- Konu Sahibi mawixsxxsx
-
Evet canım ya kutlama süper olur istanbul da olan ve gelebilecek olanlarla birlikte meme gecesi düzenlesek süper olur
Ay beni de bekleyin,beni deeee5 Şubat benim ameliyat tarihim,ondan önce buluşmayın
Benimki de 9 şubat. N'oluuuur. Birazcık daha bekleyiverin ya. Daha kalabalık oluruz hem
Sana da cok gecmis olsun cnm,gecicek gecicek merak etmeyin :)))))) en zor kismi atlattiniz sira tadini cikarmaya baslamada.....sana kac cc takildi cnm?
cihilek geçmiş olsunuzun bekleyişin bitmiş çok şükür
sıkıntısız bir iyileşme süreci diliyorum sana sevgiler...
Geçmiş olsun chilek cigimDarısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına
bende geleyim miieeee
çok teşekkür ederiiim :) bana 250cc takıldı..göğüs kafesim o kadar dar ki doktorum sol mememe protezi zor sığdırmış, zaten o mememde baya batma ağrı oluyor
evet gerçekten uzun bir süreçti şimdi diyorum ki keşke bu kadar uzatmasaydım, niye bu kadar yıl beklemişim :) çok teşekkür ederimmm
amin aminnn, kimse korkmasın herkes memelensin :) teşekkürleerrr...
Ameliyat öncesi şu kadar olur, bu kadar cc olmaz gibi bir konuşma geçti mi aranızda? Yoksa ameliyat esnasında bakarız mı diyordu?
görüşmemizde zaten 250 demişti bana ama ben 280 diye tutturduğum için ameliyat sırasında denerim demişti ama ameliyat günü çizimleri yapınca sol memen 250yi zorlayacak 280 olmaz koltukaltında kalır dedi..ben genede sığabilecek en büyüğünü istiyorum dedm :) aslında iyi ki olmamış şuan sağ tarafım çok rahat ama sol tarafım baya zorluyo beni..
görüşmemizde zaten 250 demişti bana ama ben 280 diye tutturduğum için ameliyat sırasında denerim demişti ama ameliyat günü çizimleri yapınca sol memen 250yi zorlayacak 280 olmaz koltukaltında kalır dedi..ben genede sığabilecek en büyüğünü istiyorum dedm :) aslında iyi ki olmamış şuan sağ tarafım çok rahat ama sol tarafım baya zorluyo beni..
Canım yaa aynen benim Dr da 250 diye tutturdu ben 280 dedim denerim dedi ve 275 oldu arada anlaştık
Mawiş çooookkk geçmişolsun umarım herşey gönlünce olmuşturatlattın zorlu süreci... Ufaklık nasıl? Kucak kucak ağlamaları var mı? sıra buluşmamızda! Çok isterim gelmeyi bende :)
Evet canım ya kutlama süper olur istanbul da olan ve gelebilecek olanlarla birlikte meme gecesi düzenlesek süper olur
Teşekkür ederim canım sen nasılsın
Kızlar ben derim ki Şubat'ın son haftası yapalım. Peki nasıl bir yer olsun canlı müzik türkü ayda daha kopmalıkk?
Coşsun memeler diyorsunuz yaniAyarlayalım valla,süper olur :13:
Ay beni de bekleyin,beni deeee5 Şubat benim ameliyat tarihim,ondan önce buluşmayın
Benimki de 9 şubat. N'oluuuur. Birazcık daha bekleyiverin ya. Daha kalabalık oluruz hem
bende geleyim miieeee
Kızlar ben derim ki Şubat'ın son haftası yapalım. Peki nasıl bir yer olsun canlı müzik türkü ayda daha kopmalıkk?
Mawiş çooookkk geçmişolsun umarım herşey gönlünce olmuşturatlattın zorlu süreci... Ufaklık nasıl? Kucak kucak ağlamaları var mı? sıra buluşmamızda! Çok isterim gelmeyi bende :)
Haydi eller havaya o zamanBütün kızlar toplansın İlk tanışma olacağı için bir şeyler yiyip geyik yapabileceğimiz bir ortam olsun derim mawişşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?