• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mawişş meme büyütme estetiğii :)

boyum 1.73 kilom 58 ince yapılıyım sizce kaç cc uygun olur?

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Mawişş çok geçmiş olsun. Güle güle kullan memişlerini. Yanında sana yardımcı olacak birileri vardır umarım. Tez zamanda toparlanır kızına da doya doya sarılırsın inş.

Mavişş şimdi gördüm resmini. İlk defa böyle bir sargı ile karşılaşıyorum. Meme uçları zarar görmesin diye mi acaba? Bir de kas altı için hep iyileşme süresi daha uzun denir tekrar geçmiş olsun. Dilerim sorunsuz bir şekilde çok çabuk toparlanırsın.

Mavişş şimdi gördüm resmini. İlk defa böyle bir sargı ile karşılaşıyorum. Meme uçları zarar görmesin diye mi acaba? Bir de kas altı için hep iyileşme süresi daha uzun denir tekrar geçmiş olsun. Dilerim sorunsuz bir şekilde çok çabuk toparlanırsın.

Bazen,bazı durumlarda gögüs sıkı sıkıya bantlanır fazla ödem olmaması için.Ama meme uçları asla kapatılmaz :34: o bölgenin açıl kalıp hava alması gerek :34:

benim doktorumun yöntemleri şahsına münhasır bende ilk etapta şaşırdım ama alıştım :1:

Bazen,bazı durumlarda gögüs sıkı sıkıya bantlanır fazla ödem olmaması için.Ama meme uçları asla kapatılmaz :34: o bölgenin açıl kalıp hava alması gerek :34:

Valla Arzumcum hep komple bantlandığını zannediyordum. Artık bilmediğim birşey kalmamıştır derken yine şaşırıyorum. İyi oldu bunu öğrendiğim. Benim doktorum yapsaydı ona laf söylerdim kesin :)

Valla Arzumcum hep komple bantlandığını zannediyordum. Artık bilmediğim birşey kalmamıştır derken yine şaşırıyorum. İyi oldu bunu öğrendiğim. Benim doktorum yapsaydı ona laf söylerdim kesin :)

Öğrenmenin sınırı,sonu yoktur :34: Bakalım daha neler öğrenip şaşacaksın :34: Doktorlar hastaları için en iyisini yaparlar hep,sakın doktoruna kızma hiçbir konuda :29:

benim doktorumun yöntemleri şahsına münhasır bende ilk etapta şaşırdım ama alıştım :1:

ayy öldürdün gülmekten deli :1:

benim doktorda bitek dikiş yerlerimi kapamıştı mesela, bu doktor kısmısının hepsi ayrı bir alem :9:

mawişçim bugün daha iyi olmana sevindim. kızın nasıl, alışmıştır duruma herhalde :) halandaydın sanıyorum, yanında birileri var yani.. nasıl gün içinde sürekli dinleniyor musun yoksa ortalarda dolaşabiliyor musun canım?

Bu gün biraz daha iyiyim canım kendim yatıp kalabiliyorum direnlerden sonra çok farketti göğsümde ki basınç azaldı kızımın altını değiştirecek duruma geldiğimde artık olmuşum demektir:16:

Ben sana demiştim ama drenlerden sonra çok rahatlayacaksın diye :34: Daha dur,acele etme..Kızının altınıda açbileceksin tabiki :54: Sabırlı ol,kendine dikkat et,kollarını zorlamaki bu süreç daha hızlı ilerlesin :54:

Mawiş merhaba ...hayırlı olsun ..inşallah istediğin cicişlere sahip olursun..çok geçmiş olsun ....:21:

Ben sana demiştim ama drenlerden sonra çok rahatlayacaksın diye :34: Daha dur,acele etme..Kızının altınıda açbileceksin tabiki :54: Sabırlı ol,kendine dikkat et,kollarını zorlamaki bu süreç daha hızlı ilerlesin :54:

Evet ben biraz aceleciyim yoksa sorun yok süreç iyi ilerliyor canım ya inşallah bir haftay toparlayacağım:55::49:

Amiiiin :D Şuan pek de bir keyifli geliyordur senin için forumda dolaşmak ama. İtiraf et. Ben de ameliyattan sonra kendime gelip, bilgisayarın karşısına kurulup sizlere cevap yazacağım günleri iple çekiyorum :9:

Amiiiin :D Şuan pek de bir keyifli geliyordur senin için forumda dolaşmak ama. İtiraf et. Ben de ameliyattan sonra kendime gelip, bilgisayarın karşısına kurulup sizlere cevap yazacağım günleri iple çekiyorum :9:

Evet keyifli tabi ama daha bilgisayarın başına kurulamadım tabletten yazabiliyorum kollarımı fazla kullanmadan :42:

Mawişciğimmm çok geçmiş olsuuun güle güle kullan memişlerini :) seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü 10 Ocak'ta oldum ben de ameliyatımı :) dün sargılarım ve drenlerim çıktı..Allahım o sargı ne sıkıntı ne ağrı veren bişeymiş, drenler de öyle..bugün 2. günüm şimdi ben de senin gibi annemin yardımıyla kalkabiliyorum yataktan, ağrım var ama ağrı kesici içmeye gerek duymuyorum inşallah hergün daha iyi olacağız :)

mawişş hadi gözümüz aydın:54: geçti bile. ben daha kızımın altını alamıyorum, kollarımıda açamıyorum 9. günüm oldu aslında birzda keyfini yaşıyorum çünkü zaten bana kalıcak yine evin bütün işleri:32: kaç cc takıldı, sütyen ne aldın?
:40:

Back