- Konu Sahibi mawixsxxsx
elbette canım yardımcı olurum arkadaş olarak ekledim kabul edersen özelden tel nomu mesaj atarım sana yalnız benimde 100 mesaj olmadı sanırım bu hafta doldururum mesajı birşekilde irtibata geçeriz ben sağlık çalışanıyım açıkcası çok ta araştırdım. şehir dışında ameliyat olmak istemedim çünkü çocuğum var ameliyat sonrası kontrolleridir benim için çok sıkıntılı olacaktı. Devlet hastanelerindeki hekimler bu ameliyatı çok sıklıkla yapmıyorlar kullanılam implantlar da ona göre benim için en mantıklısı ogüydü.acıbademi araştırmadım orada iyi hekimler vardır belki bütçe olarak fakülteyegöre elbet daha fazla tutacaktı özele girdinmi herşey para maliyeti daha fazla olacaktı bütçen müsayitse orayıda araştır sanırım 6500 civarı olmalı ogüde 4500 ben şimdilik memnunum sıkıntı yok üstelik benim meme asimetrim biraz düzltilmesi cerrahi maharet isteyen bir durumdu.doktorla bir görüş derim detaylı konuşuruz.sevgiler.
sonuç olarak sen yakup beyden memnun musun? kullandığı protezin ve tekniğin detaylarından tekrar bahseder misin? ayrıca mentor marka protezden memnun musun? örneğin başka marka istesem kullanır mı?