkadaşlarr bendee bu durumumdan muzdaripdim en sonunda botox yaptırdım ki bu yaşımaa kadar koltuk altı ıslaklığımla ve normal pede varana kadar koymamlaa,peçetelerlee v.s. ömrüm geçtiii:gitme: hepp ıslaktım hep rahatsızdım çevremdeki beni anlamayan yada anlamak istemeyen (Allah başlarınaa versinde görsünler dicemm töbeeee:KK43:(( ) insan müsveddeleri sen niyee hep koyu renkler giyyosunn dedi durdularr:KK43:(( sanki ben istedimm öyle giyinmeyi derkeneeeesempatiksalakcinni Temmuz2009 botox yaptırdım inanınn muhteşemm bişeydiii terlemiyodumm açık renk giyebiliyordumm:)))))kaydirigubbakcemile2 şuan Haziran2010 veeee yinee terliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK43:(( amaa birdaha 750 TL bayılamam oyüzdenn doğruları yazın ona göree alalımm ne alıp kullanacaksak çünkü benimde sempatikliğimdenn sempatikk sinir sistemlerimm işliyoooosempatiksalakcinni bu daa benii mahved,yooo:KK43:(( ıslakk gezmekk istemiyorummmmmmmm:KK43:((

arkadaşlarr bendee bu durumumdan muzdaripdim en sonunda botox yaptırdım ki bu yaşımaa kadar koltuk altı ıslaklığımla ve normal pede varana kadar koymamlaa,peçetelerlee v.s. ömrüm geçtiii:gitme: hepp ıslaktım hep rahatsızdım çevremdeki beni anlamayan yada anlamak istemeyen (Allah başlarınaa versinde görsünler dicemm töbeeee:KK43:(( ) insan müsveddeleri sen niyee hep koyu renkler giyyosunn dedi durdularr:KK43:(( sanki ben istedimm öyle giyinmeyi derkeneeeesempatiksalakcinni Temmuz2009 botox yaptırdım inanınn muhteşemm bişeydiii terlemiyodumm açık renk giyebiliyordumm:)))))kaydirigubbakcemile2 şuan Haziran2010 veeee yinee terliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK43:(( amaa birdaha 750 TL bayılamam oyüzdenn doğruları yazın ona göree alalımm ne alıp kullanacaksak çünkü benimde sempatikliğimdenn sempatikk sinir sistemlerimm işliyoooosempatiksalakcinni bu daa benii mahved,yooo:KK43:(( ıslakk gezmekk istemiyorummmmmmmm:KK43:((

Son düzenleme:
arkadaşlarr bendee bu durumumdan muzdaripdim en sonunda botox yaptırdım ki bu yaşımaa kadar koltuk altı ıslaklığımla ve normal pede varana kadar koymamlaa,peçetelerlee v.s. ömrüm geçtiii:gitme: hepp ıslaktım hep rahatsızdım çevremdeki beni anlamayan yada anlamak istemeyen (Allah başlarınaa versinde görsünler dicemm töbeeee:KK43:(( ) insan müsveddeleri sen niyee hep koyu renkler giyyosunn dedi durdularr:KK43:(( sanki ben istedimm öyle giyinmeyi derkeneeeesempatiksalakcinni Temmuz2009 botox yaptırdım inanınn muhteşemm bişeydiii terlemiyodumm açık renk giyebiliyordumm:)))))kaydirigubbakcemile2 şuan Haziran2010 veeee yinee terliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK43:(( amaa birdaha 750 TL bayılamam oyüzdenn doğruları yazın ona göree alalımm ne alıp kullanacaksak çünkü benimde sempatikliğimdenn sempatikk sinir sistemlerimm işliyoooosempatiksalakcinni bu daa benii mahved,yooo:KK43:(( ıslakk gezmekk istemiyorummmmmmmm:KK43:(([

Son düzenleme:
son durumum şölee: ilk olarak ölee ilk günde felan bitmedi. 4. gün sonunda ter tişörte geçmedi. bir nem var ama kesinlikle terlemiyorsunuz. yalnız göbek ve diz arkası ve yüzden fena halde tewrliyorum. yani o ter bir yerden çıkıyor ama bu sizi kesinlikle rahatsız etmiyor. iki günde bir kullanıyorum artık. çooooooooooook memnunum ama bi de kaşındırmasa tam süper olacak...

Bilgileriniz içinn çokk teşekkürlerrkaydirigubbakcemile3 alma zamanı gelmişş o haldee ohhh terlemek yokk,tşörtüm ceketim ıslak derdii yokkk:hulya: :))))

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar ben almanya köln' de yasiyorum ve maxim 'i almak istiyorum. Fakat nerden bulabilirim acaba ?Eczanelerde varmidir. Almanyada bu ürünü kullananlar msj atabilir mi acaba cok memnun olurum :KK3:

Bilgileriniz içinn çokk teşekkürlerrkaydirigubbakcemile3 alma zamanı gelmişş o haldee ohhh terlemek yokk,tşörtüm ceketim ıslak derdii yokkk:hulya: :))))

o zaman sana şöyle söyliim, bende maxim etkisini 2. günde gösterdi, ilk 3 gün düzenli kullandım, şimdi 4-5 günde bir kullanıyorum. Ayrıca daha önce defalarca botox yaptırmış biri olarak şunu söyleyebilirim, maxim bende botoxtan daha etkili, üstelik te botox masrafıyla kıyaslanınca neredeyse bedavaya geliyor. Bi de kaşıntısı olmasa:KK43: Aman canım neyse, kuru seven kaşıntısına katlanır:KK70:

o zaman sana şöyle söyliim, bende maxim etkisini 2. günde gösterdi, ilk 3 gün düzenli kullandım, şimdi 4-5 günde bir kullanıyorum. Ayrıca daha önce defalarca botox yaptırmış biri olarak şunu söyleyebilirim, maxim bende botoxtan daha etkili, üstelik te botox masrafıyla kıyaslanınca neredeyse bedavaya geliyor. Bi de kaşıntısı olmasa:KK43: Aman canım neyse, kuru seven kaşıntısına katlanır:KK70:

:))) kaşıntımm olsun uyuzz desinlerrr amaa terim oluptaa ıslak demesinlerr razıyımm diyenlerrrrr:))))))kaydirigubbakcemile3zemuszemus

Kızlar bende 2 gündür maxim kullanıyorum.fakat 2 gecedir kaşıntıdan sabaha kadar uyuyamıyorum.bu sabah 5 e doğru kaşıntım hala geçmeyince dayanamayıp yıkadım.benimki anormalmi bilemedim ama inanılmaz kaşınıyor.(epilasyon sonrası yapmadım.kullanma talimatlarına harfiyen uydum)

X