• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mawişş meme büyütme estetiğii :)

boyum 1.73 kilom 58 ince yapılıyım sizce kaç cc uygun olur?

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Cvbın için tşkler Ben yıllardır araştırıyorum.
Ama ne yazıkki hala cesaret edemiyorum.
Tek başıma kalıyorum hastanede yanımda kalacak kimsem yok :5:
Ağrı olmasından korkuyorum aslınca canım çok kıymetli değil ama genede tedirginim
Karar veremiyorum , Sende bu süreci atlattın anlarsın beni :50:
Hastane çok yakın bana ama bilemiyorum işte.. off

Canım seni çok iyi anlıyorum benimde kimsem yoktu halamı ikna ettim zar zor. Şu an halamda kalıyoruz kızımla hafta içi evimize geçeceğiz eğer çocuğun varsa bir kaç ay yanında biri olması büyük avantaj ama eğer yoksa üç gün yanında birinin kalması yeterli olur. Umarım istediğin memişleri kavuşursun canım umarım isteyen herkes kavuşur. :16:

Canım seni çok iyi anlıyorum benimde kimsem yoktu halamı ikna ettim zar zor. Şu an halamda kalıyoruz kızımla hafta içi evimize geçeceğiz eğer çocuğun varsa bir kaç ay yanında biri olması büyük avantaj ama eğer yoksa üç gün yanında birinin kalması yeterli olur. Umarım istediğin memişleri kavuşursun canım umarım isteyen herkes kavuşur. :16:

Çocuğum yok bekarım şuan.
Oyüzden evlenmeden yaptırmak istiyorum.
Cvplar için tşkler.
Kesin kararımı verdiğimde tekrar bulacağım seni şimdilik hoşçakalll
:3:

Çocuğum yok bekarım şuan.
Oyüzden evlenmeden yaptırmak istiyorum.
Cvplar için tşkler.
Kesin kararımı verdiğimde tekrar bulacağım seni şimdilik hoşçakalll
:3:

Benim de yanımda kimse olmayacak. Göreceğiz bakalım. Kızımı annemlere bırakacağım. DÖnüşte çok berbat durumda olursam annemlerde kalacağım :D Ama çok da korkmuyorum artık. Alıştırdım kendimi. Hastanede hastabakıcılar yardımcı oluyor diyorlar zaten. Napalım illa da yaptırmak istiyorsak acıya da katlanacağız biraz değil mi :34:

valla benim de 10 günüm kaldı.. heyecanım daha artmadı sayılır ama gecen gece ben de sizin gibi memeyle ilgili bir rüya gördüm ama hatıramıyorum ne oldugunu :) demek ki insanın rüyalarına bile giriyor .. benim yanımda kuzenim kalacak istanbuldan geliyor kızcagız bu iş için.. sağolsun, eşim de evde çocuga bakacak artık.. benimki küçük oldugundan beni de özler kesin de bakalım...
bu arada mawişcim nasılsın nasıl gidiyor hayat?
baya bir alışmışsın sen de sanırım.. memeliler kervanına katıldın canım artık. sıra bizlerde.. :)) yeni fotolarını bekliyoruz canım ben şimdi 300 büyük mü gelecek acaba demeye başladım...

valla benim de 10 günüm kaldı.. heyecanım daha artmadı sayılır ama gecen gece ben de sizin gibi memeyle ilgili bir rüya gördüm ama hatıramıyorum ne oldugunu :) demek ki insanın rüyalarına bile giriyor .. benim yanımda kuzenim kalacak istanbuldan geliyor kızcagız bu iş için.. sağolsun, eşim de evde çocuga bakacak artık.. benimki küçük oldugundan beni de özler kesin de bakalım...
bu arada mawişcim nasılsın nasıl gidiyor hayat?
baya bir alışmışsın sen de sanırım.. memeliler kervanına katıldın canım artık. sıra bizlerde.. :)) yeni fotolarını bekliyoruz canım ben şimdi 300 büyük mü gelecek acaba demeye başladım...

