Mawişş meme büyütme estetiğii :)

boyum 1.73 kilom 58 ince yapılıyım sizce kaç cc uygun olur?

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Aynen öyle canlar herkes fikrini söylesin ortak bir mekan ayarlayıp kapatalım Şubat'ın son haftasına kadar. Süper olacak

Aklıma geldikçe mekan paylaşırım buradan. Mesela; Beşiktaş Beer Point, Ortaköy epope, Emirgan TK...

Mawişş senin daha çok dinlenmen lazım hadi bakalım uykuya

mavişcim çok geçmiş olsun darısı başımıza 275cc memnunmusun boyutundan.bu arada ayceyy cnm rüyalarıma giriyo artık ameliyat anestezi aldığımı gçrüyorum uyuşuyo heryerim ama sesleri duyuyorum sanırım paranoyak oldum yaaaa bide arzum77 beni eklemdin cnm yaa sorun mu var albümüne bakıp kararıma yardımcı olabieceğini düşüyorum mahsuru yoksa eklesen çok sevinicm muck

mavis bu arada bende 173 boyundayım yazın 60 kışın 65 kg ım omuzlar ve kalca geniş bi türlü karar veremedim kaç olacağına ama 275 bende küçük olur sanırım kısa zamanda senin de fotolarını bekliyoruz cnm :)))))

Tatlım o rüyaları benzer şekilde ben de görüyordum. Rüyamda tahlil için gitmiştim karnınız aç değilse yapamayız diyorlar sadece su içtim diyorum olmaz diyorlar Boş ver sen rüyayı sonuca odaklan

heheh bıde korıdorda kayınpederin sesişni duyuyorum napıyo gelin içerde ? kardeşimde yalan söüyo :)))))))))))))))) koptum gecece gece ayceyy inş rüyam gerçek olcak hissediyorum hakkten burası çok etkiliyo okudukça burda ameliyat olanları hikayelerini harika sonuçları bi bakmışsın dr dr dolanıyosun herkesin katkısı büyük çookkk tşk ediyorum hekese

Sen nasıl istediğine iyice karar verdikten sonra doktoruna aktarırsın senin vücut yapına göğüs kafesine sığacak olan uygun görüntüyü söyleyecektir. Benim boyum 1,66 kilom 50, göğüs çevrem 70cm. 250 cc takıldı.

Tatlım o rüyaları benzer şekilde ben de görüyordum. Rüyamda tahlil için gitmiştim karnınız aç değilse yapamayız diyorlar sadece su içtim diyorum olmaz diyorlar Boş ver sen rüyayı sonuca odaklan

Tuanacımm bende 58 kiloyum fakat biraz dar kalıbım bende 275 iyi durdu sahi bi tık daha büyük olabilirdi ama kısmetfotoları eklerim kısa zamanda bakarsın.

Ayycey çok güldüm gece gece yaa sanırım ben çok ani karar verdiğim için hiç böyle rüyalar görmedim

Anam kayınpederin ne işi var o gelmesin

sgl mawişşcim eklersen çok sevinirim fikir olsun ama bana 300 dn aşagı takmaz gibi geliyo emzirmden doayı zaten esnedi iç dokusuda boşaldı hatta 350 bile olabilir bakalım deneyip göreceker şimdiik iyi geceler öpüyorum hepinizi...

Kızlar anlaşıldı sizin uyuyacağınız yok Bana müsaade uyuyayım da gözlerimin altı şişmesin Size iyi geceler memeli rüyalar

Merhaba ;

Öncelikle çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun
Bağcılar eğitim ve arş.hastanesinde bu ameliyatı olduğunuzu okudum.
Ameliyat 1,5 saat sürdü ve siz o gece hastanedemi kaldınız ?
Operasyon olurken ağrı sızı vb. hissettinizmi ?
Şuan nasılsınız kolunuzu hareket ettirebiliyormusunuz ?
Son olarak ne kadar ödeme yaptınız ?

Çok soru sordum farkındayım ama bende düşünüyorum,ve hastane bana oldukça yakın cvp verirseniz çok sevinirim...

Canım öncelikle tabiki sorabilirsin burada bende sora sora öğrendim ve cesaret ettim. Ameliyat gecesi hastanede kaldım operasyonda ağrı sızı olma şansı yok çünkü uyuyorsun. Şu an nihayet iyiyim ilk iki gün zordu epey ama bu gün alışveriş ve kuaföre bile gittim. Ödeme ise benim toplamda 3.500 tuttu.

Cvbın için tşkler Ben yıllardır araştırıyorum.
Ama ne yazıkki hala cesaret edemiyorum.
Tek başıma kalıyorum hastanede yanımda kalacak kimsem yok
Ağrı olmasından korkuyorum aslınca canım çok kıymetli değil ama genede tedirginim
Karar veremiyorum , Sende bu süreci atlattın anlarsın beni
Hastane çok yakın bana ama bilemiyorum işte.. off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…