- Konu Sahibi mawixsxxsx
Mawişş çok geçmiş olsun. Güle güle kullan memişlerini. Yanında sana yardımcı olacak birileri vardır umarım. Tez zamanda toparlanır kızına da doya doya sarılırsın inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mavişş şimdi gördüm resmini. İlk defa böyle bir sargı ile karşılaşıyorum. Meme uçları zarar görmesin diye mi acaba? Bir de kas altı için hep iyileşme süresi daha uzun denir tekrar geçmiş olsun. Dilerim sorunsuz bir şekilde çok çabuk toparlanırsın.
Mavişş şimdi gördüm resmini. İlk defa böyle bir sargı ile karşılaşıyorum. Meme uçları zarar görmesin diye mi acaba? Bir de kas altı için hep iyileşme süresi daha uzun denir tekrar geçmiş olsun. Dilerim sorunsuz bir şekilde çok çabuk toparlanırsın.
Bazen,bazı durumlarda gögüs sıkı sıkıya bantlanır fazla ödem olmaması için.Ama meme uçları asla kapatılmaz o bölgenin açıl kalıp hava alması gerek
Valla Arzumcum hep komple bantlandığını zannediyordum. Artık bilmediğim birşey kalmamıştır derken yine şaşırıyorum. İyi oldu bunu öğrendiğim. Benim doktorum yapsaydı ona laf söylerdim kesin :)
benim doktorumun yöntemleri şahsına münhasır bende ilk etapta şaşırdım ama alıştım
Valla Arzumcum hep komple bantlandığını zannediyordum. Artık bilmediğim birşey kalmamıştır derken yine şaşırıyorum. İyi oldu bunu öğrendiğim. Benim doktorum yapsaydı ona laf söylerdim kesin :)
Maviş nasılsın? ağrı durumları nasıl
Bu gün biraz daha iyiyim canım kendim yatıp kalabiliyorum direnlerden sonra çok farketti göğsümde ki basınç azaldı kızımın altını değiştirecek duruma geldiğimde artık olmuşum demektir
Ben sana demiştim ama drenlerden sonra çok rahatlayacaksın diye Daha dur,acele etme..Kızının altınıda açbileceksin tabiki Sabırlı ol,kendine dikkat et,kollarını zorlamaki bu süreç daha hızlı ilerlesin
Mawiş merhaba ...hayırlı olsun ..inşallah istediğin cicişlere sahip olursun..çok geçmiş olsun ....
Teşekkür ederim canım inşallah memişler iyi görünüyor bende toparlanırsam süper olacak
Darısı bizim başımıza, sızlanma sakın
Amiiiin Şuan pek de bir keyifli geliyordur senin için forumda dolaşmak ama. İtiraf et. Ben de ameliyattan sonra kendime gelip, bilgisayarın karşısına kurulup sizlere cevap yazacağım günleri iple çekiyorum