Mawişş meme büyütme estetiğii :)

boyum 1.73 kilom 58 ince yapılıyım sizce kaç cc uygun olur?

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
çok geçmişler olsun, bir kaç güne ağrın kalmayacak inşallah hatta memeleri gördükçe hatırlamayacaksın bile ağrılarını. güle güle kullan

geçmişler olsun yeni memelerin le mutluluklar dilerim

Hadi geçmiş olsuuun Acaba bir aksilik mi var diye de çok merak ettik. Arkadaşın yanında mı peki? En son işi çıktı gelemeyecek demiştin.

çokçok geçmiş olsun maviş. bende arkadaşlar gibi merak etmiştim seni. neyseki güzel haberini aldık. inşallah çok kısa zamanda geçer ağrıların. kızının durumu ne oldu. arkadaşın gelebildi mi. benimde 3,5 ve 2 yaşlarında kızlarım var. ameliyat sonrası onların bakımı benide çok düşündürüyor. yataklarına yatırma, tuvalete oturtma vs. ister istemez günde defalarca kaldırıp indiriyoruz onları. süreçten haberdar edersin nede olsa. sütüm tamamen kesilince, bende senin dr. una görünücem. hem fiyatı çok uygun geldi hemde bana yakın sayılır hastane. tekrar geçmiş olsun

Hadi geçmiş olsuuun Acaba bir aksilik mi var diye de çok merak ettik. Arkadaşın yanında mı peki? En son işi çıktı gelemeyecek demiştin.

Kızlar çok iyisiniz gerçekten. Arkadaşım gelmedi ameliyat süresince evde başka arkadaşım kaldı kızımla şu an halamdayız gerçekten çok zor umarım bir an önce kalkarım herkese yük oldum böyle

tatlıııııııımm çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun çok sevindim inşallah sağlıkla güle güle kullanmak nasip olur sana simdiden bol dekolteler diliyorum bütün ağrıların geçicek zamanla sonuça değecektir eminim

Çok geçmiş olsun mawiş.Güle gül kullan yeni memelerini.

Direnler çıksın çok rahatlayacaksın.Merak etme.1 gün sonra ağrın sızın kalmaz.Kızını da kısa bir süre sarılmadan da sevebilirsin.Hisseder çocuklar.

Geçti bitti bile.Bir kaç güne oley oley diye yazarsın .Dilerim herşey gönlünce olur.

Saglıcakla.

Bende öyle umuyorum gerçekten kk ne çok teşekkür ediyorum burada sizlerle ağrılarım hafifliyor gerçekten zaten en baştan beri sizlerden aldım cesaretimi

Bende öyle umuyorum gerçekten kk ne çok teşekkür ediyorum burada sizlerle ağrılarım hafifliyor gerçekten zaten en baştan beri sizlerden aldım cesaretimi

Direnleri gördükçede artıyor ağrı sankı.Bir çıksın kuşlar gibi özgür hissedersin.

Psikolojık olarakda etkiliyor inan.Akşama ağrın sızın kalmaz.Keyfinde çoşar.Sever durursun memeleriniİlk günler herkes öyle yapıyor.

Sonra ver elini iç giyim mağazaları.

Aynen öyle yaa direnler acayip sıkıyo canımıı yatağa bağımlı gibiyim şu an

Aynen öyle yaa direnler acayip sıkıyo canımıı yatağa bağımlı gibiyim şu an

Abartma mawişşşşş.

Bugünün yarınıda var.

Dam üstünde un eleri dinler dinler çoşarsın.

Emeksiz yemek olmuyor.Azıcık dayanacaksın .Son resmi düşün sen.Finali.Açılmış memişler sende offfff olmuşsun.Gözünde sadece bu fotoğraf olsun.

Boşver direnleri falan.Yok say onları zaten yolcularsın akşama.

Keyfini çıkar.

Kendini etkileme yatağa bağımlı falan.Geçici süre dinlenmedeyim dersin olur biter.

Ver çoşkuyu kendine tebrik et kendini.Tüm şartlara rağmen başardın.Kutluyorum

Bu gün süreççççç

YARIN öbür günse SONUÇ.....SONUÇA ODAKLAN ..SALLA GERİSİNİ....

Süpersiiin gerçekteennn verdin coşkuyu vallahi. Evet ben azıcık abartıyorum biraz tez canlıyım hemen olsun bitsin istiyorum

Amanın Amanın kimler gelmiiiiiiiiişşş, bildiğin meme kardeşi olduk biz yaa 275 cc liklerinle
hayırlı uğurlu olsun canım allahım tez zamanda iyileşmeni , ağrılarının dinmesini nasip etsin..
bol bol uyu, dinlen unutma iyileşme hormonu uykudayken salgılanır..
tüketebildiğin takar sıvı tüket vücudunun ihtiyacı var.. seviliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…