- Konu Sahibi mawixsxxsx
-
çok geçmişler olsun, bir kaç güne ağrın kalmayacak inşallah hatta memeleri gördükçe hatırlamayacaksın bile ağrılarını. güle güle kullan
Kızlara hepinize çok teşekkür ederim.salı akşam 5 gibi girdim birbuçuk saat sÜrdü canım çok yanıyo gerçekten halen direnler var kendi başıma yatıp kalkamıyorum kızıma sarılamıyorum bu akşam direnler çıkacak çok sormuş gerçekten he bu arada iki göğsümde 275 cc oldu. Doktorum bir kaç güne rahatlayacağımı söylüyor umarım öyle olur :2:
Hadi geçmiş olsuuunAcaba bir aksilik mi var diye de çok merak ettik. Arkadaşın yanında mı peki? En son işi çıktı gelemeyecek demiştin.
Kızlara hepinize çok teşekkür ederim.salı akşam 5 gibi girdim birbuçuk saat sÜrdü canım çok yanıyo gerçekten halen direnler var kendi başıma yatıp kalkamıyorum kızıma sarılamıyorum bu akşam direnler çıkacak çok sormuş gerçekten he bu arada iki göğsümde 275 cc oldu. Doktorum bir kaç güne rahatlayacağımı söylüyor umarım öyle olur :2:
Çok geçmiş olsun mawiş.Güle gül kullan yeni memelerini.
Direnler çıksın çok rahatlayacaksın.Merak etme.1 gün sonra ağrın sızın kalmaz.Kızını da kısa bir süre sarılmadan da sevebilirsin.Hisseder çocuklar.
Geçti bitti bile.Bir kaç güne oley oley diye yazarsın .Dilerim herşey gönlünce olur.
Saglıcakla.
Bende öyle umuyorum gerçekten kk ne çok teşekkür ediyorum burada sizlerle ağrılarım hafifliyor gerçekten zaten en baştan beri sizlerden aldım cesaretimi
Direnleri gördükçede artıyor ağrı sankı.Bir çıksın kuşlar gibi özgür hissedersin.
Psikolojık olarakda etkiliyor inan.Akşama ağrın sızın kalmaz.Keyfinde çoşar.Sever durursun memeleriniİlk günler herkes öyle yapıyor.
Sonra ver elini iç giyim mağazaları.
Aynen öyle yaa direnler acayip sıkıyo canımıı yatağa bağımlı gibiyim şu an
Abartma mawişşşşş.
Bugünün yarınıda var.
Dam üstünde un eleri dinler dinler çoşarsın.
Emeksiz yemek olmuyor.Azıcık dayanacaksın .Son resmi düşün sen.Finali.Açılmış memişler sende offfff olmuşsun.Gözünde sadece bu fotoğraf olsun.
Boşver direnleri falan.Yok say onları zaten yolcularsın akşama.
Keyfini çıkar.
Kendini etkileme yatağa bağımlı falan.Geçici süre dinlenmedeyim dersin olur biter.
Ver çoşkuyu kendine tebrik et kendini.Tüm şartlara rağmen başardın.Kutluyorum
Bu gün süreççççç
YARIN öbür günse SONUÇ.....SONUÇA ODAKLAN ..SALLA GERİSİNİ....
Süpersiiin gerçekteennn verdin coşkuyu vallahi. Evet ben azıcık abartıyorum biraz tez canlıyım hemen olsun bitsin istiyorum
İŞTE BUUUUU!!!!!
SEVİNDİM ADINA.Nasılsa bu günleri unutacaksın tadını çıkar gitsin.
sende SÜPERSİN
Umarım unuturum şu an sadece normal düzenime dönmek istiyorum daha dün hayalini kuruyordum eminim bu da geçecek
Çok çok geçmiş olsun,hayaline kavuştuğun için mutluluklar dilerim.Çekilen acılar çabuk unutulur kadınlar nelere dayanmıyor ki...
Çok çok geçmiş olsun,hayaline kavuştuğun için mutluluklar dilerim.Çekilen acılar çabuk unutulur kadınlar nelere dayanmıyor ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?