- Konu Sahibi mawixsxxsx
-
Amanın Amanın kimler gelmiiiiiiiiişşş, bildiğin meme kardeşi olduk biz yaa 275 cc liklerinle
hayırlı uğurlu olsun canım allahım tez zamanda iyileşmeni , ağrılarının dinmesini nasip etsin..
bol bol uyu, dinlen unutma iyileşme hormonu uykudayken salgılanır..
tüketebildiğin takar sıvı tüket vücudunun ihtiyacı var.. seviliyorsun
İnşallah canım inşallah ya bu ağrılar hiç bitmeyecek gibi. Kendim yatıp kalkmaya ne zamn başlarım?
canım çooook geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun..inş çabucak geçer de bi an önce normale dönüp kızınla işine gücüne dönersin. sende kurtuldun hadi bir bir hayallerimize kavuşuyoruz ne güzel sırası gelen gidiyo acaba benim sırama ne kadar kaldı kii..
canım herkesin farklı oluyor iyileşme süreci, ben ameliyat masasından kendim kalkmıştım, ama çoğunluk 3-4 günde toparlıyor sanırım. en fazla 1 haftaya dikkat etme şartıyla normal hayatına dönmen lazım.
Kızlara hepinize çok teşekkür ederim.salı akşam 5 gibi girdim birbuçuk saat sÜrdü canım çok yanıyo gerçekten halen direnler var kendi başıma yatıp kalkamıyorum kızıma sarılamıyorum bu akşam direnler çıkacak çok sormuş gerçekten he bu arada iki göğsümde 275 cc oldu. Doktorum bir kaç güne rahatlayacağımı söylüyor umarım öyle olur :2:
Direnler çıkarıldı çok rahatladım haraket kısıtlılığım devam ediyor
Bilirim bende o drenlerin yaptıgı agrıyıAma çıkarıldıgı zaman kuş gibi hafiflemiştim,yinede yaşadıgım hareket kısıklıgı ,gerginlik banamısın dememişti açıkcası
Zamanla herşey düzelecek,normale dönecek merak etmeÖdemlerden ve gögsündeki gerginlikten dolayı tabi eskisi gibi degildir.Normal degilmi zaten böyle bir ameliyattan sonra bu sıkıntıların olması Meme dokusu altındaki kas ayrılıyor,protez yerleştiriliyor,o kadar dikiş kesi... Az sabır canım..
mawişcimmmmmmmmmmm hayırlı ugurlu olsun! oldu mu olacak mı derken bak bir anda bitti gitti... eminim kısa zamanda toparlayacaksın canım.. biz çabuk toparlarız merak etme minikler güç verir bize :) çok sevindim senin adına.. atlattın :)
darısı başıma diyorum 15 günüm kaldı canım benim de:)
mawişim okurken yazılanları kendi goguslerim agrıyo gibi hissetim zaten gunlerdır her uyandıgımda aynı agrıyla kalkıyorum vucudumu buı agrıya hazırlıyorum sanırım:))çok heyecanlı cokkkk..allah yardımcın olsun da hemen iileşirsin umarımbandajsız fotograflarını da beklıyoruz:)
mawişcimmmmmmmmmmm hayırlı ugurlu olsun! oldu mu olacak mı derken bak bir anda bitti gitti... eminim kısa zamanda toparlayacaksın canım.. biz çabuk toparlarız merak etme minikler güç verir bize :) çok sevindim senin adına.. atlattın :)
darısı başıma diyorum 15 günüm kaldı canım benim de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?