300 e büyük deyip benim kaygılarımı tavan yapıyorsunuz ya... Doktorla boyut hakkında konuştunuz mu?
Bu arada benim de 3 haftam kaldı :D

sorma canım, ben de çok kaygılıyım .. 250 300 arası gidip geliyorum :) gerçi burada 250 yaptır diyen yok, hep öneriler 300 üstünde yani.. ben daha doktorla görüşmedim, 10 gün evvelinde karar vereceğiz demişti, çağıracak beni bakacağız, deneyeceğiz beraber..
doktor ameliyat esnasında görecek tabi hangisi nasıl duruyor , biz horul hourl uyuyor olacagız :)

sorma canım, ben de çok kaygılıyım .. 250 300 arası gidip geliyorum :) gerçi burada 250 yaptır diyen yok, hep öneriler 300 üstünde yani.. ben daha doktorla görüşmedim, 10 gün evvelinde karar vereceğiz demişti, çağıracak beni bakacağız, deneyeceğiz beraber..
doktor ameliyat esnasında görecek tabi hangisi nasıl duruyor , biz horul hourl uyuyor olacagız :)[/QUOTE

Ameliyat öncesi çizip ölçü aldıkları zaman son olarak yine bir belirlenir. 300 ü bırak, ben hala 400 nasıl sığacak zaten diye düşünüyorum :9:
Senin meme dokun var mıydı set? Anladığım kadarıyla abartılı bir büyüklük de istemiyorsun ama meme çevren de önemli, sütyen bedenin yani. Ben mesela arzummla kıyaslıyorum hep kendimi. Onun önceden meme dokusu varmış zaten.(hoş benimki o kadar olsaydı şuan düşünmezdim bile ama olmuşken en iyisi olsun diyor insan) Ayrıca kas üstüne takıldığı için ondaki 400 cc nin benimkinden daha büyük durması gerek. Bir de bedeni 75miş. Benimki 80. Böyle tartıp biçtiğimde evet diyorum 400-425. Sonrasında küçük diye pişman olmak istemiyorum napiiim :34:

Ameliyat öncesi çizip ölçü aldıkları zaman son olarak yine bir belirlenir. 300 ü bırak, ben hala 400 nasıl sığacak zaten diye düşünüyorum :9:
Senin meme dokun var mıydı set? Anladığım kadarıyla abartılı bir büyüklük de istemiyorsun ama meme çevren de önemli, sütyen bedenin yani. Ben mesela arzummla kıyaslıyorum hep kendimi. Onun önceden meme dokusu varmış zaten.(hoş benimki o kadar olsaydı şuan düşünmezdim bile ama olmuşken en iyisi olsun diyor insan) Ayrıca kas üstüne takıldığı için ondaki 400 cc nin benimkinden daha büyük durması gerek. Bir de bedeni 75miş. Benimki 80. Böyle tartıp biçtiğimde evet diyorum 400-425. Sonrasında küçük diye pişman olmak istemiyorum napiiim :34:

:) canım yorumunu okudum ve sana şu soruyu sormak istiyorum
istediğin göğüsler

1 ) BÜYÜK İRİ DİKKAT ÇEKEN GÖĞÜSLER mi?

yoksa

2 ) BEDENİNE UYGUN VE GERÇEK MEME GİBİ DURAN DOĞALA YAKIN AMA İRİ GÖĞÜSLER mi ?

