• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mawişş meme büyütme estetiğii :)

boyum 1.73 kilom 58 ince yapılıyım sizce kaç cc uygun olur?

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
elbette canım yardımcı olurum arkadaş olarak ekledim kabul edersen özelden tel nomu mesaj atarım sana yalnız benimde 100 mesaj olmadı sanırım bu hafta doldururum mesajı birşekilde irtibata geçeriz ben sağlık çalışanıyım açıkcası çok ta araştırdım. şehir dışında ameliyat olmak istemedim çünkü çocuğum var ameliyat sonrası kontrolleridir benim için çok sıkıntılı olacaktı. Devlet hastanelerindeki hekimler bu ameliyatı çok sıklıkla yapmıyorlar kullanılam implantlar da ona göre benim için en mantıklısı ogüydü.acıbademi araştırmadım orada iyi hekimler vardır belki bütçe olarak fakülteyegöre elbet daha fazla tutacaktı özele girdinmi herşey para maliyeti daha fazla olacaktı bütçen müsayitse orayıda araştır sanırım 6500 civarı olmalı ogüde 4500 ben şimdilik memnunum sıkıntı yok üstelik benim meme asimetrim biraz düzltilmesi cerrahi maharet isteyen bir durumdu.doktorla bir görüş derim detaylı konuşuruz.sevgiler.

sonuç olarak sen yakup beyden memnun musun? kullandığı protezin ve tekniğin detaylarından tekrar bahseder misin? ayrıca mentor marka protezden memnun musun? örneğin başka marka istesem kullanır mı?

canım şimdilik memnunum genel olarak en azından komplikasyon yaşamadım çünkü çok farklı şikayetler oluyor ameliyat sonrasında mesela 2 göğüs arasında kan oturması göğsün birinin diğerine oranla küçük yada büyük oluşu gibi bende bu sorunlar olmadığı gibi asimetri problemimde çözüme kavuştu yinede biraz daha büyük olabilirdi diyorum onun dışında daha çok erken şekillensinler bakalım o zaman göreceğiz.mentor 325 cc high profile pütürlü göğüs ucu kesisi boy 168 kilo 64 omuzlarım geniş değil fazla yalnız ne yalan söyleyeyim ilksenle arskanınkileri görünce kendiminkileri beğenmedim

canım sana birşey soracağım, senin göğüs altı kesisiyle mi olmuştu?? Dikişlerini doktor mu aldı yoksa kendi kendine mi eridiler?? Bİr de banyoyu ne zaman yapmaya başlamıştın?
YA benim dün 6. günümdü doktora sormadan banyo yaptım ama iyi mi ettim bilemedim ya:( iş işten geçti artık da dikişlere falan zarar gelir mi ki?
Son sorum :) Seninkiler yumuşamaya, toparlanmaya başladı mı mawiş, ya bunlar sanki çok yukardalar ya, boynumun dibinde gibiler geliyor

canım sana birşey soracağım, senin göğüs altı kesisiyle mi olmuştu?? Dikişlerini doktor mu aldı yoksa kendi kendine mi eridiler?? Bİr de banyoyu ne zaman yapmaya başlamıştın?
YA benim dün 6. günümdü doktora sormadan banyo yaptım ama iyi mi ettim bilemedim ya:( iş işten geçti artık da dikişlere falan zarar gelir mi ki?
Son sorum :) Seninkiler yumuşamaya, toparlanmaya başladı mı mawiş, ya bunlar sanki çok yukardalar ya, boynumun dibinde gibiler geliyor

oyyy oyy oyy hoşgeldin memikli beybi :1: 1.evet göğüs altı.2.hayır dr almadı kendi eriyor.3. ben 3. gün banyomu yaptım sende yap yaptıkça rahatlarsın misler gibi ben 6.günümde 3.duşumu almıştım.4.evet benim baya baya toparladı normal göğüs kıvamına geldi gibi biraz daha yumuşamalı sadece ve benim dr yöntemleri biraz farklıydı sporcu sütyeni taktırmadı alt telli süngersiz dandelli taz taktırdı ve üstüne bant gibi bişey taktım aşağı inmesi doğal olması için çok süper oldu ben şu an 24.günüm normal sütyen giymeye başladım fakat bandımı gece yatarken takıyorum.:16:

