- Konu Sahibi mawixsxxsx
-
Aynen öyle canlar herkes fikrini söylesin ortak bir mekan ayarlayıp kapatalım Şubat'ın son haftasına kadar. Süper olacak
mavişcim çok geçmiş olsun darısı başımıza 275cc memnunmusun boyutundan.bu arada ayceyy cnm rüyalarıma giriyo artık ameliyat anestezi aldığımı gçrüyorum uyuşuyo heryerim ama sesleri duyuyorum sanırım paranoyak oldum yaaaa bide arzum77 beni eklemdin cnm yaa sorun mu var albümüne bakıp kararıma yardımcı olabieceğini düşüyorum mahsuru yoksa eklesen çok sevinicm muck
mavis bu arada bende 173 boyundayım yazın 60 kışın 65 kg ım omuzlar ve kalca geniş bi türlü karar veremedim kaç olacağına ama 275 bende küçük olur sanırım kısa zamanda senin de fotolarını bekliyoruz cnm :)))))
mavis bu arada bende 173 boyundayım yazın 60 kışın 65 kg ım omuzlar ve kalca geniş bi türlü karar veremedim kaç olacağına ama 275 bende küçük olur sanırım kısa zamanda senin de fotolarını bekliyoruz cnm :)))))
Tatlım o rüyaları benzer şekilde ben de görüyordum. Rüyamda tahlil için gitmiştim karnınız aç değilse yapamayız diyorlar sadece su içtim diyorum olmaz diyorlarBoş ver sen rüyayı sonuca odaklan
heheh bıde korıdorda kayınpederin sesişni duyuyorum napıyo gelin içerde ? kardeşimde yalan söüyo :)))))))))))))))) koptum gecece gece ayceyy inş rüyam gerçek olcak hissediyorum hakkten burası çok etkiliyo okudukça burda ameliyat olanları hikayelerini harika sonuçları bi bakmışsın dr dr dolanıyosun herkesin katkısı büyük çookkk tşk ediyorum hekese
Anam kayınpederin ne işi var o gelmesin
işte duymasınar diye bilinçaltıma bastırdım rüyamda hortayarak ortaya çıkta hahahahahah
Kızlar anlaşıldı sizin uyuyacağınız yokBana müsaade uyuyayım da gözlerimin altı şişmesin Size iyi geceler memeli rüyalar
Bu gece formundasın gülmekten dikişlerim acıdı
Arkadaşlar nihayet 8 ocak Salı günü için doktorumla anlaştık bana bu cesareti veren Kadınlar kulübü üyelerine çok teşekkür ediyorumm çok mutluyum umarım bende sorunsuz bir şekilde memeliler kervanına katılabilirimHeyecan mı korku mu panik mi ne hissetiğimi bilmiyoruumm :)
Canım öncelikle tabiki sorabilirsin burada bende sora sora öğrendim ve cesaret ettim. Ameliyat gecesi hastanede kaldım operasyonda ağrı sızı olma şansı yok çünkü uyuyorsun. Şu an nihayet iyiyim ilk iki gün zordu epey ama bu gün alışveriş ve kuaföre bile gittim. Ödeme ise benim toplamda 3.500 tuttu.Merhaba ;
Öncelikle çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun
Bağcılar eğitim ve arş.hastanesinde bu ameliyatı olduğunuzu okudum.
Ameliyat 1,5 saat sürdü ve siz o gece hastanedemi kaldınız ?
Operasyon olurken ağrı sızı vb. hissettinizmi ?
Şuan nasılsınız kolunuzu hareket ettirebiliyormusunuz ?
Son olarak ne kadar ödeme yaptınız ?
Çok soru sordum farkındayım ama bende düşünüyorum,ve hastane bana oldukça yakın cvp verirseniz çok sevinirim...
Canım öncelikle tabiki sorabilirsin burada bende sora sora öğrendim ve cesaret ettim. Ameliyat gecesi hastanede kaldım operasyonda ağrı sızı olma şansı yok çünkü uyuyorsun. Şu an nihayet iyiyim ilk iki gün zordu epey ama bu gün alışveriş ve kuaföre bile gittim. Ödeme ise benim toplamda 3.500 tuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?