- Konu Sahibi mawixsxxsx
Mawişş çok geçmiş olsun. Güle güle kullan memişlerini. Yanında sana yardımcı olacak birileri vardır umarım. Tez zamanda toparlanır kızına da doya doya sarılırsın inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mavişş şimdi gördüm resmini. İlk defa böyle bir sargı ile karşılaşıyorum. Meme uçları zarar görmesin diye mi acaba? Bir de kas altı için hep iyileşme süresi daha uzun denir tekrar geçmiş olsun. Dilerim sorunsuz bir şekilde çok çabuk toparlanırsın.
Mavişş şimdi gördüm resmini. İlk defa böyle bir sargı ile karşılaşıyorum. Meme uçları zarar görmesin diye mi acaba? Bir de kas altı için hep iyileşme süresi daha uzun denir tekrar geçmiş olsun. Dilerim sorunsuz bir şekilde çok çabuk toparlanırsın.
Bazen,bazı durumlarda gögüs sıkı sıkıya bantlanır fazla ödem olmaması için.Ama meme uçları asla kapatılmazo bölgenin açıl kalıp hava alması gerek
![]()
Valla Arzumcum hep komple bantlandığını zannediyordum. Artık bilmediğim birşey kalmamıştır derken yine şaşırıyorum. İyi oldu bunu öğrendiğim. Benim doktorum yapsaydı ona laf söylerdim kesin :)
benim doktorumun yöntemleri şahsına münhasır bende ilk etapta şaşırdım ama alıştım![]()
Valla Arzumcum hep komple bantlandığını zannediyordum. Artık bilmediğim birşey kalmamıştır derken yine şaşırıyorum. İyi oldu bunu öğrendiğim. Benim doktorum yapsaydı ona laf söylerdim kesin :)
Maviş nasılsın? ağrı durumları nasıl![]()
Bu gün biraz daha iyiyim canım kendim yatıp kalabiliyorum direnlerden sonra çok farketti göğsümde ki basınç azaldı kızımın altını değiştirecek duruma geldiğimde artık olmuşum demektir![]()
Ben sana demiştim ama drenlerden sonra çok rahatlayacaksın diyeDaha dur,acele etme..Kızının altınıda açbileceksin tabiki
Sabırlı ol,kendine dikkat et,kollarını zorlamaki bu süreç daha hızlı ilerlesin
![]()
Mawiş merhaba ...hayırlı olsun ..inşallah istediğin cicişlere sahip olursun..çok geçmiş olsun ....![]()
Teşekkür ederim canım inşallah memişler iyi görünüyor bende toparlanırsam süper olacak![]()
Darısı bizim başımıza, sızlanma sakın![]()
AmiiiinŞuan pek de bir keyifli geliyordur senin için forumda dolaşmak ama. İtiraf et. Ben de ameliyattan sonra kendime gelip, bilgisayarın karşısına kurulup sizlere cevap yazacağım günleri iple çekiyorum
![]()