hoşbulduk mawişim :)
hmm demek kendi kendine eriyor bu dikişler. Oooooo sen 24. günde doğal göğüslere kavuştun gibi birşey yani vuuuuuuuuuu süper, güle güle kullannnnnn memişleri canım :)
Benimkiler 2 tane boğazıma kadar çıkan portakal gibiler yaaaa !!
ya bir resim çekinip koyayım bari ben de.. Siz de bir gün normal mi bunlar acaab..

oyyy oyy oyy hoşgeldin memikli beybi :1: 1.evet göğüs altı.2.hayır dr almadı kendi eriyor.3. ben 3. gün banyomu yaptım sende yap yaptıkça rahatlarsın misler gibi ben 6.günümde 3.duşumu almıştım.4.evet benim baya baya toparladı normal göğüs kıvamına geldi gibi biraz daha yumuşamalı sadece ve benim dr yöntemleri biraz farklıydı sporcu sütyeni taktırmadı alt telli süngersiz dandelli taz taktırdı ve üstüne bant gibi bişey taktım aşağı inmesi doğal olması için çok süper oldu ben şu an 24.günüm normal sütyen giymeye başladım fakat bandımı gece yatarken takıyorum.:16:

oh ya 24 gün nasılda geçti canım ya. daha dün gibi hatırlıyorum, nasıl olucak kızıma kim bakıcak diye düşünüyordun. maşşallah arkadaşıma. ya gerçekten dr. özgür bey ilginç bir insandı. ben yuvarlağa cesaret edemediğim için ona olmadım biliyorsun. ama seninki de hiç yuvarlak gibi durmuyo. zaten dr. demişti öyle top top asla olmaz diye , neyse kısmet. sende güle güle kullan canım.

ya benimkiler top gibi yaaa :((((((

Değildir değildir :))) her ne kadar şu anda ağzından içeri girecekmiş gibi dursalardaaaaa aşağı inecekler, göğüs uçların ortalanacak, ödemlerin gidicek vs vs... :34: memnun olmaman için şu an çok erken tatlım... Bak gör bır kaç ay sonra nasıl güzel göründüklerını göstermek için sürekli fotograf paylaşacaksın bizimle :34: hiç sıkma canını sen :54:

Son düzenleme:
oh ya 24 gün nasılda geçti canım ya. daha dün gibi hatırlıyorum, nasıl olucak kızıma kim bakıcak diye düşünüyordun. maşşallah arkadaşıma. ya gerçekten dr. özgür bey ilginç bir insandı. ben yuvarlağa cesaret edemediğim için ona olmadım biliyorsun. ama seninki de hiç yuvarlak gibi durmuyo. zaten dr. demişti öyle top top asla olmaz diye , neyse kısmet. sende güle güle kullan canım.

evet canım ya bende asimetri bile vardı ama benim doktor onuda kendi yöntemleriyle halletti farklı boyut takmadan doktorumu seviyorum gerçekten adam işini biliyor :16:

ya benimkiler top gibi yaaa :((((((

haydaaa alın bir kuzu vakası daha. sen demedin mi yavruşum bugun gördüm çok beğendim diye. ne topu Allah aşkına. daha şekillenecekmiş ya, arkadaşlarımız öyle söylüyor ya. sakın sen de benim gibi saçma sapan şeylere takılma artık . bak benim biri büyük biri küçük, artık onu da takmıyorum. zaman tanıyalım kendimize , nolur üzülme

Son düzenleme:
Benim yöntemimde kas zarı altı..Bana 400cc koyuldu,iki beden büyüdü gögüslerim..Öncesi B cup tı yani.. Albümümde öncesi ve sonrası fotolarım var,ekliyim seni bak.Fikir olur :KK34:
arzum 77 benide eklermısın bende görmek istiyorum bugun görüşmem var son örnekler bunlar :KK66:

Back