Mawişş meme büyütme estetiğii :)

boyum 1.73 kilom 58 ince yapılıyım sizce kaç cc uygun olur?

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Âmin canım yaa evet geldim nihayet fakat yatağımdannyazıyorum ve uyuyamıyorum direnler ağrılar kendime gelip rahat bir uyku çekmeyi özledim zaten yasamıyorum çünkü yapınca kalkamıyorum hep oturur vaziyetteyim şimdilik

kız sen ameliyat oldun muuuu ????

canım çooook geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun.. inş çabucak geçer de bi an önce normale dönüp kızınla işine gücüne dönersin. sende kurtuldun hadi bir bir hayallerimize kavuşuyoruz ne güzel sırası gelen gidiyo acaba benim sırama ne kadar kaldı kii..

canım herkesin farklı oluyor iyileşme süreci, ben ameliyat masasından kendim kalkmıştım, ama çoğunluk 3-4 günde toparlıyor sanırım. en fazla 1 haftaya dikkat etme şartıyla normal hayatına dönmen lazım.

İnşallah canım inşallah ya bu ağrılar hiç bitmeyecek gibi. Kendim yatıp kalkmaya ne zamn başlarım?

Canım çok teşekkür ederim inşallah en kısa sürede hayaline kavuşursun

Maşallah canım sana yaa kas altı biraz zorluyormuş sanırım inşallah bende kalkarım bir an evvel 2. Günümdeyim ve dünden biraz daha iyiyim

Geçmiş olsun canım... Drenlerin verdigi sıkıntıdan dolayı hareket kısıklıgı ve agrı vardır.Drenler çıkınca kuş gibi rahatlayacaksın,merak etme Her geçen gün kendini daha iyi hissedeceksin..

Direnler çıkarıldı çok rahatladım haraket kısıtlılığım devam ediyor

Bilirim bende o drenlerin yaptıgı agrıyı Ama çıkarıldıgı zaman kuş gibi hafiflemiştim,yinede yaşadıgım hareket kısıklıgı ,gerginlik banamısın dememişti açıkcası

Zamanla herşey düzelecek,normale dönecek merak etme Ödemlerden ve gögsündeki gerginlikten dolayı tabi eskisi gibi degildir.Normal degilmi zaten böyle bir ameliyattan sonra bu sıkıntıların olması Meme dokusu altındaki kas ayrılıyor,protez yerleştiriliyor,o kadar dikiş kesi... Az sabır canım..

Gecmis olsun ve hayirli olsun cnm hosgeldin ))) ilk 3 gun biraz zor sakin diger gunleride boyle gecicek sanma zaten bugun biraz daha iyi olmaya baslamissindir.simdi onlar sert ve fuze gibidir ,boylemi kalicak hep kaygisida yasama :)) evrim geciriyolar hic bisi ilk bastaki gibi olmuyor ne acilarin ne memislerin...Yumusacik dogal harika bir hal aliyorlar ve cektigin her aciya degiyor...

bol bol dinlen kendine iyi bak..

SiZlerin yorumları beni motive ediyor tecrübe nihayetinde şu an en. Özlediğim şey kızımı kucağıma alıp öpüp kollamak.

mawişcimmmmmmmmmmm hayırlı ugurlu olsun! oldu mu olacak mı derken bak bir anda bitti gitti... eminim kısa zamanda toparlayacaksın canım.. biz çabuk toparlarız merak etme minikler güç verir bize :) çok sevindim senin adına.. atlattın :)
darısı başıma diyorum 15 günüm kaldı canım benim de:)

Mawiss hosgeldin tatlim cok gecmis olsun gule gule saglikla kullan memislerini cok merak ettim seni umarim daha iyisindir. Her sey harika olacak emin ol. Mumkun olabildigince istirahat ve morolini yuksek tutmaya calis. Ameliyat sonrasi ne kadar hassas duygusal olundugunu cok iyi biliyorum. Hepsi geciyor canim geriye her baktiginda seni tahmininden bile daha iyi hissettiren o muhtesem goruntuler kaliyor. Kizin icin de kendiini uzmemeye calis cunku annesi cok daha mutlu olacak annesinin mutlulugu ona daha cok yansiyacak. kendine cok iyi baktir. Opucukledim

Asıl yeni başladı canım inşallah sende atlatırsın en güzel şekilde bu akşam gördüm memişleri harika olmuş birde iyileşsem bir an evvel süper olur

mawişim okurken yazılanları kendi goguslerim agrıyo gibi hissetim zaten gunlerdır her uyandıgımda aynı agrıyla kalkıyorum vucudumu buı agrıya hazırlıyorum sanırım:))çok heyecanlı cokkkk..allah yardımcın olsun da hemen iileşirsin umarımbandajsız fotograflarını da beklıyoruz:)

hayırlı olsun arkadaşım çok güzel görünüyorlar bu halleriyle bile. Yalnız senin fotoğrafın heyecanımı kat kat artırdı bugün 15 ocak salı günü ameliyatım endişe heyecan sevinç çok ama çok karmaşık duygular içindeyim umarım hepimiz için hayırlı ve güzel sonuçlar olur.Biran önce iyileşmeni diliyorum.Sevgiler.

Demek sirada sen de varsin canim cok iyi bir haber bu memeliler tarlasi gibi masallah her gun yeni memeli haberi duymak ne guzel. Mutluyum mutlu ol :118: sevgiler

Cnm çok geçmiş olsun bak oldu bitti herşey demekki insan isteyince oluyomuş imkansız diye bişey yokmuş isteyin anacım.Valla ben banyoda bile memelere bakıp bakıp kendimi büyük memeyle hayal ede ede sonunda bende koca memeli oldum.Kendine iyi bak cnm ye iç yat keyfine bak.

şuan içimden ağlamak geliyor çok duygusallaştım yıllardar eksikliğini hissettiğim birşeydi ama bu eksikliği gidermek hep imkansız gibi gelmişti artık böyle yaşamayı kabulleniyorsun zor taabi sürekli dekolteli kıyafetlerden kaçmak bikini alırken push up lara dünyanın parasını vermek sonra kız arkadaşlarnla türk hamamına gidememek birilerinin yanında rahat soyunamamak aslında kabullenmekte değil hep kaçak mahrum yaşamışım hiçte kolay olmadığını şuan daha da iyi görüyorum buna çok ihtiyacım varmış benim öyle umuyorumki sizlerde benzer duygular yaşamışsınızdır şimdiyse o eksikliğin tamamlanacağını bilmek çok güzel Allah isteyen herkese hayırlısını versin.

Son düzenleme:
ah canım ben o drenlerle 4 gün yaşadım bilirim ne demek olduğunu ama ben artık aşina olmuştum çıkarılınca özgürlüğüme kavuşmuşum gibiydim :)
serum, morfin kablosu , drenler derkeen 4 hortumla dolanıyordum :)
ama morfin hiç kullanmadım çok şükür ağrı eşiğim yüksek olduğundan ağrı kesicide içmedim hiç çok şanslıyım bu yönden
inşallah senin ağrılarında en yakın zamanda geçer bebeğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…