Maxijuno takviye kullanan anne adayları ve anneler

Pinkylinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
136
52
98
Merhaba kızlar, Maxijuno aldım. Kutuda folat içerdiği yazıyor ama saşe üzerindeki içindekiler kısmında folat içeriğini göremedim. Bu konuda bilgisi olan var mı? Ayrıca folik asit mi içmemiz lazım acaba içermiyorsa

Ben sey sorucam size ve kullanan varsa, trendyoldan aldim ,alanlardan bazıları tadi eskisinden acımsı bu sefer ve görüntüsü koyu turuncu seklinde bozuk vs düşünenler olmus önceki aldigim böyle degil yazmislar, sizinki nasıl eczaneden mi aldiniz benimkisi de tadi acımsı ve koyu turuncu, gibi portakal bi tad yok sizinki de böylemi

Ben acvison un kendi sitesinden aldım, rengi turuncu tadı da oldukça şekerli

Kendi sitesinden yada eczaneden alın bence. Piyasada çok fazla sahtesi satılıyormuş

Meraba ben kendi acvison bayilerine yazdım trendyol üzerinden ve yeni üretimler sarı renge yakın ve tadı daha yumuşak içimliymiş, benim de ilk aldığım turuncuydu bu arada

Bende daha önce 2 kutu kullandım tatlı turuncu renkliydi bu ayki aldığım asitli gibi açık turuncu renkli acaba sahte olabilirmi bende şüpheye düştüm

Ben kendi satıcısından 3 kutu aldım ilk 2 aynı koyu portakal tadındaydı sonraki gelen açık daha sekeri az portakallı geldi aradım satıcıyı ilaç yapısında farklılık olması normal dediler geliştiriyorlarmış gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz demişlerdi ben faydası olduğunu düşündüm kullanırken

Aa tadı değişmiş mi, ben o kadar para verip içememiştim çok şekerli diye. Çöpe atmak zorunda kalmıştım

Tüp bebk tedavisi öncesi kullanıp faydasını gören var mı

Ben de merak ediyorum gerçekten işe yaradı sağlıklı hamile kaldım diyen anneler varsa umarım görürler yazımızı

Ben 3 aydır düzenli kullanıyorum Şubat'ta başlayacağım tedaviye o zaman bakacağım yani denilen kadr faydası olmuşmu ama tek bunu kullanmıyorum maxijono omega q10 D3K2 vitaminide beraberinde kullanıyorum
İnşallah faydasını görürsünüz
Bende almayı düşünüyorum ama kullanıp faydasını gören var mı yorum yapabilirse memnun olurum

Merhabalar benim de ilk opumda 20 yumurtadan 5.güne gören olmamisti 2.de prowomen kullandim 1 yumurta 5.gunu gordu bu defa maxijuno kullandim 21 yumurtadan 4 tanesi 5.gune geldi ama blast olmadigi icin 6.gun beklendi ve donduruldu kaliteleri iyi degilmis bu vitaminin faydasi oldu mu olmadi mi bilemedim sonucta kaliteye etki ediyor diyorlar ama benim embriyolarin kalitesi pek iyi degil

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kaç ay kullandınız vitaminleri ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…