Mawişş meme büyütme estetiğii :)

boyum 1.73 kilom 58 ince yapılıyım sizce kaç cc uygun olur?

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Sana da cok gecmis olsun cnm,gecicek gecicek merak etmeyin :)))))) en zor kismi atlattiniz sira tadini cikarmaya baslamada.....sana kac cc takildi cnm?

çok teşekkür ederiiim :) bana 250cc takıldı..göğüs kafesim o kadar dar ki doktorum sol mememe protezi zor sığdırmış, zaten o mememde baya batma ağrı oluyor

cihilek geçmiş olsun uzun bekleyişin bitmiş çok şükür

sıkıntısız bir iyileşme süreci diliyorum sana sevgiler...

evet gerçekten uzun bir süreçti şimdi diyorum ki keşke bu kadar uzatmasaydım, niye bu kadar yıl beklemişim :) çok teşekkür ederimmm

Geçmiş olsun chilek cigim Darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına

amin aminnn, kimse korkmasın herkes memelensin :) teşekkürleerrr...

Ameliyat öncesi şu kadar olur, bu kadar cc olmaz gibi bir konuşma geçti mi aranızda? Yoksa ameliyat esnasında bakarız mı diyordu?

Kızlar ben derim ki Şubat'ın son haftası yapalım. Peki nasıl bir yer olsun canlı müzik türkü ayda daha kopmalıkk?

Ameliyat öncesi şu kadar olur, bu kadar cc olmaz gibi bir konuşma geçti mi aranızda? Yoksa ameliyat esnasında bakarız mı diyordu?

görüşmemizde zaten 250 demişti bana ama ben 280 diye tutturduğum için ameliyat sırasında denerim demişti ama ameliyat günü çizimleri yapınca sol memen 250yi zorlayacak 280 olmaz koltukaltında kalır dedi..ben genede sığabilecek en büyüğünü istiyorum dedm :) aslında iyi ki olmamış şuan sağ tarafım çok rahat ama sol tarafım baya zorluyo beni..

Canım yaa aynen benim Dr da 250 diye tutturdu ben 280 dedim denerim dedi ve 275 oldu arada anlaştık

Cihilek sende de mi asimetri vardı canım?benım durumumda senınkıyle aynıydı :) sağ memem o kadar minikti ki 350 cc yi oraya sığdırmak baya uğraştırmış göğüs kafesım dar olduğu için... Çok geçmişolsun tatlım sana atlattın neyse ki sağ salim..

Canım yaa aynen benim Dr da 250 diye tutturdu ben 280 dedim denerim dedi ve 275 oldu arada anlaştık

Mawiş çooookkk geçmişolsun umarım herşey gönlünce olmuştur atlattın zorlu süreci... Ufaklık nasıl? Kucak kucak ağlamaları var mı? sıra buluşmamızda! Çok isterim gelmeyi bende :)

Mawiş çooookkk geçmişolsun umarım herşey gönlünce olmuştur atlattın zorlu süreci... Ufaklık nasıl? Kucak kucak ağlamaları var mı? sıra buluşmamızda! Çok isterim gelmeyi bende :)

Teşekkür ederim canım geçmiş oluyor yavaş yavaş güzelde oluyorherkes bi toparlansın sıra eğlenmede

Kızlar ben derim ki Şubat'ın son haftası yapalım. Peki nasıl bir yer olsun canlı müzik türkü ayda daha kopmalıkk?

Şubat'ın son haftası süper olur. Nasıl bir yer olacağından ziyade kaçta buluşacağımız daha önemli. Bence akşamüzeri pub gibi bir yerde olabilir. Hem birşeyler atıştırılır hem de biraz içilir.

Ben de senin gibi çok ısrar etmiştim doktorum sığmaz yine de deneriz demişti. Sonuç olarak 280 sığmamış 250cc takıldı bana da Canım iki memede aynı hassaslık olmuyor sanırım ama gün geçtikçe hızlı bir şekilde iyileşiyor Tekrar geçmiş olsun güle güle kullan. Sevgiler

Evet canım ya kutlama süper olur istanbul da olan ve gelebilecek olanlarla birlikte meme gecesi düzenlesek süper olur

Coşsun memeler diyorsunuz yani Ayarlayalım valla,süper olur :13:

Ay beni de bekleyin,beni deeee5 Şubat benim ameliyat tarihim,ondan önce buluşmayın

Benimki de 9 şubat. N'oluuuur. Birazcık daha bekleyiverin ya. Daha kalabalık oluruz hem

bende geleyim miieeee

Haydi eller havaya o zaman Bütün kızlar toplansın İlk tanışma olacağı için bir şeyler yiyip geyik yapabileceğimiz bir ortam olsun derim mawişşim

Haydi eller havaya o zaman Bütün kızlar toplansın İlk tanışma olacağı için bir şeyler yiyip geyik yapabileceğimiz bir ortam olsun derim mawişşim

Aynen öyle canlar herkes fikrini söylesin ortak bir mekan ayarlayıp kapatalım Şubat'ın son haftasına kadar. Süper olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…