Şayet isteğin 1. seçenekse evet arzumun göğüslerini baz alarak hareket edebilirsin, çünkü arzumcuğumun göğüsleri bildiğimiz " BÜYÜK " ötesi berisi yok..
ve gerçekçi bir yorumla yaklaşırsak çıplakkende kıyafetliykende ben burdayım diye bağıran seksi göğüsleri var o göğüslere insanoğlunun doğası gereği normal yollarla sahip olması mümkün değil buda doğallıktan uzaklaştırıyor durumu..

ama yok ben 2. seçeneği istiyorum göğüslerim iri dolgun olsun hemde doğallıktan uzaklaşmasın diyorsan 300-350 cc den yukarı çıkma derim, ama bunu yuvarlak ve yüksek profil özelliğinde protezlerde derim, lakin damla istiyorsan 370 -380 a kadar çıkmanı öneririm..

Burda sorun ne istediğini bilmemenden kaynaklanıyor..
ben doktoruma 300 de taktıtırırdım ama inan o memelerle yaşayamazdım omuzlarım düşük dolaşırdım ki omuzlarımı dikleştirğimde önümden 15 cm ilerde giden memelerle dolaşırdım..

biri 250 diğeri 275 cc benim bebeklerin ve operasyondan 4 gün sonra duş alırken ödemli halleri okadar büyük gelmiştiki gözüme acaba abarttımmı demiştim..
ödemler inince neyin ne olduğu ortaya çıktı ve ben istediğim göğüslere sahip oldum..
ben doktoruma 275 -300 cc koyalım olursa demiştim doktorum olmadı sığdıramadık dedi iyikide sığmamış büyük olucaklardı..

ve ben o an anladım ki mühim olan büyük olması değil ne istediğinmiş..
büyük çok büyük göğüsler her zaman insanı mutlu etmez..
mesela pirilti arkadaşımız gibi..

Oyüzden iyi düşün arkadaşım, gerçekten ne istediğini bilde ol o ameliyatı :29:

Son düzenleme:
istediğin göğüsler

yoksa

Şayet isteğin 1. seçenekse evet arzumun göğüslerini baz alarak hareket edebilirsin, çünkü arzumcuğumun göğüsleri bildiğimiz " BÜYÜK " ötesi berisi yok..
ve gerçekçi bir yorumla yaklaşırsak çıplakkende kıyafetliykende ben burdayım diye bağıran seksi göğüsleri var o göğüslere insanoğlunun doğası gereği normal yollarla sahip olması mümkün değil buda doğallıktan uzaklaştırıyor durumu..

ama yok ben 2. seçeneği istiyorum göğüslerim iri dolgun olsun hemde doğallıktan uzaklaşmasın diyorsan 300-350 cc den yukarı çıkma derim, ama bunu yuvarlak ve yüksek profil özelliğinde protezlerde derim, lakin damla istiyorsan 370 -380 a kadar çıkmanı öneririm..

ben doktoruma 300 de taktıtırırdım ama inan o memelerle yaşayamazdım omuzlarım düşük dolaşırdım ki omuzlarımı dikleştirğimde önümden 15 cm ilerde giden memelerle dolaşırdım..

biri 250 diğeri 275 cc benim bebeklerin ve operasyondan 4 gün sonra duş alırken ödemli halleri okadar büyük gelmiştiki gözüme acaba abarttımmı demiştim..
ödemler inince neyin ne olduğu ortaya çıktı ve ben istediğim göğüslere sahip oldum..
ben doktoruma 275 -300 cc koyalım olursa demiştim doktorum olmadı sığdıramadık dedi iyikide sığmamış büyük olucaklardı..

Risus_; Merhaba Ben Antalya'dan HiLaL; Bu akşam Akın Bey'le Görüşmem Var. Benimkilerin biri 250 diğeri 275 cc demişsin. Rica etsem öncesi ve sonrasının resimlerini paylaşabilir misin? Arkadaş olarak ekledim kabul edersen sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Risus_; Merhaba Ben Antalya'dan HiLaL; Bu akşam Akın Bey'le Görüşmem Var. Benimkilerin biri 250 diğeri 275 cc demişsin. Rica etsem öncesi ve sonrasının resimlerini paylaşabilir misin? Arkadaş olarak ekledim kabul edersen sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

ekledim canım istediğin fotolar albümümde mevcut..

:)) güzel şimdi kızın memeleri hakkını yemeyeyim :23:

Ya tamam çok güzelde.Encik pilavı gibi her fırsatta yazına ne biliyim ne düşeneceğimi şaşırdık

oğluna alma fikri vs. Yardır jelesec.

Kıskandım senın başka beğenilerini sanırım.

YALNIZ benı begenmeliyidn oysa

Ya tamam çok güzelde.Encik pilavı gibi her fırsatta yazına ne biliyim ne düşeneceğimi şaşırdık

oğluna alma fikri vs. Yardır jelesec.

Kıskandım senın başka beğenilerini sanırım.

YALNIZ benı begenmeliyidn oysa

amanın etrafım hep ben birinci olayım diyenlere le sarıldı :18:

nlglpd arkadaştan sonra aledaya da geçti :21:

senin son halini görmedik daha bekliyorum aynalar döşendi resimlerde sıra :34:

tek seni beğeniyorum:48: risus daha doğum moğum yapmamış sen 2.tane çocuk doğurmuşsun taş gibisin birinci sensin :65::65::65:

amanın etrafım hep ben birinci olayım diyenlere le sarıldı :18:

nlglpd arkadaştan sonra aledaya da geçti :21:

senin son halini görmedik daha bekliyorum aynalar döşendi resimlerde sıra :34:

tek seni beğeniyorum:48: risus daha doğum moğum yapmamış sen 2.tane çocuk doğurmuşsun taş gibisin birinci sensin :65::65::65:

Sık dişini az kaldı.

Aynalar ve ben...albümüm yakında tüm marketlerde:1::1::1::1::1:

seven kıskanır ne yaparsın:2:

istediğin göğüsler

yoksa

Kesinlikle haklısın ama ben biraz büyük göğüsler istiyorum sanırım. Ama rahat rahat sporumu da yapabilmek, t-shirt giydiğimde çok çok da pörtlemeyecek büyüklükte olsunlar istiyorum.
Ya da ben gerçekten ne istediğimi bilmiyorum.:44:
En iyisi mi benim elime bir pompa versinler. Ben istediğimde şişireyim, istediğimde birazcık indireyim :1:

Bu süreçte bol bol fotoğraflara bakmaktan başka yapabilecek hiçbir şeyim yok sanırım.
Senin bedenin kaçtı risus? Meme altı çevren yani.

Kesinlikle haklısın ama ben biraz büyük göğüsler istiyorum sanırım. Ama rahat rahat sporumu da yapabilmek, t-shirt giydiğimde çok çok da pörtlemeyecek büyüklükte olsunlar istiyorum.
Ya da ben gerçekten ne istediğimi bilmiyorum.:44:
En iyisi mi benim elime bir pompa versinler. Ben istediğimde şişireyim, istediğimde birazcık indireyim :1:

Bu süreçte bol bol fotoğraflara bakmaktan başka yapabilecek hiçbir şeyim yok sanırım.
Senin bedenin kaçtı risus? Meme altı çevren yani.

canım meme altı ölçüm 70cm di eni dar olan bir insanım yani.. meme dokum A cup un %30 unu fln dolduruyordu işte şuan dolu dolu C cup hatta D bile oluyor :)
sana protez büyüklüğüne karar verebilmen konusunda protez denemesi yapmanı öneririm, doktorunun elinde silikon çeşitleri varsa ince elastik bir sporcu sütyeni alıp protezleri içerisine koyarak deneme yapmanı öneririm.. ben 350 cc den aşşağı inmem derken bu yöntemle o protezin bende ne kadar aşırı duracağını gördüm resmen yanlardan taştı ortadan birleşti memeye benzemeyen bişe çıktı ortaya :)
biri 275 diğeri 250 cc oldu sonucunda..
öncesi sonrası mevcut albümümde :55:

Back